חברה איך מתקדמים ?

חברה איך מתקדמים ?

החג עבר בשעה טובה ומוצלחת, וחוזרים לפוקוס ואני מתחיל להרהר בליבי, המקום פה נחמד מאד, אבל איך מתקדמים מפה הלאה? מה אני יחכה שיהיו לי נכדים? אולי בגיל 80 יהיה לי יותר אומץ לעשות את מה שאני כבר רוצה לעשות בערך מגיל 8? אשמח לתגובות. תודה.

חסר המון פרטים

בכדי לענות לך איך מתקדמים! אתה נשוי? גר באזור חרדי? בן ישיבה? רכשת מקצוע? אם אתה נשוי זה תהליך מסוים אם אתה רווק זה תהליך אחר אם אתה גר באיזור מגורים חרדי - תתחיל להתקפל משם תברר על מקצוע שהינך מעונין ללמוד אם אתה חסיד - לאט לאט תיתפטר מהלבוש אם אתה לטאי - יותר קל לך. בקיצור... מהיכן שאתה עומד תתחיל לפסוע צעד צעד איזי איזי.

עץ שתול

New member
ההחלטה נתונה בידים שלך

אם הגעת למסקנה שאתה בשל לעשות את המעבר ולחצות את הגבול לאחר רמת שיכנוע של 100% בודאות גמורה שבסופו של דבר לא תתחרט על הצעד שעשית, אז מדוע שלא תעשה את זה כעת? תענה לעצמך על השאלה הזו, וכבר תבין לבד מדוע אתה תקוע. מה שאני בכל זאת יכול לומר לך ממה שאני יודע מניסיון של אלה שיצאו בשאלה, שזה תהליך ארוך ומייגע מאוד שיכול להמשך שנים, והרגע האמיתי הגיע רק אחרי שהם כבר הגיעו לשלב שהם הרגישו שהם כבר לא מסוגלים יותר, לנקודה שהם הרגישו שלא נותר להם יותר אויר לנשום, ממש על סף התפוצצות. וכשתגיע לשלב כזה אתה כבר לא תעשה יותר מדי חשבון על הקושי או המחיר של הסובבים והקרובים, אלא אז כבר תעשה את מה שנכון לך, את מה שאיתו תרגיש טוב יותר.

מצטרף לשאלתך

רק שבניגוד לנימת המעשיות שחשתי בדבריך, אני זועק אותה ביאוש ולחלף עם הרוח - מה עושה גבר נשוי, יש מקצוע, מתפרנס בכבוד מהמגזר החרדי?

כשהתפטרתי מהמצפון הנודניק

יצאתי לחירות בתוכי ולא כל כך איכפת לי להמשיך להציג

mister xy

New member
../images/Emo45.gif אכן

לפעמים צריך להרוג את המצפון כדי שהוא לא יהרוג אותך...

לא יודע מה זה

לא זכור לי שהיה לי פעם מצפון בקשר לדת. ותודה רבה לכל המגיבים. תחזיקו מעמד בינתים.

אני יעשה קצת סדר בדברים

אני נשוי עם אישה שאני ממש אוהב, ויש לי 3 ילדים שאני אוהב אותם לא פחות, אני עובד אומנם במקום עבודה חילוני, אבל בתור נציג המגזר החרדי, (תמיד העובדות החילניות שם אומרות לי, מאז שבאת לעבוד כאן השתנה לנו כל הסטיגמא על המגזר החרדי, ואני רוצה לצעוק ולומר, לא, הסיטגמא השתנתה דוקא בגלל שאני לא משתייך למגזר הזה יותר.) וכן אני גם משתיך למגזר החסידי, אז מה את אומרת עכשיו רבנית חלף עם הרוח?

וזה לא בא על חשבון הזדהות עם הקושי

הכוונה היא שיש לך במצב הזה הרבה, ולכאורה זה שווה את מחיר האניסות.

למעלה