חבר´ה!

אבנר.

New member
חבר´ה!

רציתי רק להגיד ש-למרות הפיגועים היום בעפרה ובכיסופים, ובליל אמש בבית ישראל וליד קידר, אני לא אפחד מהטרור, אלא רק מאלוקים. אני אמשיך ליסוע כמו יהודי גאה בכל הארץ ללא פחד! אם זה ליד הדולפינריום בתל אביב, או בטרמפידה בעופרה , אם זה בגילה או אם זה בחברון, אם זה בנתניה או בצומת תפוח, אני ימשיך להסתובב בכל הארץ, בביקעה ובהר, בצפון ובמדבר. ואני לא אפחד מהטרור! ולא אכנע לו לעולם!!! אני לא יפסיק ליסוע בטרמפים ביש"ע רק מפני שההמחבלים הערביים רוצים זאת! אני ימשיך לטייל בארץ ישראל -כי כולה שלנו!!!

שמאלני

New member
הלוואי שהייתי כמוך...

אם היה לי אומץ כמו שלך הייתי עושה את זה בכייף,אבל החיים שלי חשובים לי ואני שומר אותם.

אבנר.

New member
אבל...

אני לא חושב שאני אמיץ!.. -אני עושה את זה מתוך אמונה בצדקת הדרך. כמו אבות הציונות, כמו החלוצים במושבות הראשונות - שניראה לי שהיה להם קשה בהרבה מאשר לנו, הם המשיכו ליישב את הארץ למרות המלריה והקדחת שהפילו מהם רבים -ובזכותם יש לנו היום ארץ נהדרת! ולהם אני בטוח שהחיים שלהם היו חשובים. חייל שמסתער בראש הקרב - החיים שלו ודאי חשובים לו - אבל הסיכון שווה את ההגנה על המולדת.

EverMan

New member
אני לא מסכים עימך

הארץ הזאת שלנו היא. זכותי ל"הסתובב" בה בכל מקום אשר חפצה נפשי. אם רצוני להסתובב בארץ - סבבה. אבל לא זכותי להיכנס למקומות אשר אינם שלי בזכות ואינם שלי בחסד. יש"ע לא סופחה מעולם לישראל. היא לא חלק אינטגרלי מישראל , לא הייתה , ולא תהיה ! הגולן והנגב כבר שנים רבות חלק מישראל , לא רק שמצוין להסתובב שם אלא אף מומלץ בחום. החיים לא מפסיקים עם תחילת האינתיפדה , לא נחייה בפחד , לא ניתן לטרור לנצח. אבל לעומת זאת , לא נזרע מלח על הפצעים , לא ניכנס וננפנף בכוח הישראלי שלנו, כי גם האחים שלנו בני אדם. טיילו , תהנו, חרשו את הארץ על גדותיה. אבל אין צורך לפגוע באדם אחר בשביל זה. -=<ענבר רובין>=-

אבנר.

New member
ענבר!

זה נכון שיש"ע לא סופחה לישראל, מלבד חלקים קטנים - כמו מזרח י-ם, והשכונות החדשות של ירושלים. כששחררו את יש"ע ואת הכות במלחמת ששת הימים - אף אחד לא דרש מרבבות היהודים שנהרו לכותל -לחכות עד שהכותל יסופח וגם אף אחד לא דרש מאלפי העולים שנהרו למערת המכפלה אחרי שבע מאות שנים שרגל יהודית לא דרכה במקום - לחכות עד שתסופח, מה שעד היום לא קרה, ובנתיים - בשבע שנים האחרונות ביקרו למעלה מחצי מליון יהודים! בלי להמתין עד שיספחו את כל יש"ע... נלך עוד יותר רחוק, אם המעפילים והעולים מהעלייה הראשונה השנייה והשלישית שהיו בראשית המאה 20 היו ממתינים עד שיחלו על אדמת הארץ את הריבונות הישראלית - מדינת ישראל לעולם לא הייתה קמה... -אמנם אין צורך לפגוע באחר בשביל לטייל, אך כאשר האחר ימנע בזכות הכח לטייל, אני הגן על זכותי זאת בכח הזכות - כי זכות הסטורית לנו על הארץ, מהנהר ועד הים, מהצפון ועד הדרום. -כולה שלנו! אנחנו כאן וזה שלנו לעולם! לא נלך מכאן, אין לנו לאן! (-יש שיר כזה...) באהבת התורה, העם והארץ אבנר

אבנר.

New member
אלמנה שחורה

ההבדל ביננו -שאני מחובר להסטוריה, עוד לפני 100 שנה -אני מחובר להסטוריה היהודית שהתחילה לפני 3800 שנה. בניגוד אלייך.

אריאל1

New member
שוב אני לא קולט משהו

למה משהו (חוץ מעתיקות שאם הזמן המחיר שלהם עולה) שהוא ישן אוטומטית מודבק עליו התווית רע? האם כל מה שישן, רע? דבר שהוא לא נכתב במאה הזו הוא דבר שלא שיך? מילא אם הטענה הייתה הגיונית אבל לפסול טענה רק בגלל שטענו אותה כבר מזמן? תסלחו לי זה לא הגיוני! להפך טענה ישנה אמורה להתחזק לא?

EverMan

New member
ישן הוא לאו דווקא רע

אבל דברים משתנים. היום ידוע הרבה דברים שפעם לא ידעו. היום הרבה דברים נוספו , היום לאנשים אכפת מאנשים (לפחות אני מקווה). במשך 3800 שנה עשית משהו , תנסה משהו חדש , אם במשך 3800 שנה זה לא עזר , תן 10 שנים לרעיון החדש.

yariv~2

New member
אם כך

אז במשך שנים אנו מנסים הסכם ארור עם אנשים ארורים וההסכם לא מצליח. אולי הגיע הזמן למשהו חדש?

EverMan

New member
שנים ?

שנים ? שנים ?! ניסינו בדיוק 3 שנים ! וזה התקופה של פרס והתקופה של ברק ! ביבי לא ניהל מו"מ איתם ! שרון ממש לא מנהל מו"מ איתם ! ניסינו הסכם ארור במשך 3 שנים !

yariv~2

New member
אההמ...

זה לא שביבי נתן את חברון.. זה לא שביבי נתן משאיות של תתי מקלעים למרצחים... אההמ... תן לי שבועיים אני מסדר את הענינים... אתה מדבר איתי על שלוש שנים? לכל הרוחות והשדים עליהם השלום?..

EverMan

New member
תגובה

זה כן שביבי נתן את חברון. זה כן שביבי נתן להם משאיות של רובים. (אף אחד לא הביא להם מקלעים) ואתה לא יכול לסדר שום דבר בשבועיים. אתה חושב שמה שלא נפתר באלף חמש מאות שנה אתה תפתור בשבועיים ?

EverMan

New member
1500 שנה

הסכסוך הערבי-ישראלי או יותר נכון היהודי-מוסלמי. התחיל בשנת 630 לספה"נ. הטורקים כבשו את הארץ והיהודים לא עזבו אותה. מאז ועד היום הסכסוך על השטח והאדמה ממשיכים.

yariv~2

New member
אני לא הולך לפתור

את הסכסוך היהודי - ערבי בשבועיים. מה שכן אני יכול לגמור את הטרור הפלשתינאי בשבועיים, זו הכוונה. (כמובן שאני לא מדבר עלי אישית, אלא על דרך הפעולה שאני ומאות אלפי ימניים בארץ מייחלים לה.)

yariv~2

New member
אני לא הולך לפתור

את הסכסוך היהודי - ערבי בשבועיים. מה שכן אני יכול לגמור את הטרור הפלשתינאי בשבועיים, זו הכוונה. (כמובן שאני לא מדבר עלי אישית, אלא על דרך הפעולה שאני ומאות אלפי ימניים בארץ מייחלים לה.)

אריאל1

New member
ענבר לא נכון!

זה ממש לא נכון יש"ע שלנו בזכות ולא בחסד. וכשאני מתהלך בה אני מתהלך שם שוב בזכות ולא בחסד. בזכות הבטחה. בזכות ראשונים. בזכות התקווה של אלפי שנים. בזכות המעשה. בזכות ולא בחסד!!!!!

א"י כולה שלנו בזכות ולא בחסד- אמת

א"י כולה גם של הערבים בזכות ולא בחסד?- גם אמת. מה הפיתרון? אדמה אחת שני עמים שתי מדינות

למעלה