חבר'ההההה

cha ching

New member
נכון! ../images/Emo13.gif

never winternights- יפה דיברת...! (אחלה משחק- אגב)

little peach

New member
צוף זה מהמםםםםםםםםםםםםםםםם

זה בנייה או שלך טבעי? ובאיזה לקים את משתמשת על כל הציפורן? היא ממש יפה, ואיפה משיגים את הדוגמאות של הפרה, פשוט מהמםםםםםםםםםםם אהבתי אהבתי אהבתי

אז ככה

זה בנייה היא שמה לק שקוף!!!!! בבסיס כי זאת בעצם הציפורן שלי שמצופה בחומר את הדוגמה היא ציירה לי בעצמה זאת לא הדבקה או מדבקה וזהו :)

BabyDoll18

New member
לפי דעתי בניה

אממ זה נראה בניה כנראה או שהציפורניים שקופות או רגילות...או שכבר גדלו וזה רק חומר על הציפורניים שלה... באמת יפה אהבתי. בקשר לדוגמא חיחי אני עשיתי זברה פסים... את הדוגמא היא עשתה לך ביד או עם מכונה? אני והפה הגדול שלי כל הזמן מתלהבת מהלק יוצאת שניה אחריה והוא נהרס אין אני חייבת להרוס אצבע אחת זה חובה אצלי אההההה

BabyDoll18

New member
חיחי

מה בנית בהתחלה שקופות או רגילות? מה את ממליצה? אני עשיתי פעם אחרונה לפני שהייתי באילת בערך לפני 4 שבועות ולפני שבועיים ביקרתי אצלה אני הולכת בערך כל שבועיים שלוש. בניתי חדשות והפעם ביקשתי שקופות מה דעתך הן יותר טובות? הן יותר יפות זה בטוח אבל מה בקשר לחוזק.... עשתה ביד...שובבה.... היא עשתה עבודה ממש יפה לפעמים כשמקשטים לי את הציפורניים אני ממש נבהלת יש כאלה שעושות ממש גרוע ורגיל ויש כאלה שעושות כל כך מיוחד כאילו זה מכונה... יש כל כך הרבה דוגמאות אני אוהבת לצאת ממנה כל פעם עם משהו מיוחד אחר... :)

ציפורנים.....

למרות שזה לא פורום ציפורניים :) אני אמליץ לך על הציפורנים הלא שקופות אך הן גם לא לבנות יש להן נטיה קלה לצהוב מממממממש חלש על מנת שיראה שזאת כיביכול הציפורן שלך.....אחרי שהציפונים שלך מגיעות לגודל הרצוי זאת כבר לא בעייה כי אצלי מצפים בפורצלן...שזה שקוף לחלוטין ותסכימי איתי עם כל הצניעות שהציפורנים שלי יפות מאוד!

BabyDoll18

New member
אממממ יפות?! שלך?!

אכן כן.... אבל שמתי לב שהן עבות? למה? את לא אוהבת דקות? פורום ציפורניים או לא...כבר העלנו את הנושא אז נמשיך
(סליחה על הבורות) מה זה פורצלן? הכוונה לסילר...? או שזה משהו שאני פשוט לא יודעת עליו ואת ממליצה? ד"א מה הקישוט שהכי אהבת שאי פעם עשו לך?

הן בכלל לא עבות חמודה

זאת בסך הכל הציפורן שלי עם שכבה דקה של חומר, אני לא משתמשת בסילר כי זה גורם לי התרוממויות בציפורן וקשה להושוות את זה אח"כ פורצלן זה אבקת מילוי כמו אקריל משי וכו'

למעלה