חבר'הההההה

N יxוe כלל

New member
חבר'הההההה

לה'ו איפה יש פה פרסומים שאני יכולה לראות אולי יש פה הצעות עבודה או משו.?! אני לא מוצאת איפה צריך ללחוץ פה!

kalah

New member
יש לי מבזק חדשות עבורך:

כשעובדים- יש בוס/ממונה והוא מחלק הוראות. ככה עובדים דברים. אז אם לקרוא שוב את הודעתך למעלה שאת "לא בשביל שיחלקו לך הוראות" כנראה שגם עבודה לא מתאימה לך. או שאולי,רק מה שמקבלים שכר יפה ולא סמלי מתאים לך???

ממה מיה

New member
../images/Emo31.gif לא יפה

אני ממש התרתחתי על מה שהיא כתבה שם, אבל לא הגבתי, לא חושבת שמה שכתוב ישנה את דעתה. אבל לסחוב את הרושם מהודעה אחת שלה לכל אורך הפורום, נראה לי לא פייר. אנחנו לא מכירים את האדם ולא צריך לנטור

גם דעתי כדעתך - עבודה צריכה להנתן

למי ששרתו בצבא ולא למי שמחפש איך לקבל מבלי לתת.

reuthal

New member
מה הקשר???

שלא תהיה חוסר הבנה- אני בעד שירות צבאי או לפחות תרומה כלשהי למדינה אבל עבודה לא קשורה, בעבודה צריך להשקיע ולעבוד ולהתאמץ ותמורת זה מקבלים שכר, אז תסבירי לי מה הקשר?

chili3

New member
מותק אילו החיים שלך../images/Emo70.gif אם תמשיכי

להסתכל ככה על החיים לא תגיעי רחוק ונמשיך לקרוא פה הודעות שלך שאת מחפשת עבודה.

chili3

New member
לא אמרתי שלא תמצאי, אני לא מאמינה

שתשארי בעבודות יותר מידי זמן.

kalah

New member
תשובה לממה מיה

את באמת חושבת שזה לא נכון לגרור רושם מהודעה אחת לשניה? נראה לך שמי שלא מוכן לקבל מרות בצבא יסכים לקבלה בעבודה? ואם כן למה? כי בחוץ יש יותר כסף תמורת הפקודות? אם כבר,אז תרדי נא לתגובה שלה על הודעת תפוז לגבי "אירוח מומחה של הכנת אוכל לבעלי מגבלות רפואיות" מה היא מצאה להגיד (השיעמום שבאפס מעשה כנראה..)" את מי זה מעניין" עכשיו, לא שמומחה,ד"ר ,שעשה משהו עם עצמו אמור להיעלב מילדונת אחת כזו,אבל לא נראה לך שזו ריקנות שיטתית? לא נראה לך שכדתיה הטוענת לאדיקות היא אמורה בראש ובראשונה לדגול במצוות מוסריות כמו "ואהבת לרעך כמוך" דהיינו,שיש בקרב חברי הפורום חולי סוכרת או צליאק למשל שמתמודדים עם קשיים כאלו כל יום????

naf86

New member
עבודה

איך האנגלית שלך? IDT בהר חוצבים תמיד מחפשים.

naf86

New member
IDT

חברה שמספקת שרותי טלפון להמון חברות בעולם(דברים כמו שירות לקוחות, תמיכה תכנית, סקרים). העבודה באנגלית(עובדים בעיקר מול ארה"ב) ובשעות הצהרים ובלילה. אני עובד בלילה עם פרויקט של חברת AOL. אנחנו כבר 3 בפרויקט ממודיעין, ותמיד כיף שיש עוד מהעיר. עוד משהו?

למעלה