תגיד. אתה יודע מה זה מתיימרת?! זה לא אומר שהייתי שמחה להבין בזה, אינטלגנציה כללית, יונואו.
ח חפוצית New member 29/8/08 #24 תגיד. אתה יודע מה זה מתיימרת?! זה לא אומר שהייתי שמחה להבין בזה, אינטלגנציה כללית, יונואו.
א אליהו88 New member 29/8/08 #26 אז למה קנית 6120? אני במקומך... כאילו- מי בכלל המליץ לך על המכשיר הזה? /tapuzforum/images/emo163.gif/tapuzforum/images/emo3.gif
אז למה קנית 6120? אני במקומך... כאילו- מי בכלל המליץ לך על המכשיר הזה? /tapuzforum/images/emo163.gif/tapuzforum/images/emo3.gif
ח חפוצית New member 29/8/08 #27 בזמנו מאוד מאוד המצליצו לי המכשיר הזה, בקומונה כוכב אחר. שאלתי איזה מכשיר הם ממליצים ורובם לא הפסיקו להלל ולשבח את המכשיר. אז קניתי. בלי לחשוב יותר מידי. יש ראש?
בזמנו מאוד מאוד המצליצו לי המכשיר הזה, בקומונה כוכב אחר. שאלתי איזה מכשיר הם ממליצים ורובם לא הפסיקו להלל ולשבח את המכשיר. אז קניתי. בלי לחשוב יותר מידי. יש ראש?
2 21דניאל21 New member 29/8/08 #28 חוץ ממני! אני אמרתי שהוא מתחמם בטיל והמקשים שלו קטנים מידי ח ח ח אז אל תגידי כולם
ח חפוצית New member 29/8/08 #29 דניאל אתה לא נחשב /tapuzforum/images/emo3.gif הבעיה שלי שאני מאוד אימפולסיבית. . .
ח חפוצית New member 29/8/08 #31 לא נורא, מה שהיה, הכל משמיים. הוא מכשיר נחמד ויש לו הרבה מעלות. אני נהנית ממנו. חוץ מזה שהנגן משגע אותי, הוא אחלה.
לא נורא, מה שהיה, הכל משמיים. הוא מכשיר נחמד ויש לו הרבה מעלות. אני נהנית ממנו. חוץ מזה שהנגן משגע אותי, הוא אחלה.
ח חפוצית New member 29/8/08 #33 הורדתי מאביקינג נגן. אבל הוא נגן ד.פ.ו.ק. . .ו. . .האופי של בן-אדם זה מסובך, מצד אחד אני אימפולסיבית, מצד שני ממש ממש לא. . .
הורדתי מאביקינג נגן. אבל הוא נגן ד.פ.ו.ק. . .ו. . .האופי של בן-אדם זה מסובך, מצד אחד אני אימפולסיבית, מצד שני ממש ממש לא. . .
ח חפוצית New member 29/8/08 #35 במקום לדבר הרבה, תעשה משו מועיל ותמצא לי נגן טוב. /tapuzforum/images/emo13.gif
י יוני יוני היחיד New member 28/8/08 #17 אבי בהצלחה ../images/Emo13.gif והמון מזל טוב. ועדיין לא הבנתי למה פורש מהנט?