חבר´ה, מה עם ל"ג בעומר?

חבר´ה, מה עם ל"ג בעומר?

ל"ג בעומר הוא הזדמנות נהדרת לפעולות ה\ברמת הקבוצה. אתם בהחלט מוזמנים לארגן לכם פעילות, לכם ולחבריכם, בהוואי סיפורי-הקבוצות שלכם. שמעתי שירון מארגן משהו. לא?

Mongarele

New member
../images/Emo117.gifנכון מאד! Khazad-Naz לנצח!../images/Emo117.gif

בל"ג בעומר, 30 לאפריל, גם-כן לגמרי במקרה, יחגוגו הקזאד-נאז את חגם - שמאן-פירו, חג האש. האש מסמל את ההרס שבעקבותיו באה היצירה. האש שורפת ומאכלת, ומפנה מקום לדברים חדשים להיווצר. כמו כן - המלחמה. דרך האש מתגלה אופגן בצלמו הקרוב ביותר לצורתו המקורית. חובה להנות ביום הזה, לצחוק, לצעוק, ולחוש את כוח האש. זה יום מיוחד להיפטר מהרגלים של בושה, צניעות, פחדנות, וחוסר ביטחון, וליצור כוח פנימי מאכל, ככוחה של האש. הקזאדים עושים זאת על ידי מריחת דם ופחם על גופם - דם זבחים ואפר מדורות. החג הוא חג פתוח. מקובל שבאים לפסטיבל יביאו עימם מנחות שלום לחוגגים, (שתייה, בשר, כיבוד, בשר, תפוחי-אדמה, בשר, בצל, ו... מה שחכתי , אה... בשר) הערת off-Play:
הרבה אש!
הרבה אוכל!
הרבה שתייה!
הרבה בחורים!
הרבה בחורות!
הרבה כיף!
מעט ביגוד!
לתיאום - יש להתקשר אל מנהיג הקזאדים - בה´דור(ירון) : - 411135-051.
יש אש!!!

Mongarele

New member
../images/Emo7.gif

שלום, לצערי לא אוכל, מטעמי עבודה, לארגן את המדורה כפי שרציתי. אך אל דאגה, טלוש מארגן אותו במקומי (כל הכבוד!). כל הפרטים בהודעה הבאה. צערי, ירון

Mongarele

New member
הודעה חשובה לגבי מסיבת ל"ג באומר

הודעה חשובה מאד לגבי מסיבת ל"ג באומר נא לקרוא את ההודעה ואז מי שרוצה להגיע שיתקשר אליי בפלאפון 054-736881. חשוב מאד ליצור איתי קשר בפלאפון, כי כנראה לא תהיה לי גישה לאינטרנט במשך היום. אני מזכיר, המסיבה מתקיימת מאחורי מרכז שוסטר, איפה שנפגשנו בשבת. יש לנו התראה של יום אחד להתכונן למסיבה עם שום דבר עדיין לא מוכן. הנושא של ארגון המסיבה מתחלק לדברים הבאים: מדורה: - קרשים: נושא חשוב ביותר. צריך עד מחר לארגן קבוצה של אנשים שיאספו קרשים בשביל המדורה, אחרת איך נעשה מדורה? - פחם- אותם סיבות. - עיתונים ישנים או כל דבר עשוי מנייר שאפשר לשרוף. - מנגל בשביל להכין עליו את הבשר. - שיפודים בשביל הבשר. אוכל ושתיה: צריך לדעת מי מביא מה. הדברים שצריכים הם בשר, נקניקיות ותפוחי אדמה. כל דבר נוסף הוא אופציונלי ומבורך, אבל רצוי לדבר איתי על זה. שתיה: מים הם חובה שכל בנאדם יביא לפחות בקבוק, כל דבר אחר, למשל קולה הוא אופציונלי, אבל רצוי מאד. שונות: מישהו עם רכב. רצוי מאד, לפחות אחד, בשביל ניידות (קבוצה שהולכת לאסוף קרשים ואחר-כך להוביל אותם למקום המסיבה, עוד כל-מינה דברים שיכולים לקום במהלך המשחק). דברים שוליים יותר: כלי נגינה אם מישהו יודע לנגן. זה יכול להיות ממש מאד נחמד.

Talash

New member
מסיבת ל"ג בעומר (עדכונים חשובים!)

אהלן! סוף סוף יש לי גישה לרשת. השעה עכשיו כשאני כותב את זה היא 0:34. נשאר פחות מ24 שעות עד המסיבה המתוכננת. אבל על דאגה! עם עזרתכם נארגן את זה ובגדול. אני משאר שיחסית מעט אנשים קוראים את זה עכשיו, לכן אני מבקש ממי שקורא את זה להודיע לאנשים אחרים כשהם יתאוררו או מוקדם ככל האפשר. חשוב לציין, שאני אהיה זמין בפלפון (054-736881) 24 שעות ולכן גם אם תתקשרו אליי בארבע בלילה זה בסדר ואפילו מבורך. הדבר הכי קשה מבחינת ארגון הוא איסוף קרשים. אני צריך קבוצה של אנשים שיאספו קרשים בשביל המדורה ויביאו אותם למרכז שוסטר (בשביל זה רצוי רכב). אמנם ירון אמר שיש logs טובים במקום, אבל אני לא בטוח אם הם יבשים מספיק בשביל לשרוף אותם וגם הם נורא גדולים וכבדים (ירון אמר משהו על מסור [חשמלי]). לכן אני מעדיף שנארגן קבוצה לאיסוף קרשים שתצא הכי מוקדם שאפשר. יש לי גם עדכונים לגבי האוכל והדברים הנלווים שדרושים: חוץ מבשר, נקניקיות ותפוחי אדמה צריך פיתות, חומוס, סלטים, כלים וכוסות חד פעמיים ונייר כסף. כל יוזמה לגבי האוכל מבורכת, אבל רצוי להודיע לי על היוזמה הזאת. הלו"ז הוא בינתיים כזה: מעכשיו ועד בכלל אתם מוזמנים להתקשר אליי ולהרשם. מחר במשך היום יודיעו טלפונית לאנשים על המסיבה למקרה שהם לא קראו את הפורום. בערך ב17.00, מקסימום ב18.00 אני רוצה שתתאסף הקבוצה שאוספת קרשים. אני עוד לא יודע איפה- אם מרכז שוסטר זה מקום טוב אפשר שם, אחרת אני צריך עצות למקומות טובים. ב21.00 עד 22.00 מביאים את הקרשים שנאספו למרכז שוסטר, כששאר האנשים מגיעים עם האוכל והשתייה (ושאר הדברים). האנשים שאוספים קרשים חייבים להביא לפחות שתייה. אגב, חשוב לציין שגם האנשים שלא יהיו בקבוצה שאוספת קרשים יכולים בכל זאת לאסוף אותם ולהביא אותם לשוסטר כל מי שנרשם יודיע לי את הדברים הבאים: שם ושם משפחה, טלפון ופלפון אם יש, מאיפה הוא בא, האם יש לו רכב ומה הוא רוצה להביא (זה לא יהיה בהכרח מה שהוא יצטרך להביא, אבל נשתדל לתאם את הדברים האלה). חג ל"ג באומר שמח ונראה אותכם מחר! Talash.

Talash

New member
עדכון מצב 29 באפריל

שעה: 12.04. נרשמו רשמית: בנאדם אחד. המ. אני כותב את ההודעה הזאת בעיקר שהעץ יעלה למעלה. מקווה שעוד אנשים ירשמו במשך היום.

סילבן

New member
טעות קשה..

אם נרשם אדם אחד, למה ציינת את מספר הנרשמים? עכשיו הלכה לך המדורה...

but

New member
מי מה מו?

ובכן, מי מארגן את כל העסק? מי מגיע? מי מוזמן? איפה אתה מתכנן לעשות את זה? וכו וכו, בצורה עקרונית אני בטוחה שרבים מעוניינים, אבל הם צריכים לדעת עם מי הם מדברים.

Talash

New member
עדכון מצב, 29 לאפריל 15:16

נכון לעכשיו יש לפחות 20 איש שמגיעים. תמשיכו להרשם בהמוניכם. אני הוא זה שמארגן את המסיבה בעזרתה ותמיכה של ה"אחווה". המסיבה מתקיימת מאחורי מרכז שוסטר, איפה שהיו האימונים ביום שבת.

Talash

New member
זה מתחיל בסביבות העשר בערב

אם אתה מגיע, רצוי שתביא משהו מהרשימה (אוכל, שתיה). חובה לפחות בקבוק מים אחד, אוכל (כמה שאתה יכול להביא) גם לא יזיק.

but

New member
עצים

ובכן... בשר זה לא הקטעש לי, אני אנסה להביא מה שאוכל למצוא, דרך אגב... אלא אם מתוכננת שריפה מסיבית ביותר, יש די הרבה עצים במקום עצמו, (אפשר ךפרק כל מיני מבני צופים נטושים וכו´). ב - 22:00?

מסור! מי יכול לארגן מסור?

הכי עדיף מסור עץ גולמי, כזה עם קשת ומיתר, שיכולים למשוך בו שני אנשים משני צידי קורה. מסור נגרים יתקבל בברכה. גרזן לפירוק עצי-הסקה יועיל גם כן.

הכי עדיף מסור עץ גולמי, כזה עם קשת ומיתר, שיכולים למשוך בו שני אנשים משני צידי קורה. מסור נגרים יתקבל בברכה. גרזן לפירוק עצי-הסקה יועיל גם כן.

but

New member
אני רוצה לבוא

מה צריך להביא? מי יהיה? האחווה שם? דרך אגב, איכפת לך לאמר לי מה שמך?

למעלה