חבר´ה חזרתי.....

חבר´ה חזרתי.....

אם מי שהו זוכר אותי-חזרתי. היה לי שבוע גדנ"ע בבסיס סיירים (שריון) ליד אילת. היה חבל"ז. אפילו נבחרתי לחניך מצטיין צוותי (מתוך כ10 חבר´ה בצוות) (לא חניך מצטיין פלוגתי- איזה בעסה פיספספתי פגישה אישית עם המ"מ)... בכל אופן הגדנ"ע רק העלתה לי את המוטבציה ללכת לקרבי, ושריון זה לא רע כמו שחשבתי. נ.ב כשהייתי בגדנ"ע בבסיס הזה בסיירים (בסיס טירוני שריון) היה הפיגוע בראשל"צ וכל הבסיס נכנס לכוננות. לפי מה שאני ראיתי שקורא שם (עשרות משאיות מעמיסות טנקים) זה נראה כמו מלחמה לכל דבר-מקווה שנפעל גם בעזה כי מבצע חומת מגן לא יוכל להיות מושלם בלי שנפעל גם בעזה- שם אגב אפשר לפעול גם דרך הים, ושם גם נמצאים כמויות גדולות בהרבה משטחי יו"ש- נתיב ההברחה ממצרים פתוח. ו...עוד משהו: תגידו כל השמאלנים בפורום הזה הם.....????? לפחות אני מקווה שיש לכם את גאווה לאומית יחי צבא הגנה לישראל

m y s e l f

New member
אכן, גם לי

הגדנ"ע מעלה את המוטיבציה הקרבית, כל מסע... בשנה הבאה אני הולך להיות מש"צ בגדנ"ע ואז אני אצא להרבה יותר מסעות, חבל שברוב בתי הספר בארץ יש דווקא של"ח ולא גדנ"ע, חוויתי את שניהם והגדנ"ע הרבה יותר מוצלח. באיזה בי"ס אתה שיש לכם גדנ"ע?

גם לנו היה של"ח...

ואין בכלל מה להשוות לגדנ"ע. תגיד איפה הייתם בגדנ"ע (שדה בוקר, סיירים,)?? לפי הבנתי הגדנ"ע שהייתי בו (סיירים) זה הכי נחשב, כי זה היחיד שמתקיים בבסיס לכל דבר של הצבא...בבסיס שאליו מגיע בדרך זו או אחרת כל חייל בחיל השריון. אגב, בכל בתי הספר בעיר שלי יוצאים לגדנ"ע, ובכלל בכל בתי הספר בארץ כמעט (חוץ מכמה בתיה"ס בודדים בארץ). כך שזה לא משנה איזה ביה"ס אתה, כולם כמעט יוצאים לגדנ"ע.

m y s e l f

New member
כל שנה

מסעות הגדנ"ע משנים את המיקום, זו שנה ראשונה שלי בגדנ"ע (מה שגורם לי להאמין שאני הכי צעיר ממשתתפי הפורום הזה) ולכן הטיולים התקיימו בגליל-גולן, ויש לנו עוד מסע אחד שהוא במסגרת קק"ל בתחילת יוני. אני בבית הספר הריאלי בחיפה, והוא היחיד בחיפה שיוצא לגדנ"ע כל השאר לשל"ח...

EverMan

New member
לא לא לא

גם אנוכי הייתי השנה בגדנ"ע ... אני בן 16 וחצי ...

EverMan

New member
וגם כי :

...עוד משהו: תגידו כל השמאלנים בפורום הזה הם.....????? גם לזה : לא לא לא

.המוסד

New member
בגדנ"ע מקשיבים לפקודות ויורים

ולשל"ח יש פירוש מקורי, שיעור לא חשוב

למעלה