חבר´יוס-אני מתוסכלת.

Buffy1

New member
האימייל של ערוץ 3

[email protected] אבל אם הם יקנו את באפי הם ישדרו אותה מההתחלה, לא? חוצמזה יש אצלם עונות. כל פעם משדרים עונה של סדרה ואת העונה הבאה רק אחרי כמה חודשים...

רינת4

New member
לא אם הם יעשו את זה

ברצועת הצהריים או ימי שבת בצהריים. והם לא חייבים לשים את זה מההתחלה. שיסיימו עם העונות המתקדמות ואז ישימו מההתחלה. אבל אנחנו סתם חולמים. זה בחיים לא יקרה

hospital_food

New member
יש להם שיבוץ חלומי

אם הם היו חכמים כדי לרכוש את "באפי". עוד מעט מסתיימת לה "טרה נוסטרה" (או איך שכותבים את זה)והמשבצת של שמונה בערב פנויה. זו שעה מצויינת כל ערב ב8 פרקים ישנים. ואחר כך להתחיל לשדר בשידור שבועי את החמישית שישית.... גם אני רשמתי..יאללה כולם....

רינת4

New member
הנה האימייל שלהם:

[email protected] למרות שאני בספק שזה יעזור-כי כמו שרשמתי, ומניסיון-לוקח להם שנה להחזיר תשובה,ואז הם מחזירים את אותה התשובה לכולם ובאותו היום. התשובות שלהן ממש דביליות כמו "נחשוב על זה"-שזו תשובה שהם מאוד אוהבים לתת(ואף פעם לא שוכחים להוסיף בסוף התשובה "מקווים שתמשיך/י לצפות בערוצים 3 ו- 4"). בקיצר-לא לצפות שהמיילים שלנו יעזרו(למרות שעם "הכי גאים שיש", זה עבד כביכול כי הנה היום מתחילים השידורים החוזרים.אבל אני בספק אם הם לא חשבו על זה קודם ונתנו לנו להאמין שזה בגלל שביקשנו,ואז הם יוצאים ככאלה שכן מתייחסים לבקשות). בכל מקרה-אפשר לנסות. גרוע יותר זה לא יכול להיות...

smgfan

New member
שווה לנסות!!!!!

אני כבר שולחת אי-מייל! וגם אתם תשלחו, בבקשה... מה כבר יכול לקרות? תראו להם שזה יביא הרבה רייטינג לערוץ 3! כמו שהיה כשערוץ 22 סיים לשדר את עונה 2 (וראשונה ששודרו ברצף), ואז המעריצים פיצצו את שידורי קשת בהודעות ובבקשות להקדים את שידור העונה ה-3 וזה מה שקרה בסוף!!! תחשבו על זה! "באפי" בערוץ 3 זה פצצתי!!!! לא רק צופי הדיגיטלי יוכלו לראות, אלא גם האנלוגי והלווין! אין פירסומות או צינזורים ויהיה יותר פרסום ופרומואים טובים!!! ו"באפי" תהיה בערוץ "הסדרות הטובות ביותר בעולם"!!!!!

הסדרות הטובות?

בערוץ 3 יש סדרות אמריקאיות-קיטשיות ממוצעות ברוב המקרים, או עונות ממוחזרות מדי של סדרות שהיו פעם טובות. באפי זאת לא ממש סדרה שמתאים להם לשדר.. ואל.

smgfan

New member
התכוונתי שהערוץ קורא לעצמו כך

לא הבעתי דיעה אישית לגביו. סה"כ רשמתי שם "נרדף" לערוץ 3. דרך אגב, מישהו שלח כי אני כבר שלחתי! וערוץ 3 יכול לשדר את "באפי" בימי חמישי אחרי סברינה ומכושפות!!! שעתיים של כיף!!! אז למה לא?

ממש לא צריך ערב באפ

יהיה באפי ואז אנגל ולקינוח ריפר :) אוי איזה חלום... לראות בסלון בטלוויזיה הגדולה באפי עם תרגום משהוא שלא היה במשך אהם שלוש שנים?! חוץ תחשבו איזה חשיפה לבאפי זה יהיה בארץ!?

max2k

New member
אני לא בטוח שזה דבר טוב

אוקי. עד עכשיו החזקתי את עצמי. אבל הגיע הזמן שאני ישמיע את קול הפסימיות, אני לא רוצה שבאפי תשודר ב2 או 3. אני מניח שיש כאלו שהתרגום וחוסר הכבוד מפריע להם אבל לי הדבר שהכי מציק זה מסחריות, מה יקרה אם באפי באצת תצליח ותהפך לשיגעון התורן החדש? אהבתי לקרוא את הארי פוטר, זה היה ספר לא רע. אבל ברגע שהייתי צריך לראות ילדים בני שלוש שבקושי יודעים מהחיים שלהם או מהספר עומדים בתור עם תחפושות כדיי להיות הראשונים שיהיו בסרט כל הסמפטיה שלי לספר יצאה. אני לא אוהב הסטריה המונית, אני מאמין שזה מעצבן את הצופה האמיתי. והאמת, עדיף לי שהם ישתגעו על פוקימון או קטנטנות משנכנס למצב שאחרי חודשיים אני יראה חולצות באפי על כל בן 3 ואנשים שטוענים שהם מבינים בסדרה והם המעריצים הכי גדולים שלה ושהם תמיד אהבו אותה משתנקים ברגע ששואלים אותם על הסדרה ופשוט מגיבים בשהיא קוטלת ערפדים. ואז גם יבוא היום שאיזה גוף אימהות מטורללות יתחילו לקטר שהסדרה נורא מפחידה ואלימה, ואז כדיי לראות באפי נצטרך להשאר ערים עד 1 בלילה. וזה בשלב כלשהו גם יהפוך ל´פסה´ ולכולם ימאס מבאפי והסדרה תעשה לUNDERDOG הכי גדולה באיזור. אז אולי הדימוים שלי קצת מוגזמים אבל אני שונא את ההיסטריות האלו ואני לא רוצה לראות סדרה כזאתי טובה הופכת לדבר שמעלה לי את הקריזה כל פעם שמישהו מזכיר אותה.

מסכימה לגמרי..

אחד הדברים שמיוחדים בבאפי זה שהיא מיוחדת. הדבר האחרון שאני רוצה לראות זה התייחסות לא נכונה לסדרה מאנשים שחבל שצפו בה מלכתחילה. ואל.

ד י י ז י

New member
אני לא חושבת שבאפי יכולה להפוך

להסטריה כזאת.. קודם כל , כל ההסטריות היו מבוססות על סרטים \ ספרים \ סדרות פשוטות כאלה.. בלי הרבה תוכן (קטנטנות , לחיי האהבה , המורדים ושות´) באפי היא יותר מכמה שירים בפרק והרבה אור ואהבה , היא יותר מסובכת , גורמת לחשוב - ועד כמה שנרצה בזה (או אולי לא..) , אני לא חושבת שתווצר הסטריה סביב באפי.. רוב הקהל בישראל לא אוהב את הדברים האלה.. אז אני חושבת שאנחנו בטוחים לבנתיים..

B a n j o

New member
למה?

הרי הקהל הישראלי (והקטן בפרט) כבר הוכיח שלא צריך להסתכל מתחת לפני השטח בסידרה כדי להתלהב. כמו שאני רואה, המצב של היסטריה יהיה כזה: "אאאאההה!!! באפי!!! יש שם שדים כאלה והיא הוגת אותם כזה כאילו ואז כזה יש את אנג´ל שהוןא חמוד כזה וספייייייייקקקקקק !!!!!! איזה מתוק כזה חמודי!!!!! ויש את המכות שם שזה ממש מצחיק ווילו כזאת חמודה!"...

talrv

New member
תרשו לי להיות הצד הריאלי..

(אני יכולה?? בבקשה????? תודה! מיד מתחילים..) *הודעה זו לא מומלצת לבעלי לב חלש ואנשים שרוצים בכל כוחם להיות אופטימיים לגבי שידורי באפי בארץ ובערוץ 3 בפרט* אין הרבה סיכוי שבאפי תשודר בערוץ 3, לא משנה כמה אימיילים תשלחו (ואני כן מתכוונת לשלוח אימייל בכל מקרה). לצערנו לערוץ 3 אין כל כך הרבה כסף כדי להרחיב את שעות הפריים טיים שלו (שני תוכניות זה עלוב), ולא סביר שהוא ישנה בגלל ההצלחה (לצערי) של הטלנובלות, והטלנובלה החדשה הצפוייה ("אני בטי המכוערת" בגרסה עברית - מטומטם אם תשאלו אותי, אבל ערוץ 3 לא שואלים וגאים למחזר). ב-7 יש את צעירים חסרי מנוח, משבצת שלא משתנה, וגם רבע לחמש תפוס. שש וחצי זה גיא פינס, ומי שחושב על השעה 4, זה קבר לרייטינג וזה גם בעוד 70 פרקים של לחיי האהבה. האפשרות היחידה שנותרה היא משבצת הפריים טיים של תשע ורבע. בעונה הבאה יהיה אי אר, בנות גילמור, סמולוויל, וכנראה "ציפורי טרף" (סידרה שבוטלה בארה"ב כבר עכשיו לפני אמצע העונה). לבאפי יש סיכוי קטן ביותר להיכנס למשבצת של פעם בשבוע בפריים טיים. חוץ מזה, הסדרה שודרה כבר בערוץ 2, ויש את הפחד מחוסר הרייטינג בגלל שזה שידורים חוזרים, וחוסר הבנה אם יתחילו לשדר מהעונה הרביעית-חמישית. הגזמתם עם ההיסטריה, אני עם באנג´ו.. מה זה בשבילכם היסטריה? קטנטנות? טלנובלות? סדרות עם רמת משכל נמוכה (ויסלחו לי כולם, בעצם אל תסלחו, זה סדרות עם רמת משכל נמוכה..) ביותר, ידידותיות ביותר לילדים בגיל 6-12, אלא שעושים את גלי ההיסטריה וקונים את המרצ´נדייז. אני לא רואה ילד בגיל 9 קונה מרצ´נדייז של באפי, נכנס לשיחות בפורומים ומדבר על זה בכל מקום אפשרי כמו שעושים לטלנובלות. ופנטזיה לא מתאים לכל האנשים, לא כמו שטלנובלות אמורות. אז סורי אם דיכאתי מישהו, אבל זאת המציאות, וכרגע כל מה שנוכל לעשות זה לקוות שביפ יקנו את העונות הבאות, לא משנה כמה זמן זה ייקח. טל. (שנוטה להיות ריאליסטית מדי לפעמים, מה רע בתקוות?)

B a n j o

New member
אני לא סומך על הערוץ הזה

בכל מיקרה (איזה ערוץ שפוי מאשר עונה שנייה לשאול ?????????) וביטלו את birds of pray????
אל תצפו להרבה מערוץ 3. זה ערוץ של סדרות שעושות גלים בתקשורת, זה הכל

לiלה

New member
אני עם ביפ (וקצת סטאר)!

אני חושבת שביפ יגעל אותנו מסבלנו ויעלה את העונות החדשות (יותר) של באפי ראשון ומי יודע אולי סטאר יחזירו את באפי... אולי....

ANGEL N

New member
העונה השישית של באפי תשודר...

בסטאר וורלד בודאות בשנה הבאה מייד לאחר שתגמר "רוזוול", כנראה במאי או אפריל יחד איתה תחזור העונה השלישית של "אנג´ל". רק שכולנו פוחדים מהצינזורים שעושים שם, ולפי שמועות יהיה הרבה מה לצנזר בעונה השישית של באפי.

WillowFreak

New member
תתכונן לפרקים של....

20 דקות
סתם.... אבל בכל מקרה הם מ-מ-ש יהיו קצרים ולא תבינו שום דבר עם כל הצינזורים

talrv

New member
התקווה הכי גדולה שלי לגבי סטאר

ושוב הודעה מבאסת בנוגע לשידורי טלוויזיה מבית היוצר של הבנאדם הריאלי יותר מדי.. שהם ישדרו באפי פעם אחת (במקום החמישים פעם) ולא בגרסה המצונזרת.. כאילו, יפרסמו על פעם אחת בשעות הלילה על גרסה לא מצונזרת, וישדרו את הפרק במלואו, כשירות לצופים ברחבי העולם שסובלים מצינזורים. אבל בואו נשים תקוות לחוד ומציאות לחוד (ביאוס רציני מגיע ב-3...2...1...) אני בטוחה שזה לא יקרה, אם הם לא עשו את זה עד עכשיו. בכלל אני בטוחה שסטאר לא ישדרו את העונה השישית. אם סטאר מצנזרים בגלל המדינות הערביות אז זה בטח בגלל שמקור הערוץ הוא במדינות האלו, שנתונות תחת משטר לא דמוקרטי. (מישהו יודע יותר ממני? מה המקור של סטאר? טוב, אחרי ההודעה הזאת, אני אעשה חיפוש על המקורות של סטאר באינטרנט, ואפרסם הודעה, אם מישהו יתעניין, יש לי קצת זמן חופשי היום כי עברתי את המבחן בביולוגיה אז צריך לעשות עם זה משהו, והנה עוד שנייה נגמרים הסוגריים) על מה דיברתי? אה כן, סטאר נתונה תחת משטר לא דמוקרטי שלא מאפשר שידור תכניות כאלה אז היא גם לא תשדר אותם פעם אחת בלי צינזור (ומה מפריע לאנשים שאסור להם על פי החוק במדינה לראות?). עכשיו לצנזר את הפרקים ישאיר להם פרקים של באמת 15-20 דקות (לא הגזמה) וזה ייצור בעיות עם משבצת שידור וגם הצופים לא יבינו את עלילת העונה. הצופים לא מבינים, הם מפסיקים לצפות, אין רייטינג. אתם באמת חושבים שערוץ ישדר 20 דקות מתוך 45 דקות של סדרה? אבל מצד שני, מה רע בלקוות לניסים קטנים? טל. (הולכת לעשות את חיפוש על סטאר..)

Buffy1

New member
סטאר הוא ערוץ הודי

הם ממש מוזרים: אי הפיתויים שודר אצלם לפני כמה זמן, אבל את באפי הם מצנזרים המון...

לiלה

New member
בקשר לעונה השישית ../images/Emo58.gif....

יש מה לזנזר... אבל איזה צנזורים, תענוג!!! באפי וספייק!!! מי היה מאמין!!!

למעלה