חברהההההההה

אליהו88

New member
חברהההההההה

אני לא יודע עם לשמוח/tapuzforum/images/emo13.gif או להיות עצוב/tapuzforum/images/emo10.gif אבל מה שבטוח... היום היומולדת של אבי פארל הרבור i הוא עושה 18 /tapuzforum/images/emo65.gif /tapuzforum/images/emo49.gif מצד שני. היום זה היום האחרון שאבי יוכל (אם בכלל...) להיות איתנו... זהו. הוא פורש מהנט /tapuzforum/images/emo201.gif אז אני מאחל לו בהצלחה/tapuzforum/images/emo50.gif בהמשך חייו האמיתיים והמון המון מזל טוב /tapuzforum/images/emo13.gif /tapuzforum/images/emo24.gif

21דניאל21

New member
מזל טוב!

אפשר את הצבע של יוני? חחחחח אבי מזל טוב, לך תשתה את הבירה החוקית הראשונה שלך חחח

מזל טוב ילד

בעצם כבר לא ילד... ושתצליח בחיים האמיתיים ושלא תחזור לפה... אמנם כיף לראות אותך אבל בשבילך עדיף שלא

חפוצית

New member
אבי. . .

אתה בחור טוב : ) חבל לנו שאתה עוזב, אבל אשריך!!! הלוואיי שגם אני יצליח לפרוש. . .שיהיה לך המון המון מזל טוב. שתאריך ימים מתוך שפע, בריאות, הצלחה, שמחה. שנזכה לגאולה השלמה עוד היום!! /tapuzforum/images/emo13.gif

תודה לכם. ו,

ברגע שקניתי בירה, אז חוקית היא שלי גם אם אני בן 3. והאתר אולי יעבור לאליהו. תלוי אם הוא ירצה. ותודה למאחלים. בקרוב אצלכם!! נהניתי לעזור לכם!

21דניאל21

New member
בבקשה

חסר לך שהאתר לא יעבור לאליהו. לפחות עד שאני ופוצי נעבור קורס סלולארי מזורז חחח ותעביר לי את הצבע |חמדן|

אליהו88

New member
דבר ראשון

אני לא לוקח כרגע את האתר כי אני מאוד לא אוהב לעבוד על אתר מסוני. אבל בע``ה בהמשך... והצבע... זה באמת שאלה למי להעביר אותו...

21דניאל21

New member
אממ

אם מתעלמים לרגע מהקסם הנשי שיש לפוצי? אז רק שנינו היחידים שנשארים בפורום חחח

21דניאל21

New member
קח טיפ אחי

תקרא מאמרים באינטרנט, לפני שנה לא הבנתי כלום במחשבים. קראתי מאמרים, הסתובבתי באתרים, ואני מבין מלא עכשיו... אז תתחיל לקרוא. אני?אם היה לי סימביאן היית כבר משקיע ולומד את זה

21דניאל21

New member
פתרון פשוט,

לדעתי שהפורום ישלם לשנינו על פון עם סימביאן! איך זה נשמע לך?

אליהו88

New member
יאללה....

לך תנסה להביא אותם...

חפוצית

New member
אליהו,

אדום אני מוכנה לקבל בכיף. . . : ) אבל אני ממש לא מתיימרת להבין לא בסימביאנים, לא בפלאפונים ולא שומדבר בסגנון. . .

למעלה