חברהל'ך, על היבלות של מי אני עומדת

super girl 15

New member
תגידו שאלה דחופה!!!

אם זה ככה עם שערים אז זה יהיה כמו באיצטדיון??? יהיה מפלס עליון.. ואז למטה יהיה דשא ישר? חחח לא יודעת איך לנסח את זה.. אני רק שואלת אם... שנכנסים מהשערים זה יהיה רק דשה.. בלי מדרגות בלי כלום! יענו.. דשא... ישר... בלי... אפשרות לעמוד למעלה ודברים כאלה.. אוף! מה שאני שואלת בעצם אם לא יעשו מפארק הירקון איצטדיון ואם יהיה שם רק דשא ישר בלי מפלסים עליוניים.?! מבינים את השאלה שלי? מבינים?

אני הבנתי אותך, בהחלט!../images/Emo45.gif

אך, לפי מה שהבנתי, דפש-מוד הולכים להיות הראשונים, שמופיעים במתחם החדש, שבונים במיוחד להופעות חיות בפארק-הירקון... כך, שקשה מאוד לדעת מה יהיה, או שכפי שהמוטו של חיי אומר:"לצפות לבלתי-צפוי!"

super girl 15

New member
וואו...

זה אותו הפארק הזה ליד הלונה פארק שעושים בו פיקניקים כל יום שיש בו שמש??? אני לא מאמינה שזה הופך להיות מקום אידיאלי להופעות... יענו.. ממש ממש משפצים אותו!!! מה לא עושים בשביל דפש מוד?!

זה אותו מקום, מול הלונה-פארק../images/Emo3.gif

ואגב, כבר היו בעבר הפועות בפארק-הירקון, אך לפי הבנתי, לראשונה, יש תכנון חדש בפארק, מתחם מיוחד לצורך הופעות חיות שכאלו!
יש למה לצפות...

פימפי

New member
מקווה שלא.

יהיה מבאס לבוא מוקדם וכשיפתחו השערים לגלות שהקהל מחולק ולא לכולם יש אפשרות להגיע קרוב לבמה. אם כן ובמקרה נפלתי על שער כזה, אני מחליף אותו.

super girl 15

New member
אז לחשוש!!!!!!!!

יש סיכוי שנכנסים לשערים שאין להם גישה לשורה הראשונה?!?!?!?

יפה יפה!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif עכשיו שמתי-לב...

שאת הולכת גם להופעה של סטינג?!

גם לי יש כרטיס כזה. ../images/Emo2.gif

רק שאני בשער 10. אגב, הייתי ממליצה לך לא לצלם את הכרטיס ולהעלות אותו לאינטרנט (too late i guess) כי אנשים מקצועיים יכולים להעתיק ולזייף את זה. איך שאני מחכה ל - 3.8 P:

super girl 15

New member
../images/Emo12.gif

עההההה נכון!!!!!! אם אנ ייבוא להופעה ולא יכניסו אותי כי מישהו זייף את הכרטיס שלי ונכנס לפני... רשףףף!!! תמחק תתמונות!!!!

למעלה