חבר´ה תעזרו לי...בבקשה..

ינקו

New member
חבר´ה תעזרו לי...בבקשה..

תעזרו לי בבקשה, אני אוסף תקליטים, ואני מדגיש ת ק ל י ט י ם של להקות קצב / רוק / פאנק ישראלי משנות ה-60 עד 80 אם יש לכם משהו מעניין, מיוחד או סתם נעים אני מעוניין לדעת.. מחקה לתגובות....

ינקו

New member
מכיר מכיר...

מה שיש באוזן אני מכיר מצוין... את מה שאני מחפש קצת יותר קשה להשיג, אם אתה מכיר דברים יותר נדירים, כוון אותי לשם.. בכל אופן, תודה..

ינקו

New member
דבר איתי..

אחלה.... דבר איתי, אני מחליף מוכר וקונה מוכן תמיד לדברים מענינים אם יש לך משהו מענין למכור או שאתה מחפש משהו מיוחד, גם אם אין לי אני אדע לאן להפנות אותך... דבר איתי..

xero1

New member
פאנק ישראלי מ60 עד ה80?

וואו, הייתי שמח לראות את אוסף התקליטים שלך. בכל מיקרה, כמו שאמרו לך כבר, תנסה באוזן השלישית בחיפה או בת"א, יש שם לא קצת דברים מעניינים. ונסה להשיג גם את הקלטת של המפגרת, זה משהו נדיר.

ינקו

New member
טוב, אז כמו שאמרתי..

את האוזן אני מכיר טוב, כמו את כל חנויות התקליטים בת"א אבל אין שם מה לחדש... אז אם יש לך משהו נדיר או מענין, או שאלות או אינפורמציה בנושא.. אני הכתובת.... דרך אגב, אתה מוזמן לראות את האוסף שלי בכל זמן, אם תגלה משהו שתרצה, אשמח להחליף.....

bootlegim

New member
אתר חדש ברשת.. bootlegim.com

שלום אנו שמחים לבשר על Bootlegim.com target=_blank>אתר הבוטלגים הישראליים הראשון, שעולה הערב במתכונת נסיונית. האתר הוא חינמי לחלוטין. זה המקום ליצור קשר עם אספני בוטלגים ישראליים ולקבוע איתם החלפות, בדרך ליצירת קהילת אספני בוטלגים שתתאסף באתר הזה. האתר מיועד להחלפת בוטלגים ישראלים בלבד, למען המוסיקה הישראלית, קידומה וקידום תרבות הההופעות. האתר הוקם ע"י איציק ואסף, פריקים של מוסיקה וחובבי בוטלגים מושבעים. כל מי שבאמתחתו הקלטה לא רשמית של אמנים ישראלים - מוזמן להצטרף לרשומים באתר ולהתחיל בהחלפות. מקווים שתתרשמו לטובה, מצפים לשמוע מכם פידבקים איציק ואסף - Bootlegim.com

bootlegim

New member
בוטלג. הסבר בכמה מילים

באתר תוכל למצוא דף FAQ במיוחד לאלו שלא בדיוק מבינים מה אנחנו רוצים ומה ההתלהבות.. ...אך אני אעתיק לכאן את השאלה הרלוונטית: " מה זה בוטלג? ´בוטלג´ הוא מושג שמשמש לתאר הקלטה פיראטית / לא רשמית. בד"כ מדובר בהקלטה לא רשמית של הופעה, או ברצועות שהוקלטו באולפן ולא שוחררו לציבור, אך יצאו החוצה בדרך זו או אחרת" לעוד שאלות תוכל לבדוק באתר או לשלוח לנו דרך האתר או באימייל. מקווה שתהנה.

למעלה