חבר´ה? מתי מפגש פורום?
S Superdror New member 14/10/02 #3 אין לי מושג, אני גם לא הכי שייך למפגש כי אני לא מטאליסט/רוקיסט/ויקינגי קשוח :> אבל אני בכל זאת אבוא :>
אין לי מושג, אני גם לא הכי שייך למפגש כי אני לא מטאליסט/רוקיסט/ויקינגי קשוח :> אבל אני בכל זאת אבוא :>
K Kuki Master New member 14/10/02 #5 חשבתי שפגישת הפורום היא לחברי הפורום...לא לחברי מטאל לסוגיו.... בקשר לשיעמום......כן.....משעמם פה
S Superdror New member 14/10/02 #6 פגישת הפורום היא לכולם זו הייתה סתם הערת ביניים אל תיקח אותה ברצינות ואני אגיע ומקווה שגם אתה וכל האחרים !:>
פגישת הפורום היא לכולם זו הייתה סתם הערת ביניים אל תיקח אותה ברצינות ואני אגיע ומקווה שגם אתה וכל האחרים !:>
S Superdror New member 15/10/02 #13 חופשי.... אתה לא תאמין למה המערכת באוטו שלי מסוגלת :> וחוץ מזה, אני צריך לדאוג לאיזה מקל בייסבול כדי שמיכל לא תכה אותי עם הגרזן הנורווגי שהיא כל כך מתפארת בו :>
חופשי.... אתה לא תאמין למה המערכת באוטו שלי מסוגלת :> וחוץ מזה, אני צריך לדאוג לאיזה מקל בייסבול כדי שמיכל לא תכה אותי עם הגרזן הנורווגי שהיא כל כך מתפארת בו :>
S Shadow 1n The Dark New member 15/10/02 #20 אממממ....בלי הגלימה שלי אני לא יוצא לשום מקום, בקשר לגרזן אני לא בטוח ..
C crovee New member 15/10/02 #21 חייב להיות גרזן איפושהו!!! אמממ... תראה, אם תהיה ממש נחמד ותביא איזה במבה או ביסלי (בצל כמובן) אני אהיה מוכנה לוותר עם הקטע של הגרזן אבל זה חד פעמי!
חייב להיות גרזן איפושהו!!! אמממ... תראה, אם תהיה ממש נחמד ותביא איזה במבה או ביסלי (בצל כמובן) אני אהיה מוכנה לוותר עם הקטע של הגרזן אבל זה חד פעמי!
D DEATHRUCTION New member 15/10/02 #22 למה דווקא בצל? ? ( ??.?) אתם יודעים שילדה מהכיתה שלי אז גנבו לה גרזן בפסיכודאלי!
C crovee New member 15/10/02 #23 הפסיכודאלי... היו ימים. עם כל השתיה הזולה והלינקין והסיסטם שהתנגנו להם ברקע... ריגוש.