נכון שלשומרי שבת או לכאלה שנוסעים כל הזמן ולא נמצאים בבית דווקא בימים האלה זה ממש מבאס... אבל לפחות הם החזירו את השבט!!!!!!! זה אומר שהם לא ממש שכחו אותנו!! אפשר לנסות עוד פעם להתקשר אליהם (והרבה) שיעבירו את הסדרה לפעמיים בשבוע בימי חול!!
יש יתרון בכך שזה רק פעמיים בשבוע! כך עונה 4 תאחר לבוא ואז כשתתחיל עונה 5 ישדרו את עונה 5 מייד אחרי עונה 4 ללא הפסקה! וכך גם במהלך השבוע יהיה זמן לדברים אחרים
1. נראה לכם רווחי לעשות דבר כזה? - התשובה היא לא. נימוק: כאשר פתחתי עיתון..סתם ככה..גיליתי שזאפ משדרים גם ביום שישי בשעה 4 וחצי! אז מין הסתם שישדרו לדוגמא סדרה אחרת כדי שיגמרו אותה..כי כולם צמאים לשבט ו2 פרקים זה לא משהו מספק. 2. בטוחים שמעבירים את זה שעה? - לא. נימוק: כמו שראינו שמורידים את השבט יכולים לשבץ סדרה חדשה! 3.אממ..אין לי יותר רעיונות!~!
ההיגיון אומר תיכון הלבבות השבורים כל שישי ושבת והשבט כל יום!!! באמת, מרגע לרגע אני יותר מאוכזבת מזאפ! ייאלה אתם מכינים את המכתבים? תחשבו כמה זמן ייקח לנו להגיע לעונה הרביעית?! שלא נדבר לחצי עונה 3!
אנחנו לא יודעים בוודאות מה קורה !!!!! בזאפ הם לא אמרו כלום חוץ מזה שהשבט יחזור עוד כמה זמן .. אני אישית ממש לא מאמינה שהם ישימו את זה בימי שישי , זה ממש לא משתלם אז אני מציעה לכולם להירגע .. נחכה ונראה מה יהיה... עד שאני לא רואה את זה במו עיני אני לא מאמינה ..