חבר´ה, שרשור וג´יטה!!

king kazabubu

New member
שאלון וג´יטה! ../images/Emo58.gif

שרשרו את התשובות שלכם לפה. 1. בסאגה של פריזה. גוהן אומר לוג´יטה שהדרגון ראדר הוא_______. תשלימו. 2. למה וג´יטה מגלח את השפם שלו בדרגון בול ג´י טי? 3. מהי ההתקפה שוג´יטה משתמש נגד סל המושלם שקוטעת לסל חלק ניכר מהגוף? 4. באילו שלוש תכונות וג´יטה ניחן שפריזה מציין שהוא לא סובל? 5. כמה וג´יטה הוציא במכונה שמודדת כח בטורניר? 6. תחת איזה כח משיכה התאמן וג´יטה כאשר גילה שטראנקס הקטן הוא סופר סיין? 7. למה וג´יטה ביקש מקרילין לירות בו בסאגה של פריזה? 8. באיזה צבע הייתה החולצה שבולמה הביאה לוג´יטה אחרי שהוא התקלח? 9. מהי המילה שוג´יטה אומר הכי הרבה פעמים בסדרה? 10. לאיזה אנדרואיד וג´יטה מפסיד?

Prophet

New member
אני ינחש את הרוב

1. תמיד צודק 2. 3. ביג באנג אטק 4. הוא ממשיך להלחם תמיד, הוא מזן יוצא דופן, הוא הרבה יותר חזק מהם 5. 10,000,000 6. כוח המשיכה של נמק 7. כי הוא היה עצבני שגוקו הפך לסופר סאייאן ראשון והוא רצה למות 8. כחול 9. לעזאזל 10. אנדרויד 18 מאיפה לי לדעת את התשובות האלה ?

Gohan

New member
תיקון...

בג´יטה ביקש מקורירין לירות בו כדי להתחזק. הרי כשסיאנים ניצלים מכמעט מוות, הכוח שלהם עולה, וזה מה שרצה בג´יטה.

Brolly

New member
אני לא יודע את הרוב אבל אני אנסה...

1.לא יודע 2.כי בולמה וצ´יצ´י צחוק על השפם המגוחך שלו, גם אני צחקתי 3.פיינל פלאש! ההתפקה שאני הכי אוהב בסדרה 4.לא יודע 5.לא יודע 6.נראה לי ש500 ג´י 7.לא יודע 8.לא יודע 9.בושה! 10.נראה לי ש17

G0nz0

New member
נראה לי..

שעון כי זה הצחיק את כולם פינל פלאש - הוא שבר את המכונה. - כדי להתחזק ורוד punk 18

king kazabubu

New member
אני לא מאמין שאיש לא ענה נכון!!

אני אפרסם את התשובות... 1. שעון 2. הבת שלו ברה אמרה שזה נראה טיפשי 3. פיינל פלאש. 4. שחצנות, מרדנות ותספורת גרועה 5. הוא שבר את המכונה 6. 150 7. כדי להתחזק. 8. ורוד 9. fool 10. לאנדרואיד 18.

כן אבל:

א היה לי מבחן במתמטיקה אז למדתי ב אתם מבישים את שם הניסך הסיאני וגיטה אז אני מחזיר את הכבוד

Prophet

New member
אני הבאתי 15 תמונות ...

למה מביישים ? לא ראית את הצ´יבי שהבאתי ?

Prophet

New member
15 זה לא כל מה שהיה לי !!!

אני יכול להביא לך כמה שאתה רוצה אבל בחרתי את ההכי יפים ולא היה לי כוח להמשיך...

למעלה