מסיבת ל"ג בעומר (עדכונים חשובים!)
אהלן! סוף סוף יש לי גישה לרשת. השעה עכשיו כשאני כותב את זה היא 0:34. נשאר פחות מ24 שעות עד המסיבה המתוכננת. אבל על דאגה! עם עזרתכם נארגן את זה ובגדול. אני משאר שיחסית מעט אנשים קוראים את זה עכשיו, לכן אני מבקש ממי שקורא את זה להודיע לאנשים אחרים כשהם יתאוררו או מוקדם ככל האפשר. חשוב לציין, שאני אהיה זמין בפלפון (054-736881) 24 שעות ולכן גם אם תתקשרו אליי בארבע בלילה זה בסדר ואפילו מבורך. הדבר הכי קשה מבחינת ארגון הוא איסוף קרשים. אני צריך קבוצה של אנשים שיאספו קרשים בשביל המדורה ויביאו אותם למרכז שוסטר (בשביל זה רצוי רכב). אמנם ירון אמר שיש logs טובים במקום, אבל אני לא בטוח אם הם יבשים מספיק בשביל לשרוף אותם וגם הם נורא גדולים וכבדים (ירון אמר משהו על מסור [חשמלי]). לכן אני מעדיף שנארגן קבוצה לאיסוף קרשים שתצא הכי מוקדם שאפשר. יש לי גם עדכונים לגבי האוכל והדברים הנלווים שדרושים: חוץ מבשר, נקניקיות ותפוחי אדמה צריך פיתות, חומוס, סלטים, כלים וכוסות חד פעמיים ונייר כסף. כל יוזמה לגבי האוכל מבורכת, אבל רצוי להודיע לי על היוזמה הזאת. הלו"ז הוא בינתיים כזה: מעכשיו ועד בכלל אתם מוזמנים להתקשר אליי ולהרשם. מחר במשך היום יודיעו טלפונית לאנשים על המסיבה למקרה שהם לא קראו את הפורום. בערך ב17.00, מקסימום ב18.00 אני רוצה שתתאסף הקבוצה שאוספת קרשים. אני עוד לא יודע איפה- אם מרכז שוסטר זה מקום טוב אפשר שם, אחרת אני צריך עצות למקומות טובים. ב21.00 עד 22.00 מביאים את הקרשים שנאספו למרכז שוסטר, כששאר האנשים מגיעים עם האוכל והשתייה (ושאר הדברים). האנשים שאוספים קרשים חייבים להביא לפחות שתייה. אגב, חשוב לציין שגם האנשים שלא יהיו בקבוצה שאוספת קרשים יכולים בכל זאת לאסוף אותם ולהביא אותם לשוסטר כל מי שנרשם יודיע לי את הדברים הבאים: שם ושם משפחה, טלפון ופלפון אם יש, מאיפה הוא בא, האם יש לו רכב ומה הוא רוצה להביא (זה לא יהיה בהכרח מה שהוא יצטרך להביא, אבל נשתדל לתאם את הדברים האלה). חג ל"ג באומר שמח ונראה אותכם מחר! Talash.