חבר´ה! השבט כן חוזר!!!!!!

אמבר 13

New member
חבר´ה! השבט כן חוזר!!!!!!

זה לפי ההגיון!!!!!! תיכון הלבבות השבורים עוברים כול יום להיות ברבע לשש! זאת אומרת שהשבט יהיה במקום תיכון הלבבות השבורים שימי שישי ושבת!

נמחקת

New member
אז שיש ושבת אני לא יוכל לראות!

אווווווווווווווווווווווווווווווווווף

MaLL RaT

New member
לפחות הם לא שכחו אותנו!!!!!

נכון שלשומרי שבת או לכאלה שנוסעים כל הזמן ולא נמצאים בבית דווקא בימים האלה זה ממש מבאס... אבל לפחות הם החזירו את השבט!!!!!!! זה אומר שהם לא ממש שכחו אותנו!! אפשר לנסות עוד פעם להתקשר אליהם (והרבה) שיעבירו את הסדרה לפעמיים בשבוע בימי חול!!

אמבר 13

New member
האמת......

יש יתרון בכך שזה רק פעמיים בשבוע! כך עונה 4 תאחר לבוא ואז כשתתחיל עונה 5 ישדרו את עונה 5 מייד אחרי עונה 4 ללא הפסקה! וכך גם במהלך השבוע יהיה זמן לדברים אחרים

AngeL WomaN

New member
ילדודס..

1. נראה לכם רווחי לעשות דבר כזה? - התשובה היא לא. נימוק: כאשר פתחתי עיתון..סתם ככה..גיליתי שזאפ משדרים גם ביום שישי בשעה 4 וחצי! אז מין הסתם שישדרו לדוגמא סדרה אחרת כדי שיגמרו אותה..כי כולם צמאים לשבט ו2 פרקים זה לא משהו מספק. 2. בטוחים שמעבירים את זה שעה? - לא. נימוק: כמו שראינו שמורידים את השבט יכולים לשבץ סדרה חדשה! 3.אממ..אין לי יותר רעיונות!~!

faith2

New member
עזבו את הקטע של שישי ושבת

תחשבו על זה, שגם ככה הפרקים מאוד קצרים! 20 דקות!?!?!?!? אז כולה יהיו לנו 40 דקות שבועיות??? באמת!!!!!!!!!!!!! אוףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

faith2

New member
לעזזאל מה ההיגיון?????

ההיגיון אומר תיכון הלבבות השבורים כל שישי ושבת והשבט כל יום!!! באמת, מרגע לרגע אני יותר מאוכזבת מזאפ! ייאלה אתם מכינים את המכתבים? תחשבו כמה זמן ייקח לנו להגיע לעונה הרביעית?! שלא נדבר לחצי עונה 3!

איימוש

New member
אז גם אני לא אוכל לראות!!!!

אוףףףףףףףףףףףף! איזה מעצבנים הם!

faith2

New member
ייאלה....

להכין את הטלפונים, העטים, המכתבים, המקלדות (דואר אלקטרוני) ולהתחיל לשגר את הכעס שלנו!!!!

אמבר 13

New member
בואו לא ננחש סתם

יכול להיות שהשבט חוזר בימי שישי ושבת ויכול להיות שלא! אבל בכול מקרה צריך לשלוח מכתבים כי לאן נגיע עם 2 פרקים בשבוע? אבל עדיף 2 מאשר 0 לא?!

THEchosen1

New member
קול אוף אנשים ...

אנחנו לא יודעים בוודאות מה קורה !!!!! בזאפ הם לא אמרו כלום חוץ מזה שהשבט יחזור עוד כמה זמן .. אני אישית ממש לא מאמינה שהם ישימו את זה בימי שישי , זה ממש לא משתלם אז אני מציעה לכולם להירגע .. נחכה ונראה מה יהיה... עד שאני לא רואה את זה במו עיני אני לא מאמינה ..

אמבר 13

New member
איזה אופטימיים אתם!

אני בכול מקרה הייתי אופטימית עד הרגע האחרון וזה השתלם לי! השבט חוזר!

roid

New member
אבל היום יום....

אבל היום יום שישי והשבט לא חזר!!!!

למעלה