את היית שיכורה! והלכת לטייל עם יוסי אבל לידיעתך פולינה איבדה גרזן
D DEATHRUCTION New member 16/10/02 #28 את היית שיכורה! והלכת לטייל עם יוסי אבל לידיעתך פולינה איבדה גרזן
P PunkInDrublic New member 16/10/02 #30 שאלה!../images/Emo15.gif למה לעזאזל לפולינה היה גרזן בפסיכודאלי ?!?!??! אה?
B Black Cat New member 16/10/02 #32 היא לא הייתה שיכורה היא שתתה בסך הכל 2 טקילות. וזאת לא הייתה מלי שאיבדה גרזן ? לא מתאים לפולינה להסתובב עם גרזן.. בע
היא לא הייתה שיכורה היא שתתה בסך הכל 2 טקילות. וזאת לא הייתה מלי שאיבדה גרזן ? לא מתאים לפולינה להסתובב עם גרזן.. בע
C crovee New member 15/10/02 #11 בחנוכה נסדר משהו. וגלעד... אם כל כך משעמם פה, אתה יכול כמו כולנו לנסות להחיות את המקום.
P Papito New member 15/10/02 #14 וואלה? דרור יש מצב לאיזה "מלכה עם כבוד" בפול ווליום על המערכת באוטו?
S Superdror New member 15/10/02 #15 למלכה עם כבוד מגיע יותר מזה ../images/Emo13.gif אני באמת צריך לצרוב את זה בדיסק.. חבל שלא צרבתי את זה בדיסק הישראלי שיש לי באוטו, פשוט אז עוד לא הכרתי את השיר(בזמן שהדיסק נצרב)
למלכה עם כבוד מגיע יותר מזה ../images/Emo13.gif אני באמת צריך לצרוב את זה בדיסק.. חבל שלא צרבתי את זה בדיסק הישראלי שיש לי באוטו, פשוט אז עוד לא הכרתי את השיר(בזמן שהדיסק נצרב)
C crovee New member 15/10/02 #24 בא לי לדעת מי היו השלושה שהצביעו בסקר שלא איכפת להם מתי תהיה הפגישת פורום כי הם במילא לא הולכים להגיע.
בא לי לדעת מי היו השלושה שהצביעו בסקר שלא איכפת להם מתי תהיה הפגישת פורום כי הם במילא לא הולכים להגיע.
D DEATHRUCTION New member 15/10/02 #26 אני הצבעתי פעמים לאחרון כול יום בשביל לראות אותכם ברור שזה לא תקף לכל תאריך! במצב של חזרות או מבחנים או משהוא
אני הצבעתי פעמים לאחרון כול יום בשביל לראות אותכם ברור שזה לא תקף לכל תאריך! במצב של חזרות או מבחנים או משהוא
S Superdror New member 16/10/02 #29 את לא יכולה לדעת מי היו השלושה אלא אם הם יאמרו לך, ואני לא בניהם ואני חושב שזה לא ממש אמור לעניין אותנו, אם הם לא יגיעו זה מסיבות שלהם, אולי אישיות. ואולי הם פשוט מ-הח´ברה היותר מבוגרים שפה ? :>
את לא יכולה לדעת מי היו השלושה אלא אם הם יאמרו לך, ואני לא בניהם ואני חושב שזה לא ממש אמור לעניין אותנו, אם הם לא יגיעו זה מסיבות שלהם, אולי אישיות. ואולי הם פשוט מ-הח´ברה היותר מבוגרים שפה ? :>