חברה אני חדש פה

חברה אני חדש פה

אני חייב לומר שאני לא חובב גדול של סדרות ספין אוף, כפי שנעשה פה בסדרה אטנלטיס. חבר שלי שכנע אותי לשבת ולראות, ומה אומר, אחלה סדרה.פשוט כיף לשבת ולראות אותה.נכון שהיא לא ממש מושלמת,יש שם מלא פרטים קטנים וכו', אבל מה שה משנה העיקר שיש לנו כל פרק את רודני, המצחיק הזה. אחלה שחקן. כבר בסרט קיוב אהבתי את הדמות שהוא מגלם. בקיצור יש לי שאלה. מתי אמורה להתחיל העונה השנייה? אני לא רואה את פרק 20 משום שהיבנתי שהוא חלק ראשון ויהיה המשך ( כמובן ) בעונה השנייה. אשמח לקבל תשובה.

sprqy

New member
איך הצלחת לעצור??

ולא לראות?! אני הייתי משתגע.. עדיף לראות עד הסוף ואז מחוסר ברירה לחכות להמשך.. כן גם אני מבסוט מאטלנטיס.. עונה שנייה מתחילה ב15 ליולי אני חושב..

Dahok

New member
איך הצלחת להמשיך??

האמיתי שאטלנטיס היא קצת יותר טובה מסטארגייט אס ג'י 1, אבל גם היא במגמת ירידה, יותר טוב שתראה פארסקייפ או אנטרפרייז או בבילון 5...

Echelon

New member
באמת איך הצלחת לעצור?

זה פשוט פרק כל כך מעולה. סוף אדיר.

לא היה קל לעצור;

אבל תחשבו על זה חבר שלי היה חסר נשימה כשהוא סיפר לי על החלק הראשון פרק סיום הענה( לא ספוילר ), והחלטתי שלי זה לא יקרה.

kinspirit

New member
מה שניסיתי להגיד (והמערכת מחקה)

היה שגם אני הייתי במצב דומה עם פרקי אמצע העונה של שתי הסדרות - לא ראיתי את החלקים הראשוניים לפני שהחלקים המשלימים היו בידי. אבל פרק סיום עונה זה חובה להשאר במתח, זה חלק מהכיף!
וכמובן - ברוכים המצטרפים
kinspirit

subatoi

New member
הוא היה גם בקיוב?

לא זוכר. הוא ואזרי דקס ביחד? אני צריך לחפש תמונה של זה.

subatoi

New member
אוקי, *ככה* ייעשה למי שמחפש תמונות

של דיויד היולט... שימו לב לראשונה

יופי של תמונות

אתה מוכר לי מפורום סטאר טרק. אני לא טועה ....subatoi? dahok את כל הסדרות שציינת לעיל ראיתי, לגבי האנטרפ' יש עליה דיונים בלי סוף בעד ונגד בפורום הטרק שאני וידידי למעלה subatoi משתתפים בו. SG1 סדרה דיי טובה, לצערי היפסקתי לצפות בה מעונה 4 מפאת קוצר הזמן, מאוד אוהב את הדמות שמגלם בה ריצ'ארד דין אנדרסון. בבילון אכן סדרה מעולה. מהטובות של מד"ב שהיו ,,,,,,לדעתי. רק חבל על העונה החמישית שהייתה דיי מיותרת. פארסקייפ ראיתי את העונה הראשונה ולא כלכך אהבתי. לעומתי חבר טוב שלי דיי מכור לסדרה הזאת. איך אומרים על טעם ועל ריח..... בכל מקרה כיף לראות את הפרקים של אטלנטיס. רודני פשוט מצחיק אותי בטירוף.היה את הפרק שהם שלחו הודעה לכדור הארץ והייתה שם מדענית יפנית שסיפרה שם על העבודה עם רודני, וזה היה משעשע ביותר.. וזהו...

subatoi

New member
../images/Emo58.gif לאטלנטיס מעלי...

אני אכן מבקר גם בפורום מב"כ, indeed...

יש שם למעלה סקר

והשאלה היא מה אתה עושה....במהלך הצפיה. לא היה שם את האופציה החביבה עלי, והיא : מעשן נרגילה, ואוכל ארטיק קרח(רמזור!) של ריאו.
כן כן אני יודע שזה מצחיק, אבל באמת, זה מה שאני עושה.

Hakarpad

New member
דברים שאני לא מבין

א. היחוד של אטלנטיס הוא דוקא בפרטים הקטנים - זה מה שהופך את הסדרה למושלמת ובדיוק להיפך - לא פוגע בה. ב. רודני עושה לך את הסדרה?! דאמט מכל הדמויות של סטארגייט אי פעם שנאתי כמעט כל פרק איתו... ובקיצור "...Sam: "Go suck a lemon

Echelon

New member
רודני בהתחלה אכן מעצבן

לאט לאט למדתי לאהוב אותו, הוא אחת הדמויות שאני יותר אוהב עכשיו באטלנטיס. יש איתו בד"כ קטעים מצחיקים, הוא מקדם הרבה דברים, ובכלל הוא דמות נחמדה, די הצלחתי להתחבר עליו, ועכשיו כשאני שוב צופה בפרקים מהתחלה, אני רואה שדווקא הדמות שלו די משעשעת.

Hakarpad

New member
אני מסכים...

הדמות שלו מוסיפה נדבך חשוב באטלנטיס... אבל אני קיוויתי שאת התפקיד בעלילה שהוא לוקח יקח דווקא דר. בקט שלדעתי מוסיף המון לסדרה ולפי הבנתי יקבל תפקיד יותר מרכזי לקראת העונה השניה. בכל אופן, אני מכור מדי לסדרה המקורית למרות שאני מת על אטלנטיס... אני לא יכול להיפטר מהדמות שניתנה לו בסדרה המקורית... הוא פשוט מוחצן מדי - גם באטלטניס... משהו בכיוון של אני לא יכול לתקן - כן אני יכול - לא אוהב את זה. אפילו דר. זלנקה יותר אהוב עלי ממנו. אין מה לעשות! רושם ראשוני!

למעלה