חבר´ה!

ben321

New member
חבר´ה!

רשמית, ללכת על הכל, הולך להיות המחזמר הבא של התיאטרון בית לסין, עכשיו, תנחשו מי הולך לביים את כל העסק, זה לא קשה:)....

LiRi 1

New member
לא מדוייק

אם אתה מתכוון ל- full monty... אז זה יעלה ב"הבימה" ןלא בבית ליסין לגבי החידה....סטיבן דקסטר יביים. אם לא התכוונת לזה (למרות שהסיכויים קלושים) אז שכח ממה שאמרתי

Helmsberger

New member
יש מיוזיקל אחר בתכניות של בית ליסין

"המלאך" - ישראלי מקורי וחדש

zViper

New member
היי סתיו...

הכל התחיל בסרט בריטי מצליח המדובר על: חבורת מובטלים שמחליטים לשנות כיוון וקריירה ולהעלות על הבמה הצגת סטריפטיז כמו הצ´יפנדיילס
אחד הסרטים הבריטים המצליחים והטובים שהיו בשנים האחרונות... לאחרונה עלה בלונדון המחזמר על-פי הסרט, כנראה שמסתבר שמעלים בארץ גם-כן את המחזמר. הצפע.

YARONֹR

New member
או קיי, אני אחדש לכם../images/Emo182.gif

אז אתמול לשמחתי זכיתי להיות ברמת גן. אמנם לא ראיתי את הערב מחזמר של בית צבי אך ראיתי הצגה חדשה של "בית לסין" בשם פרפר ברשת. קומדיה מדהימה מאת ריי קוני. בעניין המחזמר- במאי "פרפר ברשת" הוא לזלי לוטון, מי שביים גם את "טובים השניים" ב"קאמרי". אותו במאי- מר לזלי, הולך לביים מחזמר חדש בבית לסין שיקרא
"פיאף"
ויעסוק בחייה ובמותה של הזמרת הצרפתייה הידועה אידית פיאף. נשמע לא מעניין במיוחד אבל רק להשכלה כללית, בתפקיד הראשי תשחק רמה מסינגר. על "פרפר ברשת" ועל "טובים השניים", שניהם מחזות מעולים, זה לא המקום להרחיב, אבל תדעו שאם אי פעם יבוא לכם לשכוח מהעולם, לצחוק כמו שצריך ולהנות מתאטרון אמיתי, נסו את מזלכם באחת ההצגות הללו- אותו כותב, אותו מתרגם ואותו במאי. צוות מנצח לערב מושלם. סוף שבוע משובח... (אני הולך לראות בשבת את הפסטיגל, נכון שאתם לא מקנאים בי?!)

אני לא מאמינה!!

איזו "הצטרפות" מקרים.. גם אני הייתי אתמול ב"פרפר ברשת"- אי אפשר לומר שזה גאוני, אבל בהחלט קורע מצחוק. לי אישית הדלתות שכל שנייה נפתחו ונסגרו עשו כאב ראש אבל .. כנראה שזו רק אני. ספי ריבלין היה ענק, וכן גם אבי אוריה וכל שאר השחקנים. ההוא ששיחק את קווין טיפה עצבן אותי עם הההבעה החייכנית הזאת שלו.. בקיצור.. אההם..שווה כל אגורה.. אההם..
והמבין יבין. יותר נכון המבינה תבין... הרגע חזרתי מ"ינטל" של בית צבי. מאוד נהנתי, ההצגה מושקעת, השחקנית הראשית מעולה וגם השחקן הראשי. בין השחקנים מצאתי את טל רובינשטיין, ידידנו מ"מכשיפה של הגוים", הפעם הוא היה קצת פחות בולט, אבל תמיד נחמד "לפגוש ידידים ותיקים", לא? יש משהו אחד שהפריע לי במיוחד בהצגה- האולם היה חצי ריק. למה, כמה כבר עולה כרטיס 45 שקלים? זה כלום! מה קורה לכם? ככה נוטשים את בית צבי? לא יפה! פויה! כן. זהו פרקתי עול שיהיה לכולכם לילה טוב נגה

נגהלה יקרה

לא קווין אלא גאבין!!! אחרי שהבהרנו את זה.. שמחה שנהנת ואכן הבנתי את הרמז.. "שווה כל שקל" אהה נגהלה? :)

למעלה