חבר´ה, אני צריכה עצה

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
חבר´ה, אני צריכה עצה

אני רוצה היום ללכת לשתות
עם חברה, אבל איפה? בבית הקפה שלו, של הבחור שהכרתי, מה נראה לכם? לי זה נראה קצת דביק שלא יחשוב שאני דלוקה עליו, למרות שזה בית הקפה המועדף עליי מכולם. ולמרות שנורא בא לי לראות אותו

mariana

New member
טוב ששומעים אותך מדי פעם../images/Emo9.gif

איפה את? אני בא היום לדבר עם המנהל שלך הוא לא יכול לחנוק אותך עם העבודה שלו
ואני יודעת שאני אאתר אותו בבית ואני אשלח לו טביעה הביתה
ולגבי הקפה בטח שאת יכולה ללכת לשתות שם, פשוט לא לשתף אותו שתוך המפגש עם החברה, ואת תראי שהכל כבר יזרום. ולמה את חושבת שהוא יחשוב שאת דלוקה עליו, הוא עדיין לא יודע לאן נפל הבחור

sidi

New member
אז מה

אם הוא יחשוב שאת דלוקה עליו? תלכי לבית הקפה ותראי כבר מה יהיה.

@@

New member
תודה מתוקים

אני כנראה אלך וזה יהיה עוד מעט, אז תודה, אוהבת אותכם

shiraz2

New member
נו איך היה....../images/Emo8.gif

איך היה עם החתיך שלך? ספרי פרטים... נשיקה|ות, שירז

ריקי יקירה

איך היה אני מאוד מאוד שמחה בשבילך ומי יתן ואלה תהיינה רק ההתלבטויות שלך כן תלכי אל תחשבני (בטח כבר הלכת) איך היה? כי מה אנחנו ילדים קטנים אבל רק על אש קטנה כדי למשוך את המתח ... מה לעשות מזל תאומים אומרת ככה ואחר כך אחרת עוד בסוף גם אני ישנא את המזל הזה (ומי אמר שאני בעצמי לא שונאת אותו כבר)

jess ועוד

New member
נו....

היה קפה??? היה מצב??? ריקי לא משאירים ככה אנשים בציפיה לחדשות

@@

New member
קפה היה, מצב לאאאאא

לא מבינה את הגברים האלה, פשוט לא מבינה. שנפגשנו לראשונה, וסיימנו את הערב או יותר נכון את הבוקר, הוא הזמין אותי לקפה של בוקר אבל איפה? בבית שלו, ממש חצוף, סירבתי, ויש לציין שלבחור הזה לא הרבה נשים מסרבות. (הם שם דבר בירושלים), שנפגשנו אתמול, ריקי קצת שיחקה אותה, והוא לא מפסיק להסתכל,
אז תעשה משהו, הוא שאל לשלומי ואני המשכתי הלאה, איזה חוסר ביטחון יש לו. אוףףףף למה הכל הולך קשה ?

jess ועוד

New member
אוף המשחקים הקטנים האלו

של כוחות לא מגיעים עם זה לשום מקום ....

@@

New member
את כ"כ צודקת

אני בטוחה שהוא נפגע, אבל שיפגע! מה נראה לו? בגלל שזה הוא אני צריכה להזירק לרגליו? או יותר נכון לפתוח את רגליי? שיחפש את העתיד שלו בבזוקה, אבל לא לדאוג, היום אני שוב פעם יוצאת, לאן? כל מקומות הבילוי בירושלים כמעט שלו (די מצחיק), אז אני אלך לפאב שלו, ולא בגללו, שלא תהיינה אי הבנות, כי מאוד נחמד שם, וזהו נראה מה יקרה.

Queen Of Love

New member
../images/Emo6.gif

שיחפש את העתיד שלו בבזוקה
הרגת אותי מצחוק....אני יכולה לאמץ את המשפט הזה?
ככה זה גברים אבל, את לא יודעת?

@@

New member
מלכה שלי

בוודאי שאת יכולה לאמץ, המשפט הזה הולך איתי כבר שנים

בת ה י ם

New member
בדיחית לבוקר ../images/Emo9.gif

שתי חברות יוצאות סוף סוף לבלות לבד בלי הבעלים. לאחר לילה מהנה, חזרו די מסטוליות ברגל הביתה. פתאום בא לשתיהן להשתין אז החליטו להכנס לבית הקברות הסמוך כי ממילא אף אחד לא יראה אותן שם... כשגמרו את צרכיהן, נזכרו שאין להן במה לנגב. אחת החליטה לנגב עם התחתונים ולאחר מכן זרקה אותם בין השיחים, השנייה לקחה סרט מזר שהיה מונח לידה וניגבה. למחרת בבוקר התקשר אחד הבעלים לחברו: - תשמע, כנראה שעשו חיים הבנות אתמול, שלי חזרה בלי תחתונים. - אתה מתלונן? שלי חזרה עם פתק בתחת שהיה כתוב "לעולם לא נשכח אותך".

למעלה