חברה אני בהלם!!!

numkimhi

New member
חברה אני בהלם!!!../images/Emo239.gif

ראיתי וידאו של כמה צעירים מוסלמים בהולנד מאוד צעירים בני 12 ומעלה מתחילים לזרוק כדורי שלג על הולנדיות עוברות אורך שעברו לתומם באופניים ואחרי זה הם מכים את הבחורות .... שלא נדע...לאן הגענו ? כאב לי נורא לראות את זה כי הבנות היו חסרות אונים מול כולם ... ממש מצער !!
מה דעתכם ?

numkimhi

New member
אני הייתי בהלם כשראיתי את הסרטון הזה ../images/Emo10.gif

כמובן

כמובן שחשוב לציין שהם מוסלמים. זיהיתי אותם לפי האף העקום והחמדנות הידועה שלהם שהופכת אותם ללובי הכי חזק בוושינגטון. א. נכון, הם כנראה מוסלמים ב. אז מה? ג. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%91%D7%95%D7%90%D7%94_%D7%94%D7%9E%D7%92%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%94_%D7%90%D7%AA_%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%94 בלי קשר באמת לא יפה (וזה קורה רק אצל מוסלמים. אפילו חרט ווילדרס אמר שבלונדינים אף פעם לא מרביצים. והוא הרי האורקל מלימבורח)

numkimhi

New member
קונסטנצה זה היה בציניות ?

כי קצת קשה להבין מה אתה באמת מתכוונן לומר ...

numkimhi

New member
גם אני לא הבנתי למה לתעד כזה דבר...

אבל מצד שני אני רואה הרבה דברים איומים שאנשים מתעדים כאילו יש להם על מה להתגאות..מסתבר שזה היה בחדשות בהולנד , ממש כאב לי הלב על הבנות האלו ...

ayala26

New member
גם אם הם חושבים שיש להם על מה להתגאות

הם מסתכלים למצלמה. הבנות יכולות להגיש תלונה על תקיפה ויש עדות מצולמת.

ayala26

New member
../images/Emo13.gif

אגב לא מובן לי הקטע שהם צלמו את עצמם ושמו את הסרטון ביוטיוב..

Suskonitos

New member
ואני רק חייב לשאול, לגמרי ברצינות,

האם מקרים כאלו יכולים, או התרחשו, בישראל? לטעמי, עד כמה שזה עשוי להישמע מצער (ובניגוד ללפני עשרים שנה למשל), התשובה היא כן. בהחלט.

ayala26

New member
בוודאי, זה גם קורה בישראל

חייבת אפילו להודות שלא שמעתי על כמות כזו של אונסים קבוצתיים וילדות שנופלות קורבן לחבריהם לכיתה בהולנד כמו בישראל.

numkimhi

New member
זה קורה בכל מקום ....

אבל לצערי כשאני רואה כזה דבר בהולנד אני פשוט מזדעזעת מכמות הרוע והאכזריות שיש בצעירים ...פה מדובר על חבורה של צעירים מרוקאים שפשוט החליטו להתנכל לבנות המסכנות האלו וסתם....כי משעמם להם !!! וזו לא פעם ראשונה שזה קורה בהולנד , ישנם עוד מקרים של אלימות מהקהילות המרוקאיות , אני לא מדברת כאן מגיזענות כלפי השונה , אני פשוט מציינת עובדה שקיימת ! אז כן ...זה קורה בכל העולם ...אבל למה ? למה זה צריך לקרות יותר ויותר ...האלימות הזו צריכה להפסיק ומייד ! הולנד היתה בעבר מקום שאפשר לחיות בו בשקט ובשלווה ( עדיין יש מקומות שאפשר) ... והיום זה לא כמו שהיה פעם ... אם יש לכם דעה בנושא אני אשמח לשמוע ..או חוויות ...

ayala26

New member
אני גם נחרדת מאלימות הנוער

אבל באיזו ארץ,איזו עיר ומה ה"צבע" של התוקפים לעומת הקורבנות לא גורם לי להזדעזע יותר או פחות.

הולנד

הולנד *לא* הייתה מקום בו אפשר לחיוות בשקט ושלווה. אולי די כבר עם "פעם היה הרבה יותר טוב" ו-"הכל היה יותר טוב לפני שהמוסלמים הרסו הכל". א. לא מוסלמים שלחו יהודים מאמסטרדם למחנות במלחמת העולם. רמז: אלה היו הסבים והסבתות של כל ההולנדים שמתבכיינים היום על מהגרים. ב. גם לפני וגם אחרי הייתה פשיעה בהולנד כמו בכל מקום אחר. פשיעה היא לא תופעה תרבותית, זה לא שייך לדת מסויימת או לתקופה מסויימת. זו תופעה חברתית שהיא תוצאה של נידוי, חוסר עתיד, אי שוויון גדל והולך, חוסר תוחלת בלהמשיך ולנסות. כמובן שהאם לבחור לפשוע או לא נתונה בכל רגע לבחירת האדם אבל אסור להוציא את הפשיעה מקונטקסט חברתי. יחס גורר יחס וכו'. את לא מדברת בגזענות (חס וחלילה!!) אבל טורחת לציין שהם "מרוקאים" לפחות שלוש פעמים בהתכתבות הזו. מעניין שגם גולדה מאיר חשבה שמרוקאים הם לא נחמדים. אולי יש משהו בקוסקוס שגורם למרוקאים להיות אלימים, בניגוד אלינו שאנו כל כך מתורבתים ונחמדים.

שלא להזכיר

את כל הפשעים שהולנדים ביצעו בקולוניות שלהם. קצת יותר חמור מלגנוב זוג אופניים מילדה חמודה. אז תמשיכי להזדעזע רק לפחות תזדעזעי מדברים חשובים.

numkimhi

New member
אני תוהה בקשר לתגובה שלך ...

אני תוהה למה אתה חושב שציינתי שהם "מרוקאים " אולי בגלל שהם היו בסירטון הזה ? אני לא דיברתי על הטורקים בהולנד וגם הם מוסלמים .... בוא נגיד שאין לי כלום נגד "המרוקאים" , אני לא הולכת להגיב בכלל על התגובה הקיצונית שלך לגבי מלחמת העולם השנייה כי מזה לא נצא אף פעם ... אז כן אני הזדעזתי ממה שרה שם ואני בוחרת להזדעזע מעוד המון דברים לא רק מזה ... כמו שציינתי זה קורה בכל העולם ...ואתה יודע מה ? זה לא קורה רק מהמוסלמים זה קורה בכל מני מקומות ... אני בהלם שזה בככל קורה לעתים קרובות בין צעירים ( ולא רק "מוסלמים") .... אל תהיה קיצוני כל כך ואל תשווה את מה שהיה כאן ומה שהיה אז ... כי אני מכירה גם סיפורים של הצלת חיים בין ההולנדים שהצילו מאוד יהודים בתקופת מחלמת העולם השנייה (פה אני מפסיקה לפני שאני גולשת)

כן

מסכים איתך עם דברייך. בלי קשר אליך אני מציין שההולנדים מרבים להגיד איך הכל היה פה טוב והמהגרים עושים ככה ועושים ככה. אז מדי פעם צריך לזכור שהם לא כאלה גיבורים וכל הגיבוב שטויות של וילדרס על הקשר הנוצרי-יהודי הוא קשקוש בלבוש. לא השוויתי בין כלום לכלום, רק טרחתי להזכיר שהולנד היא לא מקום שליו. זהו. זהו. את צודקת. ושוב - באמת לא יפה לגנוב אופניים מילדות.

ayala26

New member
../images/Emo45.gif

למרות שתופעות אלימות של נוער כלפי נוער הם גם תוצאה של פחות קשר בין נוער למבוגרים חשובים בחייהם שישמשו להם דוגמה. כשנוער מגדל (מלשון opvoeden) נוער זה מה שקורה. קוראים לזה peer-oriented. כדי להיות מקובלים צריך להראות חוסר רגשות. זה בדיוק מה שראיתי בסרטון הזה, נערים שרוצים לעשות רושם על החברים שלהם!

למעלה