חבר´ה השבט חוזר!!!!

חבר´ה השבט חוזר!!!!

כן החל מהשמיני לנובמבר השבט חוזר!!! לבינתיים יש את רשימה של מי שיהיה בשבט עונה 5. בקרו באתר www.tribeworld.com אבל ייתכן שזה יהיה ביום שבת ושישי (איזה באסה כי ישודר רק פעמים בשבוע וגם אני לא רואה טלוויזיה בשבת) אז ננסה לשכנע אותם שיהיה בכל יום בארבע או בחמש וחצי! עד להודעה הבאה...... keep a dream alive!

נמחקת

New member
בחמש וחצי!!!!!!!!

ככה אני יוכל לראות!!!!! רק העונה הרביעית משדרים או גם את השלישית?

MaLL RaT

New member
ישששששששש!!! חגיגה!!!!!!! ../images/Emo65.gif

בואו נעשה משהו מיוחד לכבוד המאורע המשמח!!!! חוץ מזה שאלה ששומרי שבת לא ממש יכולים לראות אבל ננסה לשכנע אותם שישימו בימים אחרים..!! יש למישהו רעיון איך לחגוג??? ואגב, תמונה יפה!!!!!!

faith2

New member
i love u!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

AngeL WomaN

New member
בדרך כלל נהוג לשים ספויילר!!

זה הודעה עם תמונה מעונה 4..לא יפה להרוס לאחרים שלא רוצים את עונה 4 עכשיו רק אחר כך את הכיף! ודרך אגב, שלומי מצאתי הוכחה שאתה טועהההההה ובגדולללל! השבט לא ישודר ביום שבת ושישי כנראה..זה ממש לא רווחי..! וזה גם לא ישובץ בלוח השידורים החדשששששששש! ויש לי הוכחה גם לזה.. מסתבר שאחרי שירד הטוויניז מה יבוא? תבוא סדרה חדשה שפותרת בעיות לבני נוער..מסתבר! הזכויות על תעלולי ראלף לא יפוגו בזמן הקרוב כי זה כל הזמן שידורים חוזרים.. והמצב שהם ישימו את זה בחמש וחצי..לא לכולם זה נוח..לא רווחי..זה לא שאני אוהבת להרוס לאנשים..זה שאני..ילדה עובדתית שמתבססת על עובדות..רק!

הכלות

New member
משהו כאן מוזר....

שלום שלום לכולם. שלומי, בתחילת ההודעה כתבת שראית בטרייבוורלד שהשבט חוזר בשישי שבת. בחו"ל הסדרה תמיד שודרה בשישי שבת ובאמת מתחילה שם העונה החמישית. אבל, זה לא אומר שגם פה זה חוזר ובמיוחד שלא בשבת כי אין זאפ בשישי שבת, אז זה קצת לא הגיוני מה שקורה כאן.... אנחנו מתות שהשבט יחזור, אבל זה נשמע קצת הרבה לא הגיוני...

THEchosen1

New member
באמת...

זה לא הגיוני , לזאפ יש את הזכויות על הפרקים , אני ממש לא חושבת שהם ישימו את זה בשישי-שבת.... מה המקורות שלך ?? מאיפה אתה יודע שהם אמינים?

אמבר 13

New member
זאפ כן ביום שישי ושבת!!!!!!!!

זאפ הכן בימי שישי ושבת! בימי שישי יש את מייסי העכברה! ויש גם את תיכון הלבבות השבורים! והמקור הוא מהטלפון! אמרו לו זאת בטלפון (זה מה שהוא אמר לי)

למעלה