חברההההה כנסו דחוף

kerenor14

New member
חברההההה כנסו דחוף

באתר של רשת כתוב שדחו את העונה השלישית בעוד 3 שבועות ל19.6 איזה באסה איתם , כנסו לאתר של רשת ותראות

שאני לא יפוצץ אותם מכות!!!

זהו. אני היתיאשתי!!! לפי דעתי זה פשוט חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דרך -אגב יש לך שם פצצה!!! -קרן-

אביחי 33

New member
זו פשוט חוצפה../images/Emo46.gif

כמה אפשר לחכות
זה ממש מתחיל לביות מעצבן
הם לא מבינים שדחייה ועוד דחייה רק תאבד להם ריטיינג וצופים.. זה כבר מתחיל לעצבבבבן
צריך לברר את זה פעם אחת ולתמיד

היפה5

New member
העונה בשלישית

זה פשוט חוצפה שהם מפרסמים תאריך מסויים ובסוף משנים אותו לפי דעתי צריך להתלונן לראשות השנייה לטלויזיה ולרדיו שהם כל פעם מוסרים תאריך חדש ולא עומדים בלוח הזמנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

טוב התקשרתי

שאלתי אותם מתי מתחיל בלה בלה אז היא אמרה מצטערת אבל אני לא יודעת מה שו כזה כל צרוד כזה לא הבנתי מה היא קישקשה ושאלתי אותה אם זה נכון שמעברים את זה ל-19.6 אז היא שוב אמרה מה שהיא אמרה בלה בלה אוףףף נמאס רק שבסוף לא יהיה וזה אני ילך לאולפן ויצעק עליהם למרות שיש יתרון שדוחים חחח כי יש לי מבחן יום א"ח"כ סתאאאאם אני כבר מתגעגעעעעעעת אמ"לו'ש!!

מההההההההההההההההההההההההההה?

אוווווווווווווווף כל כך שמחתי שאחרי שאני יעשה מבחן מחוזי בערבית ישר תבוא לי הפתעה ותהיה העונה החדשה והרשת כלב (לא יפה לדבר ככה) האלה קלקלו הכל........................ שונאת אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סתאאאם לא יפה לשנוא כי עם הם לא היו אז לא היו משדרים את אמ"ל אוווווווווווווף אבל אני עדיין בבאסה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת (בעצםםםםם שונאת את רשת אבל אוהבת אותכם) - הדס-!!!

תודה תודה../images/Emo9.gif גמלךךך../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

מחר תרגול אחרוןןןן
וואי אני חייבת להוציא מעל 90 כדי לשמור על ה100 שלי (כל השנה בימי הורים ובתעודה היה לי 100) חייבת לקבל מעל 90 כדי שזה ישארר.. אמןןן
בהצלחההה..
טוף אנחנו הורסות תשרשור נדבר באייסי מסן או מסר

מהההההההההההההההה../images/Emo35.gif

למישו יש ת'טלפון של רשתתתתתת?!!?!?!? נשבעת לכם אני מתקשרת אליהםםם מפוצצת אותםםםםםםםםםםםםם!!!! הריטיינג שלהםםם הולך ונעלםםםםם הם אפילו לא יודעים אתתת זהההההההה... אנשים מתייאשיםםםםםםםםםםם.... וווווווווואיייי אני עצבנית רצחחח אני הולכתתתת להעיף עליהם את כל העצבים שליייייייייי....חבל להם על הזמןןןןןןןןןן..!!!

למעלה