תרשו לי להיות הצד הריאלי..
(אני יכולה?? בבקשה????? תודה! מיד מתחילים..) *הודעה זו לא מומלצת לבעלי לב חלש ואנשים שרוצים בכל כוחם להיות אופטימיים לגבי שידורי באפי בארץ ובערוץ 3 בפרט* אין הרבה סיכוי שבאפי תשודר בערוץ 3, לא משנה כמה אימיילים תשלחו (ואני כן מתכוונת לשלוח אימייל בכל מקרה). לצערנו לערוץ 3 אין כל כך הרבה כסף כדי להרחיב את שעות הפריים טיים שלו (שני תוכניות זה עלוב), ולא סביר שהוא ישנה בגלל ההצלחה (לצערי) של הטלנובלות, והטלנובלה החדשה הצפוייה ("אני בטי המכוערת" בגרסה עברית - מטומטם אם תשאלו אותי, אבל ערוץ 3 לא שואלים וגאים למחזר). ב-7 יש את צעירים חסרי מנוח, משבצת שלא משתנה, וגם רבע לחמש תפוס. שש וחצי זה גיא פינס, ומי שחושב על השעה 4, זה קבר לרייטינג וזה גם בעוד 70 פרקים של לחיי האהבה. האפשרות היחידה שנותרה היא משבצת הפריים טיים של תשע ורבע. בעונה הבאה יהיה אי אר, בנות גילמור, סמולוויל, וכנראה "ציפורי טרף" (סידרה שבוטלה בארה"ב כבר עכשיו לפני אמצע העונה). לבאפי יש סיכוי קטן ביותר להיכנס למשבצת של פעם בשבוע בפריים טיים. חוץ מזה, הסדרה שודרה כבר בערוץ 2, ויש את הפחד מחוסר הרייטינג בגלל שזה שידורים חוזרים, וחוסר הבנה אם יתחילו לשדר מהעונה הרביעית-חמישית. הגזמתם עם ההיסטריה, אני עם באנג´ו.. מה זה בשבילכם היסטריה? קטנטנות? טלנובלות? סדרות עם רמת משכל נמוכה (ויסלחו לי כולם, בעצם אל תסלחו, זה סדרות עם רמת משכל נמוכה..) ביותר, ידידותיות ביותר לילדים בגיל 6-12, אלא שעושים את גלי ההיסטריה וקונים את המרצ´נדייז. אני לא רואה ילד בגיל 9 קונה מרצ´נדייז של באפי, נכנס לשיחות בפורומים ומדבר על זה בכל מקום אפשרי כמו שעושים לטלנובלות. ופנטזיה לא מתאים לכל האנשים, לא כמו שטלנובלות אמורות. אז סורי אם דיכאתי מישהו, אבל זאת המציאות, וכרגע כל מה שנוכל לעשות זה לקוות שביפ יקנו את העונות הבאות, לא משנה כמה זמן זה ייקח. טל. (שנוטה להיות ריאליסטית מדי לפעמים, מה רע בתקוות?)