חבר´ה...כנסו!

חבר´ה...כנסו!../images/Emo54.gif

כיוון שיש כבר הרבה אנשים!
אז אולי נעשה שירשור היכרות?
משהו כמו.. -שם -מקום מגורים -גיל -תחביבים, או סתם משהו על עצמם.. -ואם אתם רוצים להוסיף עוד משהו...בשמחה!
(אני יודעת שיש לכל אחד כרטיס אישי...אבל לא כולם כתבו בו, וגם יהיה נחמד לראות שרשור היכרות בפורום..מה לא?
) מי רוצה להתחיל?...טוב, אתם לא חייבים להתנפל!! אני יתחיל!
אוקי.. -שם: נטע -מקום מגורים: חדרה -גיל: עוד 21 ימים 18! -תחביבים: כל מה שקשור באקסטרים ספורט! -עוד משהו: אוהבת מוזיקה שחורה!!! (היפ הופ רולזזזז...) ומתגייסת עוד 8 וחצי חודשים לצערי! קרבי זה הכי אחי!!!
יאללה..עכשיו תורכם!

Master Yoda

New member
!!!!Extreme RULEZ../images/Emo153.gif

- מקום - תל אביב. - גיל - 126528 שעות. (בערך) - תחביבים - אין לי כוח להתחיל אפילו................. - עוד משהו - פינג
פונג זה הדבר הכי שווה שחשבו עליו אי פעם.

Sith Master

New member
I rule: the galaxy

שם- שם פה פה ושם יש גם הרחק ויש גם יותר קרוב תחביבים-סטאר וורז זה הכי טוב שיש בעולם- או בגלקסיה- ובגלקסיה יותר קרובה אז כמובן שמדריך הטרמפיסט שולט. טניס, כדורסל, "חברים" וכו´ מקום מגורים- תל אביב (אבל בגלקסיה רחוקה לפני הרבה זמן) עוד משהו- פינג פונג
זה באמת דבר שווה- אבל השולחן של עידן שולט. המבין הבין? חוצמזה יודה שיקר בקשר לפרטים שלו הנה הם: שם- זה ברור: יודה מקום מגורים: דייגובה גיל- בערך 900 תחביבים- הוא ג´דיי מאסטר אין לו מותרות, בעיקר להציק לעוברי דב בדייגובה. עוד משהו- מה זה פינג פונג? המשחק קלפים סאאבאק שולט

Master Yoda

New member
המבין הבין../images/Emo153.gif

פינג
פונג זה לא מסובך. רק אם אתה ילד מסובך (רמז רמז) וסבאאק זה שולט

הנה

שם:אמיר נבון מקום מגורים:באר שבע גיל:13 תחביבים:טיסנאות,מכוניות בנזין,שחיה ועוד מיליון כמו לא ללכת לבית-ספר
לשחק במחשב לראות טלויזיה ועוד ועוד....

:))

אוקיי, אז אני גילת נעים להכיר, בת 18 וקצת מאיזור חדרה- אי שם.. תחביבים? בין השאר לראות את שבעה ימים ולטייל הרבה רגלית אני אוהבת רוק ישראלי ומוזיקה ישראלית כללי וזהו, אני מקווה להנות כאן

Siriusnip

New member
פרטים אישיים../images/Emo15.gif

שם: דן בית: ת"א גיל: 14 בית ספר: אומנויות קצת על עצמי:(העתקתי מהכרטיס האישי) אני חולה על AXN (ניקיטה ושבעה ימים- תוכניות שולטות!!!) אני גם אוהב הארי פוטר ולשחק טניס וכדורגל. את רוב החיים שלי אני מבלה מול המחשב, באינטרנט- וכבר אני לא רואה ממטר בגלל הקרינה של המסך. לא איכפת לי שאלה שמכירים את השם הפרטי שלי יקראו לי כך (אפילו בפורום)-המבין יבין. אל תגלו לי אף פעם סודות בגלל שיש לי "פה גדול" ואני מספר סודות של אנשים(בצחוק)-ושוב המבין יבין. אז אני רק מאחל לכם שלא תצתרכו לחיות שבועות מסויימים בחייכם פעמים-ושוב המבין יבין.

...

שם: סער מקום מגורים: במושב קטן ליד אשדוד שלא מסומן במפה... גיל: עוד מעט 14 תחביבים" מחשב טלוויזה מטאל והוס ליין

אוקי....

שם: חן מקום מגורים: נס ציונה גיל: 15 תחביבים: לשחק כדוריד, לראות טלויזיה, להיות באינטרנט (פורומים), לשחות והכי הכי הכי... לטייל על חוף הים-אני ממש קשורה אליו!

android

New member
פרטים

שם:נדב סימו עיר מגורים:תל אביב גיל:14 תחביבים: לראות שבע ימים סטארטרק ולשחק על המחשב

vortex mvm

New member
אני

שם: יאיר מגורים: פ"ת גיל: 17 תחביבים: טולקין (אני טולקינאי-מפורום אורט) מטליקיה והיהודיםוכמובן מד"ב ושבע ימים

למעלה