חבר´ה...

חבר´ה...

דבר ראשון: אני לא שומעת רק טופאק! אין לי שמץ מאיפה הבאתם את זה! מזה שמתוך כמה ציטוטים ששמתי פה איזה שניים היו טופאק? זה לא אומר כלום! ודבר שני אף אחד מכם לא שאל אותי אם אני רוצה עצות לשמוע משהו אחר אתם סתם החלטתם שאם אני שומעת טופאק אז אני מקובעת על סגנון מוזיקה אחד! סתם מהודעה אחת ששמתי פה אתם מסיקים את כל מהות חיי... אז זהו שלא! אתם לא שאלתם את מכירה את זה? מכירה את זה? אתם פשוט שייכתם אותי לסוג אנשים. מן סוג כזה שהמצאתם... אתם כל הזמן מדברים על כמה שאני מקובעת על סגנון מוזיקה אחד ואתם בעצמכם יש לכם קיבעון אנטי נגד אנשים מסוגי!!!

crazy eliaz

New member
לא מבין אותכם אנשים

מה רע בטופאק????? ונגיד שהיא שומעת טופאק אז מה???????? מה רע בטופאק הוא אחד הראפרים הטובים שהיו אי פעם. אתם מתנשאים על כל אחד שבא לפורום שאומר שהוא אוהב את טופאק או את נלי או את פאף דדי. אז דייי אתם תאהבו את הסגנון שלכם והם את שלהם. נמאס כבר שאתם משחקים אותה איזה מבינים גדולים בהיפ הופ רק בגלל שהאחר התחיל לשמוע ועוד לא נכנס לזה ולא מכיר את כל הסוגים שבראפ. אפשר לחשוב שאתם התחלתם לשמוע ראפ ישר מהאנדרגראונד של הראפ וישר ידעתם הכל על הסגנון הזה. אתם רוצים שהיפ הופ בארץ ילך ויגדל אז רק שתדעו עם היחס שלכם לחדשים זה בחיים לא ילך....

crazy eliaz

New member
האאא וכן

אני שומע טופאק יותר מזה אני "טופאקון" אז יאללה תתחילו לרדת גם עלייי

RiRo

New member
תראה בוא אני אסביר לך

מנקודת מבט שלי שאולי היא מתנשאת ומגעילה אבל זה האופי שלי תראה מקבלים פה חדשים בסבבה עובדה שאני חדש פה יחסית לא יותר מ8 7 חודשים אבל בוא אני אסביר לך מה ההבדל ולמה אני הצלחתי "להתקבל" באתי לפה עם גישה של ללמוד כי תמיד יש יותר מבינים ממך ולא התחלתי לתת המלצות עד שידעתי מה זה ראפ טוב ומזה ראפ רע ושהייתי מודע מספיק מזה אמ סי איכותי ומזה אמ סי (או להקה) שלא שווה לתחת. עכשיו יש פה אנשים חדשים ואני מדבר באיציק לדוגמא עם אנשים חדשים אלו אנשים שהמטרה שלהם והמטרה היחידה שלהם זה ללמוד וללמד בעתיד. שבא מישהו חדש לפה ותקוע על עמדה שהאמ סי שהוא שומע הוא הכי טוב ועושה כאן דיונים על ימין ועל שמאל רק עליו ומתייחס בבוז לכל דבר אחר רק הראפפר שלו מעניין. כאלו אנשים צריך פה? כדי ליצור סצינה צריך להגיע למוסכמה כלשהי בנוגע להיפ הופ ובראשית לראפ לפי דעתי. תרבות וכל תרבות לא מתפתחת מהר הרי רומא לא נבנתה ביום אחד - דוגמא נוספת תרבות הברייק דאנס שהיום כוללת בערך 150 ברייקרים אבל לפני שלוש שנים היא כללה בסביבות ה10 ברייקרים (ה ILLOD וה PSC) שהתאמנו,קרעו תתחת שלהם,התחרו וניסו להגיע לקהל הישראלי במשהו שהיה נראה אז בלתי אפשר ומה? הם הצליחו ובגלל זה כל אחד יכול לבוא לסנטר ולתחרויות ולראות מפגן שלמדינה שרוקדת רק 3 שנים היא ברמה מאוד גבוה ויש לה יציאות מדהימות (כמו האר או אס, הליונז בלי הקטע של הבייטינגס העצבניים וחוסר ההומניות את סרגיי אנדרה רומן מהנוטיז ברייקרים מדהימים אחד אחד) עכשיו נחזור לקטע של תרבות ההיפ הופ. תגיד לי אתה איך ניצור כאן סצינה שנכנס לפה מישהו חמום מוח שלא מעניין אותו לחקור ולגלות ולתהענייןאכפת לו לדוגמא רק ורק מסנופ דוג לדוגמא! איך אנחנו נקבל אותו לסצינה? איך נחליף שירים נדבר נלך למסיבות וכו´ עם בן אדם שהמחשבה שלו "מצומקת"? עכשיו תבין אז כן יש כאן התנפלות על אנשים שאני לוקח חלק ואולי חלק ניכר בה אבל בתאחלס אנשים פה במיוחד חדשים תקועים בתחת אחד של השני כל כך ששאר העולם לא מעניין אותם בגלל זה פתחו את הייד פארק! שמה לא היה הרבה דברים אבל כל דבר איכותי יותר מהשני ולמה? כי קבוצת האנשים שהייתה שמה הייתה איכותית (ולפני זה בפורום הקודם המאוד חדשני :) אנשים כמו פלג,גרש,אוהד,נאור,לירון תאני,אלקס, גרג ועוד אנשים שאני מדבר איתם באופן קבוע לדוגמא BBOY TBIOUS ,Y L N ועוד שאלו אנשים שאתה תחליף איתם אלפי שירים אלפי שירשורים ורק בגלל להתעשר מבחינת ידע ולא כדי להשוויץ בזה כדי להנות מזה! ככה תקום הסצינה האמיתית על ידי אנשים הכי "פתוחים" ( ולא במובן הזה) שראפ והיפ הופ זה החיים שלהם לא בגלל שהם מתלהבים בגלל שהם פשוט אוהבים את זה ככה תקום תרבות אמיתית שאולי עוברת בקצב איטי והאנשים שיהיו בה קטנים יחסית אבל ככה תקום התרבות האמיתית לפי דעתי ועוד מזון למחשבה משנות ה80 המאוחרות הברייק דאנס התחיל להיכחד הוא הפך להיות כל כך מיינסטרימי ומגעיל שאנשים כבר לא הבינו למה בכלל רוקדים הם עשו את זה לא בגלל שהם אהבו את זה תמיד.. אלא בגלל שזה היה אין באותה תקופה. זה כמעט הרבה את כל התרבות בדיוק אותו דבר קורה עכשיו בעולם וגם בארץ... ואני אומר משהו לסיכון אם יבוא לפה מישהו ששומע רק אנדרגראונד ואומר שאנדרגראונד ורק אנדרגראונד זה ראפ אמיתי והשאר הכל חרא אני ארד ויתנשא עליו כמו שאני מתנשא לטופאקיסט שיט אני זיין מוחות שומע : 415 - niggaz just jock me

bboy tb

New member
../images/Emo45.gif נותנים לי כבוד ../images/Emo6.gif....

שי צודק כאן כמעט בכל מילה.

crazy eliaz

New member
מה היא כולה עשתה????

ניסתה להיות נחמדה ונתנה כמה ציטוטים משירים???? ונגיד שהיא המליצה על שירים(למרות שאני לא חושב שזה מה שהיא עשתה) אז מה???????? הייתם תולים אותה וזהו.קראתי את כל השירשור הקודם ולא ראיתי בשום מקום נסיון שלה להתנשאות עליכם או להמליץ לכם על שירים(חס וחלילה...) אתם חיפשתם אותה מהתחלה בגלל שהיא שמה 3 ציטוטים של 2pac (הממוסחר הזה...) בחיית אחי תסתכל על השירשור ותבינו שהתנפלתם עליה סתם... אתה מדבר על להיות פתוח בראש וכל זה. אבל אם תה לא פתוח לכאלה שהם חדשים פה אז איך אתה מצפה שהם יהיו פתוחים אלייך ואל הסגנון מוסיקה שאתה שומע?

micL

New member
אתה יודע מה?

זה אחד הדברים הכי חכמים שקראתי בפורום הזה. אתה צודק במאה אחוז - כל מילה זהב (לא מנסה להתחנף) אני מודה שלא תמיד הייתה לי גישה כזאת (פתוחה), רב הזמן אבל לא תמיד, אני ינסה לשמור על הגישה הזאת עכשיו אם כולם יתנהגו ככה וסצינת הראפ הישראלית תהיה מאוחדת (לא שעכשיו היא לא מאוחדת אבל פחות) אז גם המוזיקה תשתפר בהתאם, כי אם אנחנו נדע יותר -אז נכתוב גם יותר טוב, והמוזיקה תשתפר, ותהיה תמיכה אחד בשני שגם תשפר את המוזיקה תקראו לי אידיאליסט או נאיבי אבל אני מדבר אליכם עכשיו דוגרי - ככה צריכה להיות הסצינה בישראל - הלוואי!!!

crazy eliaz

New member
תודה אחי....

פשוט היא באה בכיף וברוח טובה וכל זה ועשו עליה לינץ... זה באסה כי גם לי זה קרה כשנכנסתי לפה בפעם הראשונה (לפני הרבה זמן עוד בניק שונה...) וזה הדבר הכי מרגיז שיכול לקרות...

micL

New member
לא רוצה לבאס אותך אבל הגבתי

למה ש - riro אמר, אבל גם אתה צודק (קח את זה בקלות אחי)

RiRo

New member
חח אתה מודע לזה

שהוא דיבר אלי ....... חפיף שומע : beastie boys - watch´a want (remix)

crazy eliaz

New member
חחחחחחח

חפיף בכל זאת הייתי חייב להגיד ככה שזה לא משנה שומע:"סאבלימינל - הציר"

The EmineM ShoW

New member
לא היה לי כח לקרוא את כל מה שכולכם

כתבתם... (אני עיייייייף מת!!!!!!!
) אבל יש לי נקודת מחשבה (במסגרת העייפות
) טופאק לא שנא יהודים?!?!?! למי שלא ידע (פייק טופאקוניסטים...) הוא היה מוסלמי וגם כל העעעווטלואז... ואני חושב שאפשר למצוא בליריקס שלו התבטאויות נגד יהודים.... לא?!?!

טוב די!

אני קלטתי את הראש שכולכם גיבשתם עליי דעה. אז אני לא אמשיך להתווכח איתכם תחשבו מה שבא לכם! אני אמשיך לשים שירשורים וכל מה שבא לי בנוגע לכל סוג מוזיקה שחורה ופשוט אם לא נאה לכם להגיב או להשתתף פשוט אל תגיבו. כי הדבר האחרון שאני צריכה זה להתחיל פה מריבות מפגרות!

ק ר ח

New member
לפי דעתי

כולם בשרשרור הזה צדקו,בעיקר במשפט אנשים איכותיים כמו " פלג,גרש,אוהד,נאור,לירון תאני,אלקס, גרג" הלוואי :) אוהב את כולם,4REAL וכל אלה ממכם שחושדים בי כעת במעשה פלילי(נחשו מה???) אתם צודקים,אבל עדיין,בשבילי כל מלה נכונה!

יודעים מה?!- פתחתם גם אותי!!!

אני מת, חולה, בריא על טופאק ולדעתי הוא הראפר הכי טוב בכל הזמנים ואני גאה בזה שאני אוהב ת´שירים שלו. אני שומע שירים בגלל הקצב שלהם וצה שהם אומרים ושארתי עם מה שטוב לי (WEST COAST) אבל עכשיו הבאתם לי דודה´ לאנדרגראונד- אז תיהיו גברים ותנו לי כמה שמות של שירים טובים!!! ועוד נק´ מחשבה- תענו עליה: במסיבות, מה עדיף ראפ מוכר (לא מיסי אליוט,EVE וכו´), או אנדרגראונד? אני אישית מעדיף מסיבה מפוצצת דרה, פאק וכו´. אבל לפעמים זה נחמד לשמוע שירים לא מוכרים כדי להכיר חדשים... בגלל זה אני לא מת על התקלוט של ביבי ג´י (אני מרגיש לינץ´ מתקרב...) מה דעתכם???

bboy tb

New member
נארה לי אתה מתכוון ג´י פאנק....

זה סוג הביטים שאתה נראה לי מתכוון אליו...

כן אני יודע אחי...

פשוט גאנגסטה ראפ של החוף המערבי נשמע לי הרבה יותר טוב מ FUNK. עזוב, תסביך

למעלה