שלום לכולם! אני פה! וחזרתי משבוע ראשון של טירונות היישר אל הפרק האחרון בעונה1 מה נשמע אתכם? ותשימו בבקשה תמונות יפות כדי שאני אשטוף את העניים במשהו שווה...
בהתחלה -היה נורא קשה- את באה ואת עומדת הרבה הרבה שעות! ואין- "כואב לי "- לאף אחד לא אכפת- יש לנו מפקדת מנהלים שהיא מ-ז-ה מעצבנת- היא אחראית על כל העונשים של מי שלא התנהג טוב.... ויש לי את המפקדת שלי- היא דיי נחמדה- אבל היא גם קשוחה לאללה! אבל התחלתי להתרגל- ובאמת אתמול היה טיפה יותר טוב- אני מסתובבת בבסיס עם m-16 שזה נשר עצבני... וצריך לישון עם זה והכול- ככה שזה לא ממש קל- אבל עוברים את זה... רק 3 שבועות וכל משחק...
תראי לגבי הקושי- זה דבר אינדיבידואלי- וזה נורא תלוי איך את לוקחת את זה... זה יכול להיות נורא קשה אם את מפונקת ואת שמה על זה שצועקים עלייך וכו´ אבל צריך לזכור שהאנשים האלה לא עושים את זה מרוע לב אלא כי הם בסך הכל עושים את התפקיד שלהם... ואם היה להם משהו נגדך היית סובלת הרבה יותר... חוץ מזה שעוד לא עשינו כלום -ז´תומרת- כל הזמן קיבלנו ציוד ודברים כאלה- ומה שביקשו זה בסך הכל שנעשה מה שאומרים לנו- משמעת גבוהה ועמידה בזמנים -וצריך כל הזמן להיות עם היד על הדופק- ולגבי הציון בספורט- לי היה 40 בכיתה יב´ ובכל זאת עברתי- למרות שמצד אחד עוד לא עשינו שום דבר שמצריך מאמץ גופני חוץ מהרבה עמידה וקצת הילכה- בצעידה או בכל דבר אחר... וחוץ מזה אני עושה טירונות 00 שהיא נחשבת להכי קלה- בטירונויות אחרות ממש יותר קשה- אבל למרות כל זה הבסיס שלנו נחשב למאוד מחמיר וקשה.. ואת תראי שכשזה יגיע לך- את תעברי את זה- זה כולה 3 שבועות ואח"כ זה נגמר...