חבר´ה - מגיע לי ../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif
היום עברתי טסט לאופנוע-ג´ - מעל 500 סמ"ק!! טסט ראשון חלק!! אז ככה, בשמיניות קצת "ירד" לי הלב למקום נמוך יותר, למרות שעשיתי אותם היטב לפי דעתי, לאחר "החלפת הכיוון" המסורתית הטסטר מסמן לי לצאת החוצה "צא צא ...". למי שלא יודע מטסטים קודמים, זה אומר שנכשלת ותפסיק לבזבז לו את הזמן. אבל לאחר שהוקראתי ברשימה של היוצאים לטסט בחוץ, שאלתי את הטסטר למה הוא הוציא אותי לפני שסיימתי את השמיניות, אז הוא אמר לי "עשית אותם כל כך טוב שלא היה לי מה לבדוק יותר ...", קולטים?
בחוץ היה סופר סטנדרטי, רכבתי כמו פחנוע בטסט, היו אפילו כמה התלוצציות עם הטסטר בדרך לגבי ציוד המיגון שלבשתי ושעליו לא הסכמתי לוותר (מעיל, קסדה מלאה, כפפות וחגורת גב מלאה) וזהו - כרגע התקשרתי לבית-הספר לרכיבה לברר והם בישרו לי את הבשורה המשמחת. משרד הרישוי אינו מטיל עליי יותר מגבלות באשר לרכיבה על דו-גלגלי! למי שבא מחר לשלב ב´ - חוויות מפורטות יותר יסופרו פנים אל פנים. להתראות מחר! אוהב את כווווווולכם, ספייק
היום עברתי טסט לאופנוע-ג´ - מעל 500 סמ"ק!! טסט ראשון חלק!! אז ככה, בשמיניות קצת "ירד" לי הלב למקום נמוך יותר, למרות שעשיתי אותם היטב לפי דעתי, לאחר "החלפת הכיוון" המסורתית הטסטר מסמן לי לצאת החוצה "צא צא ...". למי שלא יודע מטסטים קודמים, זה אומר שנכשלת ותפסיק לבזבז לו את הזמן. אבל לאחר שהוקראתי ברשימה של היוצאים לטסט בחוץ, שאלתי את הטסטר למה הוא הוציא אותי לפני שסיימתי את השמיניות, אז הוא אמר לי "עשית אותם כל כך טוב שלא היה לי מה לבדוק יותר ...", קולטים?