חבר´ה - מגיע לי

ספייק ®

New member
חבר´ה - מגיע לי ../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif

היום עברתי טסט לאופנוע-ג´ - מעל 500 סמ"ק!! טסט ראשון חלק!! אז ככה, בשמיניות קצת "ירד" לי הלב למקום נמוך יותר, למרות שעשיתי אותם היטב לפי דעתי, לאחר "החלפת הכיוון" המסורתית הטסטר מסמן לי לצאת החוצה "צא צא ...". למי שלא יודע מטסטים קודמים, זה אומר שנכשלת ותפסיק לבזבז לו את הזמן. אבל לאחר שהוקראתי ברשימה של היוצאים לטסט בחוץ, שאלתי את הטסטר למה הוא הוציא אותי לפני שסיימתי את השמיניות, אז הוא אמר לי "עשית אותם כל כך טוב שלא היה לי מה לבדוק יותר ...", קולטים?
בחוץ היה סופר סטנדרטי, רכבתי כמו פחנוע בטסט, היו אפילו כמה התלוצציות עם הטסטר בדרך לגבי ציוד המיגון שלבשתי ושעליו לא הסכמתי לוותר (מעיל, קסדה מלאה, כפפות וחגורת גב מלאה) וזהו - כרגע התקשרתי לבית-הספר לרכיבה לברר והם בישרו לי את הבשורה המשמחת. משרד הרישוי אינו מטיל עליי יותר מגבלות באשר לרכיבה על דו-גלגלי! למי שבא מחר לשלב ב´ - חוויות מפורטות יותר יסופרו פנים אל פנים. להתראות מחר! אוהב את כווווווולכם, ספייק

menimm

New member
מזל טוב ספייקי !! :)

במהירה נראה אותך על אופנוע אמיתי כולי תיקווה...

alfred

New member
מברוק!, אז כבודו מצטרף לרכיבת...

מבחן יחד עם השדון על הבימר הגדול
....

ברוך הבא לעולם האופנועים !!!!!

עד עכשיו נסעת על דו-גלגלי....עכשיו אתה עולה לאופנוע של ממש...
הנה עכשיו יקפצו עלי כולם...
השדון

הרבה מזל טוב ספייקי ../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif

מחר נראה אם באמת מגיע לך הרשיון הנכסף

zataomm

New member
נו באמת...

מייקי, על איזה פלנטה אתה חי? ברור שהוא קונה TDM. ולספייק, ברכותיי

ספייק ®

New member
המון תודה לכולם על ה ../images/Emo49.gif ים ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

למי שעדיין לא יודע - הזמנתי כבר רכיבת מבחן על TDM850 אצל "יוני אופנועים" בירושלים, נציג "מטרו" בבירה, כאשר פחות או יותר אופנוע זה הוא הכיוון שאליו אני שואף. את הסקירה המקיפה על האופנוע תוכלו לקרוא מיד לאחר מכן (שלא כמו החסה שהבטיח דו"ח על ה-TDM, אני גם עומד לקיים
) פרטים בהמשך. ספייק, מתכנן כבר את הטסט הבא ... על אוטובוס!

מיצו

New member
על אוטובוס???!!!

על גופתי המתה והקרה! וכעתף לקריקטורה היומית:

למעלה