חבר´ה - רואי חזר!!! ROY´S BACK

רונני2001

New member
חבר´ה - רואי חזר!!! ROY´S BACK

BACKSTREET´S BACK, ALRIGHT???? NOT!!!!! ROY´S BACK, ALRIGHT!!!!\ רואי.... אתה צריך להתעדככככן!!!!! תקרא כל מה שכתוב בפורום..... !!!!WELCOME BACK!!!!

slish

New member
../images/Emo4.gif נשמות... רואי לא חזר... R

אני כותב לכם ממחשב שנמצא בתארוכה (בגני התארוכה - תודה דניאל והאמת היא שבהופעה שאתה ראית נכנסתי עם הפרצוף בפלזמה (2 רנים ברצף חחחחח והרעדתי את הפלזמה לא נורא זה קורה כאן לכלם חחחח) אני אנסה לסדר את המחשב בזמן הקרוב (מבטיח) ואבל עד אז אני אתכתב רק דרך פה (או מאצל אבי - הבוס חבר טוב זקן שלי - חלק מכירים מסיפורים) אז עד אז... LOVE U אולי אני אצליח לפנות לי את העמדת מחשב הזה (זה מחשב נייד משוכלל בטירוף -יש לכם ד"ש מ "אבי" (אחד מהעובדים של בזק) - הנציג שנמצא כאן עם העמדת מחשב הוא לא מבין למה אני מתנחל לו פה? אבל לא נורא) יאהההההה מגניב!!! רציתי לשים לכם תמונה.. ו... חשבתי לעצמי איך אני מעביר לכם תמונה... ונזכרתי שהצטלמתי בפלאפון מצלמה ושלחתי את התמונה לכתובת שלי... אז פתחתי את המייל שלי עכשיו והנה התמונה (כמובן מזעזעת מאתמול) אין לי מצלמה דיגיטלית... עודד תבוא!!! להופעה!!! (אבל זה לא כמו לראות חי!! אז תבואו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!) אני חייב ללכת אח של וווה הגיע לתארוכה אז אני הולך להסתובב איתו ועם חבר שלו קצת או לי אני אכתוב בהפסקה הבאה LOVE U

רואי ליסן קרפולי! ../images/Emo23.gif

זה בעיה עם המחשב? או עם תפוז??? כי אם זה בעיה בתפוז אני אוכל לעזור לך!

אתה יכול לשלוח גם לי? ../images/Emo23.gif

בבקשה? *פאפי פאיס*

רואי!עדכון!!!

זוכר שסיפרתי לך על מירי מאר"הב? אז היא סופסוף נרשמה לפורום, והיא מעוניינת להכיר אחלה אנשים, אז המלצתי לה על הפורום הזה והאנשים שמכילים אותו. אז תכירו!

למעלה