חבר'ההההההה

חבר'ההההההה

מ'מצב?? תגידו מישהו זוכר אותי בכלל?? יש כאן כ"כ הרבה חדשים אמאל'ההההההההה
אז מה חדש?

הו איזה אורחת פורחת מה נשמע.?

באו הרבה חבר'ה חדשים אללה כיף פאק
נו מה שלומך מה את מספרת ???

משאז

New member
לאן נעלמת כל כך הרבה זמן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מתנדב

New member
מה קורה אתך?

את לא מתביישת? את נעלמת לנו לתקופה כ"כ ארוכה ועכשיו את באה וזורקת איזה עצם ונעלמת שוב?, איפה היית כ"כ הרבה זמן?

pol101

New member
אז הנה יש לי שאלה

חניון בית משותף, לכל דייר יש מקום חניה הרשום על שמו בטאבו. מגיע רכב ולא משנה כרגע אם של אורח,או סתם בעל מקצוע, זר כמובן, מחנה בחניה פרטית של אחד הדיירים, מגיע הדייר וחוסם את הרכב. בעל הרכב החסום מבקש שישלחו ניידת, המתנדבים מגיעים ומשחררים את הנהג ה"חסום" ע"י קריאה לבעל הרכב ה"חוסם" . עד כאן הבעיה,וכאן השאלה, האם בעל הרכב ש"תפסו" את החניה הפרטית שלו רשאי לחסום את הרכב שחונה לו בחניה ותוך כדי החסימה בעצם עובר עבירה "חופש הפרט" או משהו כזה, או בעל הרכב שתפס חניה שלא שלו הוא בעצם "פולש" ?? או אולי אפילו "השגת גבול"?? אני יודע שבדרך כלל הית"מ אינו מטפל בבעיות של חניות פרטיות.

hafifdalil

New member
המצב מרגיז ביותר

אכן, אחד הדברים המרגיזים ביותר הוא לחזור בסוף היום ולגלות שלמישהו חונה לך בחניה הפרטית שלך (שמסומנת בשלט גדול ומאיר עיננים שלא ניתן לפספס שמודיע שזוהי חנייה פרטית. עד כאן טוב ויפה, בעל החניה, לא רשאי לחסום או לעשות כל דבר אחר אשר יפריע לסד"צ גם אם הוא מאוד מתרגז. קיימים 2 פתרונות לנושא: א. לגדר או לסגור באופן כלשהו את החנייה. ב. אם מדובר במקרה חוזר ונשנה ובעיקר אם מדובר ברכב ספציפי/שכן ספציפי ש"דווקא" מחנה בחנייה שלי, אני יכול ללכת להציא צו בימ"ש שמורה שאסור לחנות במקום ובכל פעם שיש שם רכב, זה זכותי וחובתי לקרוא למשטרה ולדווח על "הפרת צו של בימ"ש - כניסה לשטח פרטי" ואז המשטרה מחוייבת לטפל, יישקל גם לפתוח תיק פלילי למי שהחנה את ריכבו בניגוד לשלט ולצו בימ"ש. מקווה שכל החלאות שלא יודעים לקרוא - מצפצפים על החוק - יבואו על עונשם נ.ב., חבל לשבור שירשור קיים, לשאלה הזאת מגיע שירשור חדש.

hafifdalil

New member
לא כלכך פשוט

המשטרה לא נוהגת להתערב במקרים מעין אלו, בכדי לדרוש פעולה מיידית - אתה צריך צו של בימ"ש. סתם כך, אף שוטר לא יעשה כלום לרכב או לנהג הרכב.

hafifdalil

New member
מה שכן אפשר לעשות בנוסף

הוא להתלונן במשטרה, בכל פעם, תטריח את עצמך לתחנה ותגיש תלונה מסודרת עם מס' רכב - בסופו של דבר המשטרה תתיאש ותשלח ניידת לפנות את הרכב (אולי..)

זה לא ענין לטיפול המשטרה

ערב טוב, ע"פ מה שהבנתי עם הבעיה היא בתוך חצר פרטית של הבנין אזי למשטרה אין כל דרך לטפל בנושא, זה נקרא כניסה לחצרים, מכסימום זה להגיש תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות.

אלעד למה באלימות.???????????????

לקחת אלה לפוצץ לו את האימא אבל אנחנו ???? ממש לא אלימים נכון? חחחח

משאז

New member
למה באלימות כשאפשר במכות......./images/Emo8.gif

תמיד אומרים אצלינו: למה לצעוק כשאפשר לזרוק כיסא למה באלימות כשאפשר במכות למה בסטירות כשאפשר באגרופים למה באגרופים כשאפשר בסכינים למה בסכינים כשאפשר באקדחים והזרוע עוד נטויה (בהתאם לדמיונכם המשיכו את המשפט....) למה ב________ כשאפשר ב____________

ווואייי חבר'ה כולי התרגשות../images/Emo9.gif

השרשור נמצא בראש העמוד ואוווווווו אז לאן נעלמתי? טסתי לירח וחזרתי ממש לא מזמן
לא ממש יצא לי לבקר- עבודה, לימודים, מבחנים- לא חסר מה... וגם לא התנדבתי מלאאאאא זמן
ודווקא בחודשים האחרונים אני רואה הרבה את המפקד שלי ביח"מ וכל פעם הוא שואל אותי "אז מתי רואים אותך במשמרת?" וכל פעם אני אומרת לו אולי שבוע הבא, והשבוע עובר ללא משמרת- ממש לא פסדר מצידי
וד"א, הודיעו לי שאוכל להוציא על הנשק האישי שלי רשיון משטרתי- איזה יופי, באמת הגיע הזמן, אז מזל
טוב לי

למעלה