חבר´ה! חתונה...

enicegirl

New member
חבר´ה! חתונה...

היום בבוקר קראתי בעיתון שפנינה ומשה רוזנבלום התחתנו בשנית, אחרי 3 שבועות שהם הם גרושים ואחרי שהם כבר היו במשבר זמן מה, הודיעו על גירושין, עשו "שלום בית", התגרשו ושוב חזרו. יהההה! זה לא מוזר בעינכם? אז נאמר שהיו להם מריבות! הם היו נשואים בערך 10 שנים, אחרי שהם התגרשו, פתאום נכחו לדעת שהם לא יכולים אחד בלעדי השני? טוב, זה רומנטי אבל לפעמים זה כ"כ טיפשי שהרי מתגרשים על רקע סיבה מהותית וכנראה שזה לא היה מהותי אם הם חזרו אחד לזרועות השני אחרי פחות מחודש. לא חבל להתגרש? משהו פה פשוט לא נראה לי בכל המערכת יחסים הזאת.

MemphisRaines

New member
צר לי אבל במקרה של פנינה

זה עיסקי טהור ואל רומנטי לא חושב שהיתה רומנטיקה בנישואין הללו ולא חושב שתהיה שרון

SENDA

New member
אני חושב/הבנתי שבגירושין היה עיקרון

משה לא רצה שפנינה תכנס לפוליטיקה וזה היה מרכז המריבה שלהם. לאחר הגרושין והכל פנינה החליטה שהיא מעדיפה לוותר על הפוליטיקה כדי להשאר כמשפחה. כמה שאפשר לצחוק על פנינה, אני באמת חושב שזו היתה החלטה יפה ו.....רומנטית

ronen1981

New member
אני היתי מותר על משה במקומה.

אם זה באמת חלום שלה הפוליטיקה ,איך היא יכולה לחיות אם אדם שהתנאי שלו להישארות איתה הוא ויתור שלה על החלום......... להפך הוא צריך לתמוך בה ולהיות לצידה כשם שאני בטוח שהיא נוהגת ביחס אליו וחלמותיו. אני אישית לא הייתי מותר ,מצטער על חלומות לא מותרים ולזוגיות נכנסים בין היתר עם מי שאוהב אותך ורוצה בטובתך ........ לי לפחות לא תיהיה בעיה כזאת כי כל בחורה השיוצאת איתי תוך כמה דיטים מבינה מה הפוליטיקה בשבילי ושאני שוקל ברצינות קרירה שניה פוליטית ואם לא נראה לה ביי ביי.......... וכן אני מודע שאני אדם שקשה יחסית להיכנס לקשר איתו אבל מי שתכנס לא תיהיה אישה מאושרת ממנה......... די בלראות באיזה בית גדלתי ומה המודלים המרכזיים בחיי (הורי) בכדי להבין זאת. בוא נגיד כך שאבא שלי כל יום מצלצל לאימא שלי לעבודה להגיד לה כמה שהוא אוהב אותה ולשמוע קולה (הוא יוצא לעבודה כשהיא ישנה) וכל יום מיוחד קונה לה פרחים וכד.... וכשהיא נשארת למשל שעות נוספות בעבודה והוא סיים את יום העבודה שלו לא פעם הוא נוסע אליה וקנה לה אוכל בדרך ונשאר איתה עד שמסימת לעבוד כדי שלא תיהיה לבד במשרד ועוזר לה... וגם היום אחרי כמעט 30 שנה של נישואים אפשר לראות את האהבה בעיניו שיש בו אליה ולהרגיש ברוך ועדינות שהוא משתדל לנהוג עימה. ובכל ערב הוא מפנק אותה בקפה וסנדויץ.....ואת האוכל בבית הם מכינים יחדיו (ובלא מעט מקרים איתי גם) ...... ויוצאים לא פעם לנופש במלון או טיול בארץ או בחול........(ולי ברור מה קורה שם
.)

נתן.ל

New member
איך אתם מרגישים עם זה ?

איך הייתם מרגישים אם חייכם הפרטיים ביותר היו מופיעים על בסיס קבוע בעיתון לעיני כולם ? אתם מרגישים נורא יפים וחכמים לדבר ולנתח את מערכות היחסים של אחרים ולא מקדישים מחשבה מיותרת למושאים עליהם אתם מדברים. אל תבינו אותי לא נכון, אני לא סובל את פנינה וחושב שהיא בין הנשים היותר מעצבנות שיש כיום במדינה, יחד עם ג´ודי שלום ניר מוזס כרפין סממא. אבל עדיין, לחיות את החיים הכי פרטיים יחד עם כל המדינה ובמיוחד עם כל הביקורות שיש כאן לאנשים והעובדה שכל אחד יודע ומנדב עיצות - זה נראה לי לא סימפטי במיוחד. זה לא ביקורת על פנינה או על שום סלבס אחר, זו ביקורת על הרכלנות שלכם, שלנו ושלי. כל אחד חכם מאד - שיהיה חכם כלפי עצמו והסובבים אותו.

אוי, בחייך. הסלבס חיים מזה שכולם

מדברים וכולם יודעים עליהם. זה הסם שלהם. לידיעתך, בדרך כלל המקור שממנו הרכילאים שואבים את המידע שלהם זה הסלבס עצמם שמתקשרים ומדווחים.

נתן.ל

New member
כמו שכבר אמרתי ../images/Emo132.gif

זו לא ביקורת על הסלבס - זו ביקורת על עצמינו כלפי עצמינו ועל הרכילות שנוצרה סביב סלבס מטופשים.
נראה לי די חסר חיים להתעניין כל כך בחיים של אנשים שעושים עצמם בעלי חיים.

ronen1981

New member
הרכילות היא צורך בהטבוע בנו ביולוגי

זו אחת הסיבות שהביאו לכך שהמוח האנושי התפתח כפי שהתפתח ובעבר אחת הדרכים היותר מרכזיות להעברת אינפורמציה ומידע.

וואלה? אני רואה שלא לימדו אותי שום

דבר בתואר בפסיכולוגיה. אתה רוצה להסביר על מה אתה מדבר? "רכילות היא אחת הסיבות שהביאו לכך שהמוח האנושי התפתח כפי שהתפתח"????

shi ra

New member
פנינה המציאה את עצמה ע"י המדיה

לא נראה לי שהיא סובלת , להיפך מי מדווח עלכל פיפס לעיתונות? תתפלא, אלה מקורביה בידיעתה, יש אנשים שנהנים מהחשיפה, זה כמו לשחק באש מתי שהוא זה שורף אבל עד אז זה חמים ונעים... אולי עכשיו היא נכווית אבל זה מראה שלכל דבר יש מחיר...

ליאן.

New member
נכון... אבל גם קצת עצוב...

למה אישה היא זו שצריכה להתפשר מבחינת הקריירה שלה בשביל המשפחה ? מתי נשמע לאחרונה שגבר עשה זאת ? ואם זה כל כך בלתי אפשרי, איך יש מספיק נשים שעומדות לצד הגבר שלהן והקריירה שלו ומגדלות את המשפחה בלי לנטוש את התא המשפחתי או להציב אולטימטומים ?? הממ.. אני חושבת שהנשים צריכות לדעת לעמוד יותר על שלהן והגברים צריכים לדעת להתפשר מעט יותר.

SENDA

New member
../images/Emo45.gif מסכים

אני חושב שכל בן זוג צריך להתחשב בשני אבל... תמיד צריך להתחשב במשפחה...

לדעתי.......

ברור שהיא לא צריכה לוותר על החלומות שלה כתנאי, וברורשהוא היה אמור להיות לצידה ולא משנה מה... אבל יפה שהם שוב יחד, זה מוכיח שהאהבה מנצחת בסופו של דבר!!

beauty1

New member
סימן אהבה

זה סימן שכנראה באמת הם אוהבים או שפשוט הם עדיין רוצים להראות לכולם שהם הזוג לנצח

נתן.ל

New member
זה סימן של פוליטיקה ../images/Emo11.gif

וזה מסריח
פוליטיקאי צריך להיות איש משפחה, וחוק זה כמובן חל גם על פוליטיקאיות.

shugi28

New member
אולי זה תרגיל בשביל

לעשות "קאמבק " לפנינה ? כצת כותרות בעיתונים ..

למעלה