חבר´ה שלי.....

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
חבר´ה שלי.....

חזרתי לפני מס´ דק´ מבית הקפה "מומנט, (למי שלא יודע לפני 3 חוד´ ארע שם פיגוע מחריד), היום מזה פעם ראשונה שפתחו הלכתי, עם קצת חשש, מסתכלת לכל כיוון ובוחנת כל אדם שנכנס. אבל לא על זה רציתי לספר אלא על בחור מקסים שהיה שם שהוא ממש במקרה בעל בית הקפה, פשוט בונבון. הוא לא הוריד את עינייו ממני, ממש אכל אותי במבטים, המבטים שלנו הצטלבו, כמה זמן לא הרגשתי את זה, את שלב החיזורים הקטנים האלה. ואני? וואווו מרגישה כ"כ זקנה בזה, אני שהייתי מתחילה עם כל גבר שרק נראה לי, והיום כ"כ ביישנית, איך שרציתי להזמין אותו לקפה, אבל לא יכולתי, פשוט הלכתי. אבל אני מנוי שם, בטח שיהיה לי, אז אי אפשר לדעת מה יהיה. איך שהזמן עושה את שלו, לא רוצה להתבגר. זהו, סתם הייתי חייבת לשתף אותכם

mariana

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

נשמה אני שמחה שאת מוצאת חן בעיני החמודים. איזה כיף זה נכון? אני מקווה שתחזרי לשם בקרוב. עוד היום אפילו. איזה קטע היה לי אתמול. עליתי לאוטובוס בדרך הבית ופתאום בא איזה בחור נראה מה זה טוב סופ"ש. יש לו עיניים ירוקות ויש לו אף כזה קטן, מצטערת שאני מרחיבה (אריאל יהרוג אותי) אבל הוא היהי נראה חבל"ז. אז הוא אומר לי אפשר לשבת לידך? אמרצי לו אתה כבר יושב. אז הוא אמר לי "יש לך חיוך יפה, וחוץ מזה שאת בעצמך נראת טוב" אני ישר
בסוף מסתבר שהוא אח של ידיה שלי. איזה קטע. הוא אומר לי "אם בעתיד הילדים שלנו ישאלו איך הכרתם מה תעני לו?" הייתי בהלם
אמרתי לו איזה ילדים? אז הוא אומר לי "שלנו" אז ישר אמרתי לו שאני חושבת להקים בית עם בחור אחר שאני אוהבת
אז הוא התבאס לאלההההההה אבל מה אכפת לי אני לא מחליפה את אריאל באף אחד. אבל שמת לב? רוב הגברים מתחילים איתי כאשר יש לי מישהו אבל אם אני לבד אפילו אחד לא ניגש. למה זה ככה? אוהבת ומצטערת אם שוב הרחבתי.

@@

New member
מאיפה את מביאה לי את כל השאלות??

אני אסביר, כשאנחנו לבד, אנחנו לבד במובן הפיזי, אבל לא במובן הנפשי, משמע, אנחנו עדין אוהבות את זה שהלך, ה
שלנו נתון לאותו אחד שהלך, ויש מלא שמסתכלים ובוחנים וגם מנסים ליצור קשר. ואנחנו
אנחנו בשלנו
לא רואות כלום, לא מסתכלות לא
ולא
ובגלל זה אנחנו לא מכירות אף אחד. אבל.... שהלב מתחיל להתנקות או יותר נכון הראש מתחיל לפעול כמו שצריך, העיינים שלנו מתחילות לראות יותר טוב
, יש מבין
ומה שקרה לך עם הבחור, שלא תעיזי לספר לאריאל, אל תהרסי, יש דברים שלא מספרים "לבעל" גם אם מאוד בא לך בשביל שהוא יקנא (אני כבר מכירה אותך) אין צורך, גם בלעדי זה הוא מקנא לך

mariana

New member
איך שאת מכירה אותי

ת´אמת רציתי לספר לאריאל את יודעת כמו שהוא מספר לי, אבל חשבתי פעמיים אמרתי לי למה? זה סתם יעצבן אותו, אבל נשמה נרגעתי את בטח כבר בבית אז אני מאחלת לך שבת שלום וכייפי. אוהבת

מרינוש יקירה שלי

את עוד לא יודעת ש כשיש לידנו גבר שאוהב אנחנו קורנות ומה לעשות זה מה שמושך את הגברים ובגלל זה הם באים כשיש לך את אריאל וזה אומר לכולם עכשיו שתמשיכו לחיות ולהקרין טוב גם כשאין לכם מישהו ואז זה ידבוק בכם המזל הטוב

GALI02

New member
איזה יופי ריקי../images/Emo99.gif

למה לא... אני אומרת: לכי על זה!!!!!!!!!!!!!!!!! תמשיכי ללכת לשם ותראי שעם הזמן זה יילך יותר קל ופחות תתביישי. וחוץ מזה זה יותר אלמנט של מסתוריות כל פעם הוא ייראה אותך שם עד שהוא באמת כבר לא יוכל להתעלם ואז.....

למעלה