חברה.... אני בבעיה

Kenny Girl

New member
חברה.... אני בבעיה

אני בדיכאון יותר מדי זמן אני לא יודעת כבר מה לעשות ואתם כבר ידועים מה הסיבות אני רוצה להתאבד, להעלם, ללכת לישון ולא לקום אני צריכה עזרה!!!!!!!!! HELP ME.... בבקשה... אני כבר נואשת!!!! התאבדות זה מה שנשאר לי! בבקשה

אלונה X

New member
את לא לבד...אני באותו מצב...

אבל לא היתאבדות... זה קיצוני מידיי... עדיף להרוג מישהו...

אלונה X

New member
דיי... דיי.... לא להיות קיצוניים...

טיקיי

New member
גם אני תמיד רוצה להתאבד...

וגם ניסיתי מלא פעמים אבל אני עדיין חי בגלל שתמיד פחדתי שאני לא אצליח להתאבד... הכוונה נגיד אני רוצה לקפוץ לכביש הראשי ולהידרס אז אני מפחד שאני אדרס אבל לא אמות ואז יקחו אותי לבית חולים ויהיה יותר גרוע... או כשאני מחזיק את הסכין ממש קרוב לצוואר ועוד רגע חותך אני מפחד שאני אטעה במקום ובמקום למות אני רק אפצע את עצמי ואכאיב לעצמי יותר... ואל תחשבי שאני רוצה שתמותי או משהו (כי אני ממש לא) אבל בדרך כלל כשמישהו אומר שרע לו בחיים והוא ממש רוצה להתאבד (וכבר אמרו לי את זה הרבה) אז אני לא מנסה לעצור אותו כי אחרי הכל החיים באמת נוראיים ואם מישהו רוצה לגמור את זה אז הוא בטח יודע מה טוב בשבילו... אחרי הכל גם אני רוצה להתאבד ואם אני מוצא לנכון לרצות את זה אז זה אומר שאני מסכים עם זה וכבר ניסיתי כל דרך התאבדות אפשרית אבל שום דרך לא הייתה מוות בטוח ואם זה לא מוות בטוח עדיף לא לקחת את הסיכון... רגע... זה נשמע כאילו אני אומר לך להתאבד? זה לא מה שהתכוונתי רק אמרתי שאם את חושבת שזה הדבר היחידי שיכול לעזור לך ואת באמת ממש סובלת ומחליטה שאת באמת מתאבדת ולא משנה מה יגידו אף אחד לא ישנה את דעתך ואת ממש תעשי את זה אז (ורק אז) אני אהיה מוכן להקשיב לך אם תצטרכי לדבר על זה עם מישהו שלא ינסה כל הזמן לעצור אותך...

Haruka

New member
נייקו סאן...../images/Emo104.gif

זה בסדר. אני איתך, ואני רוצה שתישארי בחיים. אם לא בשבילך אז בשבילי. אם יקרה לך משהו, אני אהרוג את עצמי. ברצינות. אני רואה שאין טעם להעמיד פנים שזה לא קרה... גם אני הייתי קרובה מאוד להתאבדות. אני לא אפרט את הנסיבות, כיוון שזה לא מעניינו של אף אחד. מיצ'ירו שלי נגשה אלי בדמעות ונשבעה שאם אני אמות, גם היא תמות. לא יכולתי לשאת את המחשבה שאני אפגע בנערה שלי, באדם הכי קרוב אלי בעולם... אז ויתרתי. בשביל מיצ'ירו שלי. אני חייבת לה את החיים שלי... את החיים שלי ועוד הרבה יותר מזה. היא לא רק הצילה אותי, אלא לימדה אותי לאהוב. נייקו... גם אם נראה לך שאת לבד, תדעי שכולנו פה בשבילך... תמיד.

Digi Lista

New member
מוקדש לאנשים הכי מקסימים שיש../images/Emo24.gif

חבר'ה, אני מתחילה לפחד. בשיא הרצינות.אתם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מדאיגים אותי והבעיה שאני לא יודעת מה להגיד או לעשות בכדי לעזור לכם,וזה מטריד אותי.מאוד מטריד אותי.ואני לא צוחקת,בגלל שאיכפת לי מכם(כבניאדם,כחברים וכמשתתפים בפורום) אני נהיית יותר ויותר עצובה.אני פשוט לא יודעת מה להגיד בכדי להקל עליכם. אני נשבעת לכם שאני רוצה להגיד את המילים הנכונות אלא שהן לא נמצאות.אני באמת רוצה שיהיה לכם מצב רוח יותר טוב לאורך זמן.כבר שבועיים(אם כי מאז תחילת הפורום אפשר היה לזהות דכאונות אצל חלק מהחברים)שרק מדברים כאן על התאבדות,ואני בכנות נשארת חסרת מילים. אין לי תואר בפסיכולוגיה. אין לי גם מקל קסמים. אפילו כשפים אני לא יודעת לעשות. ואני כול הזמן כואבת את כאבכם ומרגישה שאתם חלק ממני ושהכאב שלכם הוא גם הכאב הפרטי שלי. ואני לא יודעת מה לעשות.אני מרגישה דיי אבודה וחסרת אונים מול כול הצער והפגיעות שלכם. הלוואי והייתי יכולה להגיד לכם איך יוצאים ממצבים כאלה.הרצון לשים קץ לחיים שלכם נובע מדיכאון עמוק ומתמשך, את זה כול אחד יכול להבין. אם אני אגיד שלמרות שזה רק אינטרנט,וזאת רק הודעה שתיראו דרך המחשב שלכם,ולמרות הכול הייתי שמחה אם רק יכולתי להעניק לכולכם את כול החום והתמיכה לה כול אדם זקוק,זה לא היה נשמע אמיתי נכון? כי זה רק אינטרנט,רק הודעה בתוך פורום,רק מחשב... אני מניחה שזה לא עוזר מה שאני כותבת עכשיו,אני לא יודעת כמה באמת יקראו את ההודעה הזאת ויבינו כמה אני באמת רוצה לעזור אבל לא מסוגלת. כמה אני מאמינה בכם ואוהבת אתכם. כמה איכפת לי ועצוב לי לשמוע שככה אתם מרגישים. וכמה שאני לא מוצאת את המילים,המשפטים והביטויים המתאימים. אני נשמעת קיטשית ולא אמינה,חשוב לי שתדעו שאולי אני לא מוצאת את מה שנכון להגיד במדויק,אבל אני פונה אליכם הישר מהלב שלי במטרה להיכנס ללב שלכם. אני לא מתיימרת להוציא אתכם מהמצב הזה,אני יכולה רק לנסות ולהשתדל כמיטב הבנתי(מועטה) ויכולתי,לתמוך בכם ולחזק את רוח הלחימה שלכם. אני מדברת בשיא הכנות שאיכפת לי מכם, השאלה אם הידיעה הזאת שאי שם מול מחשב מסויים נמצא מישהו שרוצה שיהיה לכם כמה שיותר קל וטוב תתרום מעט לשיפור הרגשתכם?. אני אנסה לעשות שרשורים חיוביים כדי להוציא את האפלה העמוקה הזאת שהולכת ומצטברת סביבנו ואני נופלים עמוק לתוכה וננעלים בה,כמו בקבר. אולי ביחד נצליח לשמח אחד את השני,אפילו רק לזמן מוגבל בו אנו מחוברים לרשת האינטרנט,כי הינה כולנו באותו המצב. ושוב המילים מסתבכות לי ונשמעות עילגות וצולעות. ושוב אין לי מושג מה להוסיף. ההודעה הזאת, על אף היותה משונה ולא הכי טובה בניסוחה, באה להגיד לכם שאני בכול ליבי,נפשי ונשמתי איתכם!!! גם כשרע והחיים מכים במלוא כיעורם. אני כאן איתכם, אך בעיקר בשבילכם ולמענכם!. לא יודעת כמה מה שאמרתי ישפיע עליכם. רציתי רק שתדעו שהחיים הם לא פיקניק וכול יום הוא יום של קרבות לצורך הישרדות,אבל אולי ביחד ההישרדות תהיה קלה ונעימה מעט יותר. אוהבת אתכם בעוצמה הכי חזקה ועמוקה שרק ניתן לתאר!!!

Kenny Girl

New member
וואו... ליסטה

בדרך כלל אני לא קוראת נאומים כאלה עד הסוף, אבל הכותרת משכה אותי למרות שזה רק מחשב, אני הבנתי שזה מכל הלב, גם מבלי שתגידי את זה... ואני שמחה שאת אמרת את זה, וזה לא יצא עקום, טיפה קיצ'י אבל זהו ואני מקווה שיום אחד ניפגש ונוכל לפתור את זה אני לא ידועת איך זה קשור אבל ככה אני מקווה שוב אותו טמטום שלי...

אלונה X

New member
טוב...

כדיי להיפגש נחשו מה צריך לעשות... וזה ניראה לי זמן דיי טוב...

ריינמון

New member
גם אני ההיתי שמחה

ועם יש משו שאני יכל לעזור כדי שזה יקרה רק תגידו אני יעשה את זה(עם אני יכל כמובן) עם בסוף נחליט עם להיפגש

ריינמון

New member
אין לי מילים

זה ממש יפה מה שעשית רואים שזה בא מהלב ושאנחנו ממש חשובים לך וזה לא משו שכל מנהל פורום היה יכל לעשות וזה ממש ריגש אותי ואפילו שאני לא נואגת ליקראו הודעות הרוקות (חוץ מסיפורים שמישום מה ניראה לי ניגמרו) ונייקו אני מכירה (אני יספר עליו/ה בלשון נקבה כי אני לא יודעת עם הוא או היא רוצה שידעו ויותר קל לי יהיה לדבר בלשון נקבה עליו) אז היתה לי חברה (ועדיין אנחנו חברות) שהיתה פעם ניכנסת לידכאון די מהר אבל זה עבר את פשוט צריכה להבין שלא כל העולם נגדך ושונא אותך אפילו עם את רבה הרבה עם ההורים וחברים זה מתישו יעבור אני כמעט בטוחה את פשוט צריכה לצאת ממעטה האפלה שעופף אותך(זה קשור?) ותביני שפשוט לא כל העולם שונא אותך ושיש הרבה שכן אוהבים אותך ואני לא יודעת איך להמשיך אז אני יסיים כמו שהתחלתי ניגמרו לי המילים

למעלה