חברה'לך, אני מזועזעת.

רומנteaת

New member
או-הו! את מי הערתי מהתרדמת...

טוב לראות אותך. קודם כל- אני לא יודעת עם מה האקס שלי מסתובב, ואני גם לא יודעת אם הוא בכלל מסתובב. אז לא זה מה שמטריד אותי. זה לא מטריד אותי ברמה האישית מבחינת הקרימינליות שבזה. קליפים קרימינליים לא בעיה למצוא אם מחפשים, זה לא הראשון. אבל הפער האימתני בין השיר לקליפ- זה מה שהפריע לי. עכשיו אתה יכול לחזור לישון

הילה301

New member
אני חושבת שהיה כאן נסיון לאמירה.

עובדה שכולם, בין אם "אהבו" או לא, הזדעזעו ואני מניחה שזאת היתה המטרה שלו. אולי דווקא בעקבות ריבוי מקרי הרצח. הנה רק אתמול גבר דקר את אשתו ורצח את אחותה כי קיבל צו הרחקה. הקלות הזאת כשהפיוז עף קיביניאימי לקחת סכין/אקדח או את שתי הידיים שלך ולהרוג , מזעזעת

cheshire9

New member
יאללה יאללה את - תיזהרי !!!!!!!!!!!!

אולי אני מציץ לך בחלון............

מה כולם נרעשים?

קליפ שונה ומושך את העין מי שיש לו רעיונות זדוניים לא ימצא אותם דווקא כאן רק צריך לשים לב שילדים לא יראו אותו כדי להימנע מהסברים שיר יפה וקליפ מיוחד כבר אמרו לפני...

שיר יפה יפה - והקליפ:אני חושבת ש-

הוא "מזעזע" אותנו דווקא בגלל שזה כלכך אמיתי. ודווקא בגלל שאולי חלקינו פה היו במצבים רגשיים אמיתיים שכאלה...מסובכים וכואבים. אהבתי - בגלל שזה אמיתי ובגלל שזה שונה.ובגלל שזה מזיז משהו בבטן! הרבה יותר טוב ומעניין מ"עוד" קליפ על אהבה נכזבת. תנשמו עמוק - זה רק קליפ.
נ

א פרסקי

New member
ראיתי כבר 6-7 פעמים

את הקליף ואני חושב שהוא עשוי בצורה מדהימה יש בו עניין כמו שבכל קליף צריך ועובדה הוא העלה כאן דיון הוא עשה את שלו

למעלה