חברהה אני צריך עזרהה

חברהה אני צריך עזרהה

רק עכשיו ירד לי המנג'ר חיכיתי לו שנה בערךך ... ואני יודע אנגלית בקושי אז יש אפשרות למרות זה לשחק בזה ??? אני ישמח מאוד אם מישו יעזור לי בשימוש במישחק ... תודה רבהה

SiC

New member
מדריך למתחילים

אתה יכול למצוא כאן: http://www.fmisrael.com/article.asp?id=88 מעבר לזה נשמח לענות לך על כל שאלה

אי אפשר לעזור לך בזה

אנחנו יכולים לעזור לך בשאלות ספציפיות אם אתה נתקע איפשהו, אבל שפה אף אחד לא יכול ללמד אותך פה. מה שאני ממליץ לך לעשות, זה לקחת מחברת, עיפרון, מילון עברי אנגלי, ולהתחיל לתרגם מילים. אני יודע שזה אולי נשמע מתסכל, אבל אין מה לעשות, רק ככה לומדים. מקווה שתעשה את זה, שיהיה בהצלחה.

ran819932

New member
אם אתה מעל גיל 13

אז נראה לי שהידע שלך מספיק בשביל לשחק בזה אבל אם אתה בתגבור בן 13 אז לא נראה לי

חח החלטתם ליפול עליי ??

אז ככה אני הן 18 אבל יש לי 3 יחידות אנגלית אבל אני יודע לכתוב ולקרוא ולהבין קצת אבל זה לא עוזר לי בשיט כדי שאני יוכל להתחיל לשחק כמוכם .. ואני מתבאס מיזה ... סתם חיכיתי למישחק הזה כמה חודשים טובים ...

itamar argaman

New member
עזוב אל תקשיב להם, תקשיב לי:

רק שתדע שלשחק במשחק הזה רק יכול לשפר לך ת'אנגלית! אני לא כזה גאון באנגלית והמשחק מאוד עזר לי. אז תעשה מה שאריק אמר - קח מילון עברי אנגלי שב ותתרגם מה שאתה לא מבין, ווהמשחק לא כזה קשה להבנה... ואם אתה צריך עזרה דבר איתי.

ran819932

New member
ד"א אני בן 13.5 ואני מבין

ויש מילים שאני לא מבין אז אני משאיר את מורפיקס פתוח שאני משחק ואני מתרגם מילים שאני לא מבין הכל כל הזמן חוזר על עצמו אז לא צריך לדעת הרבה

itamar argaman

New member
תסתום ת'פה שלך מה אתה צוחק?

וקח את הארבע יחידות שלך ותתקע אותם עמוק בתחת. שונא אנשים כמוך שצוחקים על אנשים שלא מבינים..

אז ככה אני ינסה להסביר איפה נתקעתי

עברתי תשלב של של בחירת קבוצה והכל אחרי זה עשיתי את התאריך לידה ולאום ועשיתי אחרי זה אתה בוחר איך המנג'ר שלך יראה ..אחרי זה עשיתי play game ואז ניפתח לי דף שיש בו כאלה מעטפות רשום לי בהם ניראה לי יומן עם ימים שאני ישחק נגד קבוצות אישרת הכל .. ואז למטה רשום לי football one עם חץ ימינה לחצתי עליו ואז נתקעתי אני לא יודע מה עושים ...

יש לי שם 3 אפשרויות אני חושב

למעלה משמאל רשום לי הום יעני בית .. מתחתיו רשום משו רפורט ומתחת אני לוחץ ואז אני רואה כמין מסיבת עיתונאים ורואים תמנג'ר מדבר ... ומצד ימין למעלה רשום לי exit ... פה נתקעתי

ran819932

New member
לא הבנתי למה התכוונת

אולי מישהו אחר הבין לאיזה דף אתה מתכוון

Tomerl050

New member
חס וחלילה

לא צחקתי עליו! צחקתי על השאלה שבאה משומקום ולא הבנתי כ"כ מה היא קשורה תנקה את הפה שלך

למעלה