חבר'ההה

who is this

New member
חבר'ההה

כן השעה שאם ראוים היא נכונה בשעה הזאת הגעתי הביתה.. (ואתם בטח בעצירה איפשהו בדרך), ועכשיו אחרי שקצת זרעתי לכם מלח על הפצעים אני רוצה להגיד שהיה סמינר אח' הטובים שהייתי בו (שמתי לב שאני אומר את זה על כל טיול) ובאמת היה הכי כיף בעולם להיות עם כולכם ולראות אתכם נקווה שתבואו גם מחר.. ובקיצור, למרות שהייתי חולה ולמרות שכמעט לא ישנתי הכי הכי סבבה והכי כיף שיכל להיות!! תרשמו פה חוויות שלכם מהסמינר..

dragonfly017

New member
../images/Emo42.gifוואיייי היה כל כך כייף!

איזה כייף היה לראות את כולם פתאום זה באמת היה סמינר חזק ביותר נהנתי מכל רגע!!! ושמחתי מאוד להכיר אנשים חדשים בביתר! מעוז נתניה היה ממש כייף לראות אותכם בטיול-אני מקווה שתגיעו לטיולים נוספים ושבית"ר השאירה עליכם רושם טוב... בכל מקרה אני מסכימה עם עודד=) ומי שלא בא הפסיד בגדול... אני כרגיל הייתי חייבת להיפצע בצורה כלשהיא בטיול אחרת הייתי הורסת לעצמי את "מנהג" שאני "כל כך אוהבת" והוא - להיפצע בטיולי בית"ר! לפחות אני יכולה להגיד תודה שמה שאורי ועומרי אמרו במחנה הקודם לא קרה לי "כבר הפלת על עצמך ארון,יש לך כוויה מתה עכשיו כל מה שנשאר לך זה לפול מצוק"-איזה חמודים כמה הם דואגים לי. אני לא הולכת להיות דגלנית יותר!!!!!!! טוב תראו מה השיעמום והחירפון של טיול בלי יומים שינה עושים לאנשים כמוני. לסיכום היה ממש ממש כייף ואני כבר מתגעגעת וכמובן חבל לי שאני לא יכולה לראות אותכם מחר! המשך שבוע מדהים לכולם!

LPgirl

New member
גילושקה

תראי.. בקשר למה שעומרי ואורי אמרו .. תרגמי זאת לאהבה עזה .! חחחח אבל שימי לב שעם הזמן בפציעות שלך נהיות יותר ויותר קלות! טיול ראשון השתכרת והפלת על עצמך ארון(חתיכת ארון!) חחחח טיול שני נכוות דרגה שניה.. וזה בכלל לא היה אשמתך והטיול הזה.. רק חתך קטן באצבע.. ב"ה טיול הבא תצאי בלי פגע! אוהבת המון המוןןןןן

אנשים איזה צחוקים!!!

בחיים לא צחקתי כמו שצחקתי בסמינר איזה צחוקים אנשים כל כך התגעגעתי שהפרידה היתה קשה מחר תבואו יהיה פאנן

אנחנו הגענו רק לפני חצי שעה בערך...

אבל היה ממש כייף!!! למרות שכל 2 דקות עברתי חדר...אבל אני אוהב שינויים וחידושים..חחח אני גם אוהב את הכינוי שלי "דרור מהפורום" אהה אני באא מחר לשיר נולד!!! נראה לכם שאני אפספס את זה?? טוב היה נחמד לראות אתכם אנשים יפים!!!

Oded shmilo

New member
וואי היה טיול רציני!!

אתם לא מבינים איך אני נהנתי!! עזבו אתז ה שאורן צחק עליי שאני עושה עבודה כמו עומר אבל אני רק הסגן שלו!! אבל באמת אני מ'זה נהנתי מכל מה שהיה.... במיוחד מלהתווכח עם ערביםם!! וכדרך אגב יש תמונות לכל המעונים אי סי קיו 193927676 תקבלו אותם בשימחה!! בבירכת תל-חי ואהבה רבה אני אומר לכםיום טוב נפגש בערב

LPgirl

New member
הי!!

היה כיף... ולכל אלה שחזרו מוקדם! איזה רעים! בכוונה לזרות מלח על פצעים? חחחח בזמן ששקד היו בבית כן אנחנו היינו רק בעצירה כלשהי... בעעע היה קר! אבל היה טיול סוף הדרך. געגועים מתחילים לחלחל... חחחחחח בכל מקרה, מי שלא יודע זאת נועה סרי מפ"ת ואלה שמכירים אותי אתם מוזמנים לאיסיקיו 164344289 תהנו היום בערב! =) ויאלהה להתחיל להריץ תמונות!

ASTAR3

New member
אנשים...:)

היה מדהים!! למרות חוסר השינה ...אבל היה מעולה!! מעולה לראות את כולם...כל הצחוקים...היה סמינר טוב מאוד! מקווה לראות את כולם..היום בערב... יום טוב!... אסתר מעו"ז בית שמש.

לינויהה

New member
נועהההההה סרי.. מה את עושה פה..!!

סתאאאאאם כפרה עלייך מטורפת עלייך תמניה יפה שלי....... אז ככההההההה היה טיול לפנים..!! כלומרררר שווה שמחתי לראות את כולכםםםםםםם לא עבר הרבה ואני כבר מתגעגעת אז נשיקות לכולם ומקווה לראות אותכם היום בערבבבבבב

LPgirl

New member
לינויה נויה נויה שחורה שיליייי

חסר למי שלא בא היום! אני חצי מת הומרוששת ובכל זאת באה.. אז.. אתם חייבים לבוא!!!

MS6

New member
אם הייתי אופטימי בעבר..

עכשיו אני בכלל אופטימי. לראות 200 חבר'ה בטיול בוגרים אחרי שרק לפני שנתיים וחצי היו 15 בית"רים באזכרה של ז'בוטינסקי... יש לתנועה שלנו פוטנציאל עצום להפוך לתנועה גדולה מאוד, בית"ר היא התנועה הערכית ביותר בעלת עבר מפואר ועתיד ורוד.. אנחנו צריכים להמשיך ולהתקדם, וכמובן להציב לעצמנו מטרות. אגב מגיע ח"ח למעו"ז שקד ולמעו"ז מבוא דותן. החבר'ה משקד הוציאו חניכים מריחן, חיננית וקציר והחבר'ה ממבוא דותן הוציאו חניכים מחרמש. כל הכבוד.

Oded shmilo

New member
כמה דברייםם!!

נועה כפרה עלייך תל-חי אוהב אותך נשמה שליי... משה אני איתך באמת ח"ח לשקד ודותן אבל לא רק לנו אלה לכל המעוז"ים שבאמת התנהגו ועבדו יםפה אני יצאתי מרוצה מהסמינר הזה.... ובאמתץ יש פוטנציל לתנועה!! צריך אבל להמשיך לממש את הפוטנציל הזה!!

LPgirl

New member
חחח איזה כיף לי

באמת איזה כיף לקבל יחס אישי בפורום חחחחחחחחחחחח עודד חולה עלייך! חסר לך אתה לא בא.. ומי שלצערו שיחנק עם זה חחחחחחחח עודד אנחנו בפאפרצי היום חחח אני מביאה תמצלמה

t i t u s h

New member
מממ

וואי אני ממש נהינתי..!!! היה כיף.. למרות שקצת הייתי עייפה (קצת הרבה) משה אני מתגעגעת..!!!!אין מי שיציק לי!...חח עודד גם אליך... ולכולם בכללי..ואני לא באה לשיר נולד אז אני לא אראה אותכם פנראה לי עד פסח..
...באסה!! אז אם אתם רוצים לשמור על קשר מחוץ לפורום 192266412 האי סי קיו שלי.. בייי...אוהבת

למעלה