חבר'ה אולי תאהבו... קיבלתי היום באימייל: אוף, אני חייבת לעשות את זה כצירוף קובץ... נקווה שיעבוד
R rizzo New member 4/5/03 #1 חבר'ה אולי תאהבו...../images/Emo6.gif קיבלתי היום באימייל: אוף, אני חייבת לעשות את זה כצירוף קובץ... נקווה שיעבוד
חבר'ה אולי תאהבו...../images/Emo6.gif קיבלתי היום באימייל: אוף, אני חייבת לעשות את זה כצירוף קובץ... נקווה שיעבוד
B boaZone New member 4/5/03 #3 חביב ../images/Emo8.gif בילדותי תמיד אהבתי לשתול מזלגות בעציץ על אדן החלון...גם כשלא היה צריך. תמיד התאכזבתי כשלמחרת לא צמח שם עץ מזלגות. <בוזZון נזכר בנוסטלגיות בנות 20 שנה... >
חביב ../images/Emo8.gif בילדותי תמיד אהבתי לשתול מזלגות בעציץ על אדן החלון...גם כשלא היה צריך. תמיד התאכזבתי כשלמחרת לא צמח שם עץ מזלגות. <בוזZון נזכר בנוסטלגיות בנות 20 שנה... >
L Le Fay New member 5/5/03 #5 "יש שעולין לגגות הגבוהין שאומרים שהם תולין הדגל אבל בעצם מחפשים מקום טוב יותר לראות הזיקוקין ממנו ודברים אחרים ר"ל"? פנטסטי!
"יש שעולין לגגות הגבוהין שאומרים שהם תולין הדגל אבל בעצם מחפשים מקום טוב יותר לראות הזיקוקין ממנו ודברים אחרים ר"ל"? פנטסטי!