חבר´ה! חשוב!

חבר´ה! חשוב!

יש סיכוי שבמעריב לנוער ישימו פוסטר של נירוונה אבל בשבילזה צריך להצביע! אז כדי שסוף סוף ישימו פוסטר נורמלי בעיתון הזה, תתקשרו לטלפון 555444-067 (תודה לרוני sandman) ואז כבר יתנו לכם הוראות איך להצביע (טיפ:תקישו פשוט 1 כל הזמו עד שתגיעו לאופציות ואז תקישו 5 לנירוונה) מי שמצביע משפיע וגם יכול לזכות בדיסק מתנה...

FlamMAble

New member
אבל אין לי מעריב לנוער

space girl

New member
מעריב לנוער זה כזה עיתון דפוק...

אבל זה לא היה כבר ? כי הייתי אצל חברה שלי שיש לה מעריב לנוער לפני שבוע ואני זוכרת שאחת מהקטגוריות הייתה נירוונה ( כמובן שהצבעתי
) בכל מקרה תגידו אם זה יתפרסם ....

lifes sucks

New member
הצבעתי

אני מקווה שזה יעזור כי רוב העיתון המפגר הזה ..זה רק קוראיי פופ והם בטח יצביעו לפרחה -אבריל

נכון

כי הוא עיתון פופ כזה או שהם מפרסמים מידי פעם על להקת רוק כמו ´לינקין פארק´ אויש נו באמת. חבל על הכסף. אין למי לבוא בתלונות בגלל שהעיתון הזה עונה על הביקוש של הרוב ואין מה לעשות, אנחנו זה לא הרוב. אנשים אוהבים את האבריל לקוויד ג´ל הזאת וגם את כריסטינה וגם את כל הבליניקין פארק 81 האלה אז נותנים להם מה שהם רוצים, ועובדה שהעיתון הזה מאוד מצליח בארץ. אבל בכל אופן הייתי מנוייה לו הרבה מאוד זמן, והפסקתי את המינוי שנה שעברה כשגיליתי שאני קוראת את הזבנג בסוף וזהו. אפילו המדור עם השאלות המפגרות על סקס כבר לא מצחיק יותר.

Weird Eyal

New member
מעריב לנוער זה חרא!

הדבר היחיד שהיה שם טוב זה זבנג! ואז הפכו את זה לסידרת טלוויזיה והרסו את זה לגמרי

אכן,מעריב לנוער מפגר

אבל חידשתי את המנוי שלי לשנתיים כדי לקבל מתנה מערכת סטריאו...מה אני יכול לעשות?אני חייב מערכת...חוץ מזה שיש את "זבנג" וגם לפעמים כתבות מצחיקות (ילד בן 12 שנקלע לאורגיה עם חברים שלו...נשבע לכם שהיתה כתבה כזאת שבוע שעבר).בקיצר כדי לשפר טיפה את פני העיתון אתם חייבים להצביע,שפעם אחת יביאו פוסטר איכותי

איך אפשר "להקלע" לאורגיה?!

אתה הולך ברחוב פתאום אתה רואה 5 אנשים עושים את זה יחדיו ואתה פשוט מצטרף בלת ברירה? מה? איך זה עובד?

nnnnnnnnn

New member
קראתי את זה

על הילד בן ה12 והתפוצצתי מצחוק מידי פעם יש שם כתבות טובות ובכל מקרה תצביעו ותשפיעו

כן באמת נשמע מוזר אבל

זה ילד בן 12 שהלך עם חברים שלו והם פגשו כמה בנות והתחילו לדבר איתן ובסוף הם הלכו לבית של איזה אחד מהם והבית היה ריק,אז הם שמו סרט כחול של ההורים שלו,ושתו אלכוהול ועישנו גראס ובסוף הכל התפתח לאורגיה אחת שלמה ומוזרה...לי יש הרגשה שכל הכתבה הזאת מפוברקת והכתב (שמוליק טיאר-ההוא מהרדיו) סתם המציא את העניין כדי שנקרא,אבל בכל מקרה זה מצחיק...

princess black

New member
טוב.. תסבירו לי איך|

ילדים בני 12 הצליחו להשיג גראס..
הם בכיתה ו או משהו כזה לא? אני אומרת זיוף!!

Gio inc

New member
חחח קראתי גם את הכתבה על האורגיה...

בואנה הילד הזה דביל או מה??

space girl

New member
../images/Emo6.gif הצילו נקלעתי לאורגייה ...

לא קראתי ( וטוב שכך
) איזה ילד סתום ...
והוא עוד בן 12 לא נשמע הכתבה הכי אמינה בעולם ...
מעריב לנוער = שיטטטט

למעלה