אני חושב שאתה זקוק לפסיכאטר... אבל דחוף!! פתח ספר טלפונים וחפש פסיכאטר.. (עדיף ממין נקבה וכך תוכל אולי לדגדג אותה...) סתאם.. לכל אחד יש פנטאזיות אבל שלך היא שונה... חחחחחחחח
תראה למה התחלתי להתעניין בדברים האלה: אני מגיל 10 מספר בדיחות, כדי להצחיק את החברים וגם אומרים שהומור טוב זה טוב כדי להתחיל עם בת... חלק מהחברים שלי צוחקים מהבדיחות שלי, אבל הבנות לא, ועוד יורדות עליי קצת....כי אני לא מצחיק אז הפנטזיה שלי היא לגרום לבנות לצחוק, אבל לא ע"י בדיחות....(חה חה חה!)
תצחק תצחק, אולי עכשיו אתה צוחק, ואולי אני אפילו קצת נעלב מזה, אבל שאני יחלום על זה אתה תאכל את הלב, ואולי את ייקח את הרעיון שלך, ויזיין אותה קצת, מאיפה לך לדעת?
מה אתה לוקח הכל ברצינות... ודרך אגב.. כל מה שאני רוצה ואני חושב על זה הרבה זמן אני חולם על זה.. יודע מה היום בחלום שלי אני יזיין אחת כוסית בת זונה.... ויודע מה אולי מחר אני גם ידגדג אותה.. סתתתם... חחחחחחחח
טוב לא משנה....העיקר שהכל הסתדר הערב אני ינסה את כל מה שקראתי ונראה כבר מה יהיה אני מקווב שייצא לי לדגדג מישהו ככה בבית השחי שתצחק כמו משוגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אז.....תודה לאלון במיוחד על האתר ועל העצות ועל ההסברים. תודה לחברה שלי שמקריבה את עצמה ככה בסיכון להפוך למשוגעת...חחחחחחחחחח ותודה לכולכם אני ינסה היום לחלום חלום צלול. אני יעדכן אותכם מחר.... דגדגן