חבר´ה...

yuval11

New member
לא הבנתי(?)

למה בדיוק אני הסיבה לכך? (אני לא מנסה להתחיל פה וויכוח אנ פשוט לא מבין מה בדיוק עשיתי/אמרתי).

יוסי99

New member
אני אסביר לך

"נה נה נה נה נה.. אני ילד בן 18.. ויש לי (שכל) כ-ז-ה גדול.. אפילו הוצאתי 700 ומשהו בפסיכומטרי.. כל העתודאים זה החכמים.. כל השאר טיפשים שרצו שלוש שנים מגבעה לגבעה.. איזה חבל שאני צריך להיות תקוע עם כל הסטודנטים האהבלים שלא זוכרים מהי פונקציה מורכבת.. הרי האמא הפולניה שלי אמרה לי שכל הידלים הטובים והחכמים הולכים לעתודה, שחבל לחכות עם הלימודים, כי תואר ראשון היום זה must, ולא חבל לבזבז שנה על טיול אחרי צבא? ולרוץ ולהזיע, לקבל פקודות ולסכן את החיים בשטחים?" אה כן ו "רגע רגע המקום ישר מול התחת של המרצה בשורה ראשונה הוא שמור!!!" ו "מה פתאום שאני אתן לך להציץ בסיכומים שלי? זה לא מוסרי - זה שאתה לא יודע לפתור את התרגיל הקליל הזה זבש"ך" וכיוצ"ב. בצדק או לא בצדק, מי שהעיר לך שיבץ אותך תחת הסטריאוטיפ של העתודאי השנוא. יש משהו בדבריו, אבל לא הייתי ממהר כמוהו להסיק מסקנות וישר לקפוץ להלחם על התדמית, בנושא הזה ואחרים.

yuval11

New member
ממש לא הבנתי איך יצא לי דימוי כזה

אבל בכל אופן לדעתי לא נראה לי שאני מתאים לתיאור שציירת ואני מצטער אם אמרתי פה משהו שהפך אותי לבן אדם כזה. בכל אופן תודה על ההסבר. ורק לידיעתך אני ממש לא סגור על העתודה כי אני די רוצה ללכת לשריון ו תותחנים.

מתמט84

New member
וואו !

זה כל מה שיש לי להגיד לכם !! ממש וואו.. מזל טוב לכל מי שקיבל ציוים כאלו

מה ההתלהבות??

מה ואוו? מה? מה עשיתם מהפסיכומטרי, הא? בסך הכל מבחן עלוב שמטרתו להכניס כסף לאוניברסיטאות(לאן הולכים ה400 שקל דמי הרשמה) ולבתי הספר שמריצים קורסי הכנה. אני רוצה להגיד שאני מכיר אנשים לא משהו שקיבלו 730 ויש לי חבר שהוא ממש גאון בדברים מסויימים וקיבל קצת יותר מ600 אני לא מוצא שום קשר בינו לבין הצלחה באוניברסיטה.המורה שלי למתמטיקה שמלמד באוניברסיטה קיבל 700 והוא ממש עילוי. אל תיתנו לאוניברסיטאות לבלבל אותכם!!!! החתול

יוסי99

New member
גם אני לא חשבתי

שהלך לי משהו, כי שכחתי לקחת זמן ב 2 פרקים ואכלתי אותה. קיוויתי במקרה הטוב ל 710-20. יצא 745. ככה שבהחלט אי אפשר לדעת מראש. מה עשיתי עם זה? כפי שכבר נאמר, הלכתי ללמוד משפטים, אז בעקרון חבל על המאמץ שלי בהתכוננות לפסיכו´.

Ziv17

New member
לא סתם נחשבים עתודאים למוצלחים

יש כאלה שיאמרו "שפסיכומטרי לא מייצג אינטיליגנציה ובלה בלה" אבל בסופו של דבר הגודל כן קובע... 706 עם קידום-תיכון (בלי לעשות פרסומת, הקורס דווקא שווה לתחת P: )

ofirgaon

New member
דווקא קורס טוב

אני הוצאתי 708 איתו. היתה לנו מדריכה כוסית חבל"ז!!

dudisegal

New member
מה הקטע?

א. באמת מה הקטע של ההשוואות, לעתודים מן הסתם הפסיכו לא בתחת... ב. מה שמשנה זה הסכם, אז ההשוואה אם בכלל אמורה להיות של הסכם המשוער, ולא רק של הפסיכו. הממוצע בגרות חשוב לא פחות (בד"כ) ג. למה להשוות? כל אחד והצרות שלו.. לאחד מספיק 600 למה שהוא רוצה, ולאחר גם 799 לא יעזור...

..

נפלא. התרברבות חסרת שחר בציונים פסיכומטרים, שללא ספק משקפים באופן צלול את כושרכם השכלי. כל השרשור הזה אווילי.

La Bamba

New member
../images/Emo45.gif

באמת קורס טוב, קיבלתי 737 אגב, המדריכה שלך הייתה סטודנטית למשפטים? כי ניראה לי שהייתה לנו אותה מדריכה

arifell

New member
ומה זה היה עוזר לי?

אני כבר במסלול שבו רציתי להיות...

Hawk17

New member
ואני קיבלתי 777../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

בואינג החדש!!!!!!
מה לעזעזל הקטע פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????? לי נראה פה שלא כולם דוברי אמת!! משום מה פתאום נראה לי שכולם פה קיבלו 720-800, אטופיה לתפארת!!!!!! זה נראה לי קצת מוגזם ומושלם מדי,זה יותר מדי נפלא ויפה. אני בטוח שיש פה כאלה שמתביישים לומר את הציון האמיתי שלהם ,גם אם זה 650,660,670,680, ומשתדלים להפגין גאונות ולומר שהציון שלהם הוא איזה בואינג, כי הם רוצים לעשות רושם ובטוחים שהפסיכומטרי זה מה שחושבים עליך מבחינת אינטלגיציה.... הגינות אין פה. האין זאת "עתודאיות" לשמה?? אותה יהירות וימרנות יתרה של מעטים הגורמת לשנאה של רבים? אהיה הוגן ואומר ששלי נע בין 600-650. יהיו בניכם שיגידו שאני סתם קנאי מסריח, אבל אני יודע שיש לי דברים אחרים וטובים שאין לאנשים שאני מכיר שעשו 700,ושאני יכול להוציא ציון גבוה יותר אם אני חורש,אבל עדיין שום דבר לא מצדיק את ההגזמה הנראת כאן בפורום. משהו פה קצת מוגזם...... עומר. OUT.

Ergil

New member
אני מבין שאת אלה

שהציון שלהם פחות מ720 אתה לא פוסל כשקרנים? טוב לדעת.

למעלה