חבר´ה,שברנו שיא

mishmesh

New member
אוקיי:

קודם כל, נתחיל מזה שהספר הוא לא יכולת ספרותית של ילד בן שלוש, אלא יצירה ספרותית |מדהימה| של אישה בת 37 בערך. בספר ישנם הרבה דברים טובים ונפלאים, שמשתלבים ביחד ויוצרים ספר פשוט מהמם. נתחיל בעלילה-העלילה נהדרת, לא עמוסה מדי, בנויה בצורנ נכונה. ישנו מבנה שאני אישית מאוד אוהב שמתחילת הספר עד לסופו העלילה מתפתחת לאט לאט, ואז בסופו של הספר ישנו "בום" גדול. מה עוד שהעלילה מאוד מרתקת, ואני פשוט לא יכל להפסיק לקרוא את הספר בעפעם הראשונה שאני קורא אותו. בקשר לצורת הכתיבה-צורת הכתיבה טובה מאוד, לא מכבידה מדי ולא משעממת מדי, ותורמת עוד נקודות לספר. בנוסף הספר שופע בפרטים, תאורים, בדיחות שנונות, קטעים מדהימים, התפתחויות של הדמויות(ניתן לעקוב לאורך כל הספרים כיצד מתפתחת דמותו של הארי, וזה פשוט מדהים), וכמובן-כל העולם הדמיוני הזה, שבסך נכל זה עולם שכל אחד היה רוצה לחיות בו. ועכשיו לעוד משהו-אני לא יודע אם רובכם קראתם את הספרים וראיתם את הסרט, או שקראתם את הספרים ולא את הסרט, אבל כל מי שראה את הסרט בלבד-אל תתייחסו לסרט
בזמן האחרון, כל העניין סביב הספר הפך למכונה שמייצרת כסף עבור וורנר ברוס וכל שאר התאגידים שסביב הספר. הספר הוא פשוט ספר מדהים, אבל כל העניין המסחור מסביבו, ועוד שאר המרצ´נדייזינג, משניאים אותו על אנשים שאפילו לא קרו את הסרים, ורק שמעו עליהם או קראו את הסרט.

Secular

New member
טוב...

יש לך משקפיים-דבר ראשון,ודבר שני הוא המוצא האנגלו סקסוני... אז יש דימיון
!

למעלה