חבר´ה....יצרתי בייס!!!! רק שהיידים שלו לא כל כך בפרופרציות בכל מיקרה.....מחכה לתגובות
K kimberli New member 9/5/02 #1 חבר´ה....יצרתי בייס!!!! רק שהיידים שלו לא כל כך בפרופרציות בכל מיקרה.....מחכה לתגובות
S Space Dementia New member 9/5/02 #3 ת´אמת? הוא מעוות בטירוף...אבל עם קצת תיקונים הוא יהיה ממש יפה.. והנה שתי גות´יות שהרגע גמרתי לעשות--> איך הם?
ת´אמת? הוא מעוות בטירוף...אבל עם קצת תיקונים הוא יהיה ממש יפה.. והנה שתי גות´יות שהרגע גמרתי לעשות--> איך הם?
B babydoll New member 11/5/02 #35 אם כבר...אז כבר אני ינצל ת´שרשור היי מה קורה? אני ינצל את השרשור כדי לשים בובות שעשיתי במשך החודשיים האחרונים....... (אם שמתם לא הייתי פה חודשיים ) והנה הראשונה: *עדיף לפתוח בגדול*
אם כבר...אז כבר אני ינצל ת´שרשור היי מה קורה? אני ינצל את השרשור כדי לשים בובות שעשיתי במשך החודשיים האחרונים....... (אם שמתם לא הייתי פה חודשיים ) והנה הראשונה: *עדיף לפתוח בגדול*
B Black Cat15 New member 9/5/02 #6 הכנתי איתו דולי... ../images/Emo41.gif שבכללי יצאה דיי מכוער... נו טוסט...
S Space Dementia New member 9/5/02 #9 הנה עוד אמו קיס שהכנתי.. למרות זאת שהיא פרחה בטירוף,איך היא? -->
T T i n k e r B e l l New member 9/5/02 #10 המממ..../images/Emo15.gif בלי להעליב-בפעם הראשונה שראיתי את הבייס הזה נזכרתי במשפט "כאילו שיו כאילו דה.." בגלל התנוחה של היד. מצטערת.
המממ..../images/Emo15.gif בלי להעליב-בפעם הראשונה שראיתי את הבייס הזה נזכרתי במשפט "כאילו שיו כאילו דה.." בגלל התנוחה של היד. מצטערת.
H Hugs a Kisses New member 9/5/02 #12 טוב אז חבל וניצול שרשור היי הכנתי בובה חדשה השם של הסוג הוא miiris וכן זה עם 3 i טוב, אז איך היא? שלכן ביי רותי
טוב אז חבל וניצול שרשור היי הכנתי בובה חדשה השם של הסוג הוא miiris וכן זה עם 3 i טוב, אז איך היא? שלכן ביי רותי
H Hugs a Kisses New member 9/5/02 #14 הבסיסים כולם בחסות רותי! חחחחח הם חמודים יש שם גם צורות מוזרות אבל בסך הכל סחטיין וסבבי בבי! תהנו ותכינו בובות! שלכן רותי
הבסיסים כולם בחסות רותי! חחחחח הם חמודים יש שם גם צורות מוזרות אבל בסך הכל סחטיין וסבבי בבי! תהנו ותכינו בובות! שלכן רותי
H Hugs a Kisses New member 10/5/02 #17 ללבנדר סליחה התכוונתי להגיד שחלק מהרעיון שלך וחלק שלי ושל עוד כמה אנשים! סורי רותי
ל לבנדר_בראון New member 10/5/02 #18 ../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif זה לא מפריע לי בכלל... זאת לא המצאה שלי או משהו והדולי מאוד יפה...
../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif זה לא מפריע לי בכלל... זאת לא המצאה שלי או משהו והדולי מאוד יפה...
H Hugs a Kisses New member 10/5/02 #20 תודה רבה! את ממש מוכשרת רק שתדעי! תמשיכי לעשות בובות! יש לך אייסייקו?