חבר´ה ... עזרה בבקשה....

• פותח הנושא _Roi
  • פורסם בתאריך

_Roi

New member
חבר´ה ... עזרה בבקשה....

יש לי חבר שהוא רוצה להתחיל ללמוד עכשיו על גיטרה ( הגיע הזמן לא.... ? ) בקיצור , הוא כמובן רוצה להתחיל בקלאסית והוא רוצה להוציא בסביבות 500 שקל ( + - ) .... עכשיו הוא רוצה לקנות רק בכלי זמר .... אז מישהו יכול בבקשה לרשום פה סוגי קלאסיות ( חברה,דגם ) טובות שיחזיקו הרבה זמן .... ואם זה חורג מה - 500 שקל אז גם לרשום כי המחיר גמיש יכול להיות שהוא יקנה ביותר... אז תודה מראש רועי

בלקמור

New member
אל תקנה בכלי זמר כי, תקנה ב

"גינצבורג כלי נגינה" באלנבי כי: 1. כלי זמר גנבים, מאפיה, רמאים, יקחו לך את הכסף יביאו לך קקי ויתכחשו לך. 2. בנימה יותר מקצועית, ב - 300 שקל אתה יכול לקנות באלנבי גיטרות איטלקיות, לא זוכר את החברה, אבל יש להן סאונד לא רע בכלל והם ממש מגניבות (אפילו באות במספר צבעים). בכלי זמר יתנו לך באותו מחיר גיטרה קוריאנית שנשמעת נורא. לא כדאי...

JOE KALIBER

New member
בקשר לגינצבורג

יש לי בעיה עם המקום הזה קניתי שם לפני שנה גיטרה באס והיום ממש נחמדים אליי רוב הזמן אבל לפני שבוע הבאתי את הגיטרה לשם לסאט אפ והם היו פשוט מגעילים, היחס של המוכרים היה כאילו שהם ספרניות בית ספר מגעילות. בנוסף לזה אמרו לי לבוא לקחת את הגיטרה ביום ראשון וכשהתקשרתי אמרו לי לבוא ביום רביעי, זה מילא אני יכול להבין אבל כשניסיתי להבין למה הוא אמר ממש בצורה מגעילה שהמתקן יהיה רק ביום שלישי (אולי) עזבו, כמו שקריימר אמר U SHOULDV´E SEEN THE WAY THEY TALK TO ME

Mickele

New member
גיטרה תוצרת ספרד

אתה יכול לקנות בכלי זמר גיטרה תוצרת Admira .הדגם הפשוט ביותר עולה 600 שקל.

למעלה