חבר´ה מה קורה????

איה@

New member
לא!! ../images/Emo18.gif לא!! טעות חמורה ../images/Emo41.gif ../images/Emo18.gif ../images/Emo41.gif

יש שתי סוגי וירוס מסוכנים עכשיו - שימו לב!!!! יש את זה שרחל סיפרה עליו - והוא באמת מיועד למחשבים של מוסדות. אבל מסתובב עכשיו וירוס מסוכן מאד! שמגיע כמו מכתב תמים דוגמאת המכתב שדוד קיבל מתחיל במילים: רוצה לקבל את חוות דעתך או מה שלומך (באנגלית כמובן) הוא עושה שני דברים: אחד הוא משכפל עצמו לכל רשימת המכותבים (כלומר לכל מי שהכתובת שלו נמצאת ברשימת הכתובות) ולכן הוא מסוכן - כי נראה שקיבלתם מכתב מחבר וזה וירוס!! ושנית - הוא מתיישב במערכת ההפעלה שלכם ולאט לאט "אוכל" מסמכים ומשבש את ההפעלה. שימו לב!!! אני קיבלתי 27 אימילים מ- אחד - שלום קראוס - לא מכירה אותו ומנורית - עם המלצות למתנות לבת מיצווה ומהמחלקה המשפטית של בנק לאומי מחקתי את כולם!! הזהרו!!
איה.

איה@

New member
הנה קישור להסבר מקצועי יותר ../images/Emo41.gif ../images/Emo18.gif

שכתב מנהל פורום עיצוב גרפי. שימו לב לשירשור בהודעות למה שאנשים כתבו גם. זה רציני - שימו לב!
איה.

לא הבנתי מה הטעות החמורה ../images/Emo22.gif

נכון מאוד. אנחנו מדברים על שני סוגים שונים של תולעים. ואני מסכים איתך שהתולעת שקיבלתי היא מסוכנת, ולכן לא לקחתי צ´אנס והתקנתי מחדש את המחשב. אבל, בכל זאת אני ממליץ לכל מי שלא רוצה להתקין מחדש את המחשב לנסות קודם את האתר ששלחתי קודם. וחברים, כולם בבקשה להירגע! מה הלחץ? זה לא סוף העולם! יש לי המלצה נוספת: גיבוי! תמיד שיהיה לכם גיבוי של מסמכים חשובים, כתובות דואר, אתרים, ססמאות(שתמיד נותנים למערכת להשלים עבורנו באופן אוטומטי), תוכנות שהורדתם, המספר שלכם ב-ICQ, וכל מה שעולה בדעתכם. תחשבו מה הם הדברים שיש לכם על הדיסק הקשיח ואתם לא הייתם רוצים שימחק לכם. עליכם להיות תמיד מוכנים לגרוע מכל. מחשבים נוטים להתקלקל. אין זה נכון להיות תלויים בהם. אשמח להיות לעזר, אני לא מומחה, אבל אני מתעסק עם מחשבים מגיל 12. אני אעשה כמיטב יכולתי. אוהב אתכם!

איה@

New member
התשובה שלי היתה לגיל

והודעתו נעלמה ...... אני לא בלחץ....אבל לא רציתי שאנשים יטעו ויחשבו שאין כאן סכנה. (גיל בטח מבין על מה אני מדברת) בכל מקרה דוד תודה, תוכל לפרט עוד קצת על גיבוי?
איה.

חשבתי שהתשובה שלך מופנית אלי ../images/Emo6.gif

בוודאי! את יכולה: 1. לגבות (על דיסקטים) את המסמכים החשובים שיש לך על הדיסק הקשיח. 2. להכין קובץ טקסט, ולרשום בו כתובות דואר, כתובות אתרים, ססמאות, מספרך ב-ICQ, וכל מה שעולה בדעתך, וגם אותו לשמור על דיסקט. 3. להוריד לדיסקטים גם תוכנות שהורדת מהאינטרנט (לא קריטי כי תמיד אפשר להוריד אותם שוב). 4. לגבות דואר חשוב (ששלחת או קיבלת) ששמור על הדיסק הקשיח, פשוט לשמור אותו על הדיסקט. 5. כל דבר חשוב פשוט לגבות או לרשום באיזה מקום. זהו! אני מודה שיכול להיות ויש כלים יותר מתוחכמים לעשות את זה, וכל מי שמכיר מוזמן להציע. אבל אני תמיד הולך על בטוח ולוקח מינימום סיכונים ועושה הכל לבד. ככה אני אוהב, ככה אני. מקווה שעזרתי. אם יש עוד שאלות, אז בכייף.

~PrInCeSS

New member
דויד!!!! ../images/Emo41.gif

אני חייבת להביע עמדה בנושא מה זאת אומרת אתה לא צריך אנטי וירוס כי אתה לא פותח מסמכים? אין כזה דבר, תתקין, זה לא פוגע בך תמיד יכול לקרות מקרה ששוב תיפול בפח, כי הרבה תולעים מפיצות את עצמם, ואז אתה יכול לקבל דואק ממישהו שהוא ברשימת כתובות שלך ולבכלל לא תחשוד. בנוסף יש וירוסים שאתה לא רואה את הסיומת שלהם, אתה תראה נניח קובץ ששמו school.jpg כאשר לעמיתו של דבר השם המלא הוא school.jpg.var (סתם דוגמא) אתה יכול לשנות ב-registry שתראה שם מלא, אבל זה כבר ארוך להסביר עכשיו. בקיצור תתקין אנטי וירוס!

לא רוצה, לא מפחד

אני גם מאמין שתמיד יצוצו וירוסים חדשים, וכל פעם לעדכן את התוכנה... פרינסס, נסיכה יקרה שלי, אני בסדר בקטע הזה, אבל
כייף לי להתקין את המחשב מחדש מדי פעם. למה מה קרה? לכל אחד והשגעונות שלו. הרבה
, דויד.

גיל גיל

New member
והוא לא היחיד...

אני מכיר כמה אנשים שרק מחכים לווירוס הבא כדי לפרמט את המחשב... דויד, הבעיה היא לא אצלך, לך לא אכפת, אבל הווירוס מפיץ את עצמו לכל רשימת התפוצה שלך... אנשים קטנים ותמימים שרק רוצים לסיים את יומם בבטחה ולהגיע הביתה בשלום... אולי להם כן אכפת?... ותחשבו על זה...

גיל גיל, יקירי, ככה אתה מכיר אותי? ../images/Emo4.gif

גיל גיל, שאני אגרום נזק למישהו? בן, תגיד לו! 1. מעולם לא היו לי וירוסים או תולעים, וגם לא יהיו! 2. מה שקרה הייתה שגיאה והפקתי ממנה את הלקח! 3. ברגע שהבנתי שיש לי תולעת, שלחתי מייד 3 אי-מיילים דחופים(!) לכל מי שמופיע ברשימת התפוצה שלי והתרעתי על התולעת! 4. כל אחד אשר הוא חשוף יפגע מהוירוס/תולעת במוקדם או במאוחר, וזה לא משנה אם זה בא ממני (אבל זה לא יבוא ממני, כי זה לא יקרה שוב) או ממישהו אחר. 5. וגם אם אני אתקין את התוכנה הכי משוכללת בעולם נגד וירוסים ותולעים, תמיד ימציאו עוד סוגים של וירוסים או תולעים או סוסים טרויאנים למיניהם, שהתוכנה הכי משוכללת שקניתי לא מכירה. זהו, להפעם. ותחשבו על זה...

daviden

New member
לא, גיל גיל, אתה הוא המנצח ../images/Emo47.gif

אתה המנצח על התזמורת של כולנו פה. אני רק שלוש ימים כאן בפורום, אבל הרושם שלי ממך הוא מצוין! אתה פשוט אחלה! וכמו שבן שאל, אתה אשם? ואני אומר: אכן, כי אתה מנהל הפורום המדהים הזה! וכמובן שגם כולנו אחראים אבל מה זה קשור? מה אתה מנסה להתחמק?
אז לגיל גיל ולכולם:

למעלה