חבר´ה - אני צריך עזרה!!

Erezb84

New member
חבר´ה - אני צריך עזרה!!

שלום לכולם,יש לי בעייה...בעצם זו לא ממש בעייה אבל אני רוצה לתקן את זה. אני סיימתי י"ב לפני כמה חודשים ומאז אני בעיקרון רק מבלה. הדרך חיים שלי התהפכה לגמרי, אני הולך לישון בסביבות 5-6 וקם בסביבות 14-15. בעקרון לא היתה לי שום בעייה עם זה, הבעייה היא שעוד כשבוע אני מתגייס, ואני ממש לא רוצה להתגייס כשכל השעות שינה שלי הפוכות. אני אחד שבתקופה רגילה בקושי היה מחזיק מעמד עד 1 בלילה, ועכשיו, שאני מנסה לתקן את שעות השינה שלי <ניסיתי ללכת לישון ב 3 בלילה> הגעתי למסקנה שאני לא מסוגל להרדם, אז אני נשאר ער עד איזה 5...<וכבר מתחיל להיות משעמם...> למישהו יש רעיון איך אני מתקן את השעות שינה שלי?
בתודה מראש,

De-Panther

New member
תנסה להישאר עיר הכי מאוחר שאתה יכול

משהו כמו עשר בבוקר 11 12 13... הכי הרבה זמן עיר ואז תלך לישון אתה תיהיה שפוך ואתה תישן במשך שעות ואז אם אתה רואה שאתה קם באמצע הלילה תחזור לישון ועל תעשה יוו עכשיו אמצע הלילה מה אני יעשה ותתחיל לטייל בבית כי אז לא תוכל לחזור לישון תאמין לי כבר שנים אני בבעיה של שעות הפוכות... ואם מדברים על זה אני צריך ללכת לישון אני צריך לקום ב7 ללימודים

Erezb84

New member
אז זהו,שניסיתי את זה אתמול

אבל מה שקרה זה שנירדמתי ב 7 בבוקר, קמתי ככה ב 11 כי העירו אותי והייתי מזה עייף אז גם ישנתי צהריים ככה שבכלל לא הצלחתי להרדם עכשיו אני חושב שאני יעשה לילה לבן ולא ילך לישון עד מחר <בעצם היום> בלילה...

De-Panther

New member
אז זהו שתנסה יותר מ7 תעשה ספורט....

וכלמיני פעילויות אחרות ותשמור על עירנות ואז מתי שבאמת לא יהיה לך כוח לך לישון ותדאג שלא יעירו אותך בכלל!!

*איתי*

New member
אל תדאג, אני אהיה איתך בבקו"ם ואשאי

ר אותך ערני
אני מתגייס יום לפניך

*איתי*

New member
ועכשיו דעה רצינית

אם הבעיה שלך של היפוך שעות שינה ממש ממש קשה אצלך (כמו אצלי) ואתה מחזיק למשל ער כל היום עוד מהלילה לפני והולך לישון ב-9 או אפילו ב-11 בלילה ומתעורר ב-2-3 בלילה אז תנסה להחזיק מעמד עד קצת אחר השעה שאתה מעריך שתתעורר בה (כדי לא להתעורר בה
) ואז תתעורר בבוקר (אין מצב שזה לא יקרה) ותחיה את היום שלך ואז תלך לישון בשעה סבירה ותראה איך שזה לאט לאט מסתדר לך. עכשיו אתה מזכיר לי שגם אני צריך לסדר את שעות השינה שלי כי אני מתגייס בעוד שבוע בדיוק... אוף! איך שהחיים עברו לי מהר.....

Erezb84

New member
עוד בעייה היא זה

שקצת קשה לסדר את השעות עם חברים שמתגייסים רק במרץ יענו לא ניראה לי שבשבוע האחרון באזרחות אני יוכל לראות אותם יוצאים ואני אלך לישון... כניראה שזה אבוד...

*איתי*

New member
סליחה על הטון אבל פה אתה צריך כבר

להשליט משמעת בעצמך, כי אתה ממש לפני צבא וכדאי לך מאוד להיות ערני כשאתה מתגייס, ובכלל - זה הצבא, אז כדאי שתכנס למשמעת!

Erezb84

New member
חשבתי גם על

ללכת היום לישון כרגיל ...ככה ב 5...לקום מחר בצהריים ומחר בערב לעשות מלא ספורט - לרוץ ולעשות ספורט לסיים את זה <כשאני שפוך> בסביבות 10 בלילה וללכת לישון יש מצב שזה יתקן לי את השעות...

zimes

New member
לא יעזור

אתה תהיה מלא אדרנלין, לא תירדם, ואז יתקשרו החברה´ כדי להציע לך לצאת
עזוב. יום יומים של מפקד עם דרישות לא סבירות יתקנו לך את השעות שינה, בשבתות תחזור מת, תישן צהריים, תבלה עד הלילה, תישן עד הצהריים, ואחרי דכאון יום א קצר, שוב תתרגל לשעות של הצבא. זה רק 3 שנים ככה

כדור הקסם ../images/Emo1.gif

ישנו כדור בשם "מלתונין"- קח אותו שעה לפני שאתה רוצה לישון, במשך יומיים, והכל מסודר. אני משתמשת בו נגד ג´טלג וזה פשוט מדהים. גיוס קל

מיטללל

New member
לא נכון

אתה מתגייס עוד שבוע? בשבוע הזה אתה צריך לחיות. לצאת יום יום. לנצל אותו עד תום. לא לדאוג לשעות שינה שלך! בצבא אתה תהיה כל כך עייף, ובשעות שיהיה לך לישון-אתה תישן.

Erezb84

New member
../images/Emo6.gif אל תדאגי ....בזמן שהיה לי

ביליתי כל כך הרבה שזה יספיק לכל תקופת השירות שלי! הייתי בחו"ל פעמיים, באילת גם פעמיים, כל שבוע לפחות בכמה מועדונים... כמובן שכל יום לצאת עד הבוקר... אז ככה שאני יכול להקריב את השבוע הזה...

לא מכירה את הכדור

אבל על הורמון ה"מלטונין" רבות שמעתי, ואיני משוכנעת עדיין שארז יקירנו זקוק לכך, בשלב הזה. משום מה זה מזכיר לי הודעה שהיתה בפורומנו אך לפני מספר ימים. להלן הקישור, ועוד הארה קטנה: משום מה, גם אתה וגם Y me סובלים מאותה הבעיה, שניכם לפני גיוס ושניכם לא עסוקים בעליל !!!! לדעתי זו שערוריה, ואנא צרו קשר ביניכם ופיתרו את הבעיה לכאן או לכאן: או ששניכם תהיו התומך ההדדי האחד של השני, תרדימו את עצמכם בשעה 22:00, או, אם זה לא יעבוד, צ´וטטו לכם בהנאה עד השעות הקטנות, ולכשתפגשו שוב בלילה לצ´ט, תוכלו לבכות האחד לשני בחדווה.

d@r121

New member
תסלחו לי שהצד הפולני שלי מתפרץ

אבל ללכת לישון ב3 בבוקר
אל תתפלא שזה דופק לך את שעות השינה
רוצה לאזן את שעות השינה גרור את עצמך למיטה ב10,11,12 בלילה וקום ב8:00 יום יומיים ואתה מורגל

Erezb84

New member
אין מצב אחי! ניסיתי ללכת לישון ב

4 בבוקר ! פשוט לא נירדמתי!! עד איזה 5-6..ורק אז בום! נירדמתי

Erezb84

New member
../images/Emo8.gif לא ניראה לי שמשהו יכול

לפתור את הבעייה הזאת...

ועוד אפשרות

תלך לישון כמו שאתה רגיל כעת, בערך חמש לפי מה שאתה אומר, אבל במקום לקום אחרי הצהריים, תקום בשעה עשר, 11. ככה עד שיהיה 12 בלילה אתה תהיה כבר מספיק עייף כדי ללכת לישון כמו בן אדם.

למעלה