חברה'לך שאלה מאיזה משקל מורידים פרופיל?? שמעתי שזה מי שמתחת לחמישים נחשב לתת משקל?
פ פיבי 89 New member 9/11/06 #1 חברה'לך שאלה מאיזה משקל מורידים פרופיל?? שמעתי שזה מי שמתחת לחמישים נחשב לתת משקל?
D Death of Balance New member 9/11/06 #4 לא. ביום הגיוס לא בודקים לך משקל, זה לא מעניין אף אחד. אם את רוצה להעלות פרופיל שירד על תת משקל, כי עלית במשקל - צריך לעבור את כל הדרך הבירוקרטית של וע"ר...
לא. ביום הגיוס לא בודקים לך משקל, זה לא מעניין אף אחד. אם את רוצה להעלות פרופיל שירד על תת משקל, כי עלית במשקל - צריך לעבור את כל הדרך הבירוקרטית של וע"ר...
C crazy buba New member 9/11/06 #6 שאלה בקשר למשקל יכולים לא לגייס אותי בגלל משקל אני מטר 60 שוקלת 41 וירד לי פרופיל יש מצב שביום גיוס הם לא יגייסו אותי?? בבקשהה תענוו
שאלה בקשר למשקל יכולים לא לגייס אותי בגלל משקל אני מטר 60 שוקלת 41 וירד לי פרופיל יש מצב שביום גיוס הם לא יגייסו אותי?? בבקשהה תענוו
D Death of Balance New member 9/11/06 #7 אם ירד לך הפרופיל אז בזה זה מסתכם. למה? כי אף אחד לא שוקל אותך ביום הגיוס!!! נראה לי כדאי לטאגלן ת'שורה הזו
אם ירד לך הפרופיל אז בזה זה מסתכם. למה? כי אף אחד לא שוקל אותך ביום הגיוס!!! נראה לי כדאי לטאגלן ת'שורה הזו
א אלונה 11 New member 9/11/06 #8 בולשיט... מצטערת... קודם כל- זה ממש תלוי בגובה שלך, וחוץ מזה אני בצו ראשון שקללתי 44 והתגייסתי כמו גדולה עם פרופיל 97
בולשיט... מצטערת... קודם כל- זה ממש תלוי בגובה שלך, וחוץ מזה אני בצו ראשון שקללתי 44 והתגייסתי כמו גדולה עם פרופיל 97
M mAAyAn 1 New member 9/11/06 #11 נכון אני גם שוקלת פחות מ-50 ויש לי 97, אבל בתקופה האחרונה התחילו להוריד את הפרופיל ל-64, לכל מי ששוקל/ת פחות מ-50.
נכון אני גם שוקלת פחות מ-50 ויש לי 97, אבל בתקופה האחרונה התחילו להוריד את הפרופיל ל-64, לכל מי ששוקל/ת פחות מ-50.