חברה אני חדש פה

lenin972

New member
כי רודני שחצן מאוד

אבל באטלנטיס מציגים אותו באור הרבה יותר חיובי. הפעם הוא גאון שיש לו תשובה לכל בעייה, לא כמו בSG1 ששם כל פתרון שלו נכשל ואז סאם חשבה על משהו שהצליח.

Echelon

New member
סטארגייט מול רודני מול אטלנטיס

בסטארגייט הוא בהחלט היה המעדן הקרציה המעצבן, דמות מאוסה כזאת, שהגיעה אפילו לרמות שנאה של הסנאטור קינסי. הוא היה שם גם שחקן אורח, ורק עזר לסיפור, ולא היה ממש בסיפור. באטלנטיס זה ממש שונה. לקחו את אותו רודני ונתנו לו עומק, גם בתחומים שאנחנו לא אוהבים, אבל לפי דעתי גרמו לנו לאהוב דווקא את זה. הוא מדען שחצן כזה, בעל נטיות לרחם על עצמו ולגרום ללחץ, אבל הסצנות שלו ממש טובות ואפילו מצחיקות בחלק מהמקרים. ההומוד של שפרד למשל הוא הומור דומה יותר לשל ג'ק, משפטים שנונים כאלה. רודני פשוט עושה מהסצינה משהו מצחיק, ואני בהחלט יכול להגיד שאפילו אחרי הרושם הראשוני שלי עליו, והצפיפיות מאטלנטיס בהתחלה, הוא די שינה את דעתי לטובה.

דמות של שחקן תמיד מתפתחת

אכן רודני עצבן כהוגן בSG1, אבל באטלנטיס הוא שונה לחלוטין. נכון הוא עדיין שחצן בטירוף, אבל זה מה שמשעשע בו. הוא רב עם כולם בחינניות. מה איתך האיש מצחיק בטירוף אם לא לוקחים אותו בשיא הרצינות מה שהדמות שלו אכן דורשת שנעשה. חוץ מזה הדמות שלו צוברת בשר מפרק לפרק כאחד הדמויות העיקריות בסדרה. בכל מקרה על טעם ועל ריח..

miip

New member
מקיי

האמת היא שמההתחלה של אטלנטיס רודני נתפס אצלי כדמות הכי עגולה בסידרה - ואחת מהכי עגולות במד"ב בכלל. הוא לא הגיבור הטיפוסי. רודני מק'קי הוא בחור שמפשל, כמו ב - 48 שעות ו"redemption". הוא שחצן, עולה לכולם על העצבים, בתוך שהוא גאון הדור גם אם הוא לא לחלוטין צודק - וזה קטע מאוד חזק בסיום של redemption. הוא פחדן. הוא מעדיף את ההישרדות שלו על גבי הבחירה המוסרית לפעמים - במילים אחרות, מעין דמות אנטי גיבור אולטימטיבית. אבל הוא לא אנטי גיבור, אלא שהוא גיבור. רודני הוא כל מה שאנושי באטלנטיס - בדיוק כמו זלנקה, קאוונה וכו'. הם מראים בני אדם באטלנטיס, לא סופר-גיבורים כמו ברוב סדרות המד"ב. הקאסט - ובעיקר קאסט המשנה "הקבוע", זלנקה, בקט, פיטר גרודין, קאוונה כמה שהוא מופיע - הם פשוט בני אדם רגילים, שנזרקו למצב שהם לא יודעים מה לעשות איתו. ומבחינת הקאסט הראשי הקבוע, רודני גם מהווה את הצלע הזאת. וזה הופך אותו לדמות האהובה עלי בסידרה. כמובן שאם הייתי מכירה אותו במציאות סביר להניח שאו הוא או אני היינו נמצאים על עץ, אבל כדמות טלוויזיונית הוא נהדר.

subatoi

New member
ההומור שלהם אכן שונה.

כמו שציינת, שפרד (שעוד לא נתן ממש הרבה בדיחות בינתיים) הוא בסגנון ההומור של ג'ק, אבל רודני פשוט עושה מהסיטואציה, ויותר חשוב מעצמו, צחוק גדול. רוב הפעמים בינתיים שצחקנו בגלל דברים שהוא אמר, זה היה דברים על עצמו, הוא גורם לנו לצחוק עליו, מכל השטויות שלו. רעב, קלאסטרופובי, חושש, כל פעם שטות אחרת. אני אוהב אותו

subatoi

New member
כל פרק מחדש? זה מה שאתה עושה?

הכי קרוב שהגעתי לזה פעם, זה היה בתקופה שהיה "קפטן פאוואר וחיילי העתיד" (באנגלית זה נשמע יותר טוב) בערוץ 6, כל פעם ביום שישי, וכל פעם הייתי אוכל את הוופל ההוא (שכבר לא קיים היום) 4X4. למה? לא יודע. ככה יצא. עד שהוופל יצא לי מכל החורים, אבל קפטן פאוואר עדיין שולת!!!1

../images/Emo58.gif אחד הפרקים הראשונים

כשרודני הרכיב על עצמו את המתקן שמגן עליו, והוא ביקש שמישהו יביא לו אגרוף, ראיתם את המבט על הפנים שלו כשבאותו רגע מישהו ניסה להכניס בו אגרוף? זה היה היסטרי, כבר באותה סיטואציה היבנתי כמה רגעים מצחיקים יהיו איתו, מה שאכן קרה. הוא גם עלה על זה, הוא אמר :" ראיתם שהוא לא היסס לרגע כשהוא ניסה להכות אותי?!?" גדול! ! !

subatoi

New member
בהחלט היה קטע טוב.

ואני בטוח שאם היו מראים על המסך את הקטע ששפרד יורה בו "ברגל", זה היה מצחיק לא פחות. ואתה לא צריך לכתוב ספוילר לפרק שכבר שודר בארץ

kinspirit

New member
אוקיי, מקווה שעכשיו זה יעבוד

פשוט אני עובדת על מערכת ליינוקס (או איך שקוראים לזה) בשבוע וקצת האחרונים (אחרון?) וזה לא מפרסם את מה שאני כותבת בעברית... אז כן, מה שרציתי להגיד היה... תמונה 1 - חמודי! תמונה 2 - היא נראית שם מוזר למדי תמונה 3 - עושה לי חשק לראות אותו בתפקידים אחרים, מגלם דמויות אחרות.

../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif כן.

כישור הזמן ודיי מזמן.מיואש לגמריי מההמתנה לכרך 11. ותודה . תנחש מי אמר למי את המשפט שרשום בחתימה שלי....?

Chelnak

New member
המשך ../images/Emo32.gif ../images/Emo13.gif

קודם כל, זאת "תנחשי" ולא "תנחש".
עם כישור הזמן יש לי עסק בלתי גמור... די נמרחת משלב מסוים, אבל באופן כללי היא בסדר. את המשפט מהחתימה אמר קרוב לודאי אחד מהאיאלים - רוארק אולי? לרנד? נשמע לי מוכר, אבל אני לא זוכרת בדיוק.

למעלה