חבר´ההה!!!!!!כואב+

חבר´ההה!!!!!!כואב+../images/Emo6.gif

ככה:היום פעם ראשונה הצלחתי לעשות ואן פוט גריינד כזה...על הגריינד אחד ואת הרולר השני תופסים באינדי!!!!!!!!! אחרי 3 נסיונות שבשני נפלתי על הרייל עם הצלעות...ממש לא נעים..

all arounder

New member
קוראיםפ לזה מקיאו

יפה אחי אחרי שתדע ת´סלייד הזה טוב תנסה לקחת את הרגל שאתה תופס לצד הנגדי שלה יאנו לשלב רגליים כזה ולתפוס אותה מעלות מבין אותי? קוראים לזה פיש בריין(מוח דג)

דרך אגב

אם במקרה יש פה בליידרים או סקייטרים שרוצים לסוע עם בליידרים בקרית אתא שיבואו מחר ב5 למזרקה מול הערייה למה משמעם לסוע 4 ילדיםםםםם.......בואו!!!!

DeadFish

New member
אולי אני מת אבל למה להוציא לי ת´מוח

סתאאם אממ הצלחתי לפנות שמאלה... ויש לי שאלה... או יותר נכון בעיה תעזרו לי ב 360 אני יכול רק 180 והמשיך לסוע אחורה ואז עוד 180 אבל אני לא יכול 360... help! אממ יש לכם טיפים?

SHUV it

New member
עזרה ל"דג המת"...

אתה מדבר על 360 על משטח פלאט או על רמפה? עם אתה מדבר על...: רמפה אז: פחות פחד יותר מהירות, בנחיתה תנסה להישען קצת קדימה. פלאט: תיסע מהר תכופף ברכיים נמוך מאוד ואז תיישר עם כל הכוח, עם זאת בעייה של גובה אז תנה לכופף ברכיים שאתה מגיע לשיא הגובה. תנסה להיתאמן בלי הרולר, תרוץ מהר תקפוץ תשתמש בכל הטיפים ממש כאילו אתה עם רולר, זה נותן קצת בטחון וניסיון. בשניהם: תנסה לתת קצת כוח לסיבוב בעזרת הידיים (תסובב את הידיים מהצד השני אל כיוון הסיבוב במהירות ועם כוח, זה עזר לי) the end

למעלה