חבל.

../images/Emo6.gif

שיחה מצחיקה מאוד יש לכם.. הצלחת לבדר אותי.. ח"ח!

just stav

New member
זה שאין גרעין לא אומר שסגרו שום

קן/סניף/מה שלא יהיה.. הרבה מועצות פועלות בלי גרעין. תהיתי מתי מישהו יכתוב על זה פה.. אבל לא חשבתי שככה..
יום טוב לכולם Love סתו

קשתונה

New member
תילחמו על זה...

ותדעו סתם באופן כללי שהמועצה שלכם משתמשת באין כסף הזה להרבה דברים אחרים לא נחוצים... נגיד אצלנו אין כסף ורצו לסגור גרעין.... אבל עשו מצפה מעל המושב במליוני שקלים למרות שכבר היה שם מצפה. קפיש? יש דברים פחות נחוצים....

just stav

New member
את המלחמה כדי שלא יסגרו את הגרעין

עשינו שנה שעברה.. אני לא בטוחה שאפשר לעשות משהו בקשר לזה גם השנה.. אחרי שקיצצו לנו 16 מיליון בתקציב, או משהו בסגנון (רותם ובעז, תקנו אותי אם אני טועה). פיטרו את הרכזי תנועה, קיצצנו שעות למד"בים, ביטלו כל סבסוד מועצתי שהיה. המצב הפעם באמת קשה. אני לא אומרת שעכשיו רק נשב ונקטר על זה ולא נעשה כלום בעניין, אני פשוט מפקפקת בסיכויים שלנו להצליח. בכל מקרה, מחר יש לי שיחה עם המד"בית והרכז שלנו כדי להבין יותר טוב את המצב. ועדיין, זה לא סוף העולם, ועם קצת רצון והשקעה אנחנו יכולים להסתדר יופי. חברה לא לדאוג, בסוף יהיה טוב :)
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
הם לא שפויים....

שיקחו מהכסף של הבית ספר... במילא אין לבית ספר שלנו מה לעשות עם הכסף אז כל שבוע הם בונים בניין חדש... בית ספר "קטן" צריך להרחיב עוד!

Scripter

New member
חחחח כן הא?

אבל אני חושב שה תקצב אחר לפי מה שהבנתי זה איכשהו קשור לזה שהממשלה קיצצה בתקציב של הנוער בכל אופן לפי דעתי יש הפגנה.. ככה אמרו לי לפחות

just stav

New member
רותם, אני מניחה שגם את קיבלת את

ההודעה באייסיקיו על הפגישה היום.. היית? יש לך מושג מה היה/אמרו שם? ומי היה?
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
פגישה ? הא ? מה ? אההה!

את מדברת על מה שהיה בקראוונוער ? לא לא נראה לי שקיבלתי... או שקיבלתי וסגרתי כהרגלי... אבל אמרו לי על זה בבוקר... לא הייתי שם ואני חושבת שאפחד מהמושב לא היה שם... אופס ?

Hadas B

New member
אולי תנסו לסבסד מפעלי קיץ לבד?

נגיד באזר של עוגות, שטיפת מכוניות, מכירת פרחים\הקדשות שירים, הפעלות ילדים,רחיצת כלבים, מכירת פיתות על טאבון - הפננינג ענק שכול הרווחים יסבסדו את המפעלים.נכון שאת הקורסים קצת י

kedeman

New member
מועצות טיפשות

ברוב המועצות יש השקעות טיפשיות של כסף הם לא מבינים שהשקעה בנוער היא הרבה יותר טובה? לכל מי שיש להם בעיות תקציביות במועצה תנסו להלחם על זה, למצוא כל מני השקעות טיפשיות למועצה וגם... תנסו לעשות "קופת נוער" משהו שנוער שאכפת לו ינסה לעשות כדי להרוויח למען עצמו כסף.. נכון שהרבה מועצות מתפקדות בלי גרעין אבל בכל מועצה הגרעין יכול להרים את המועצה זה תקף במועצות כמו מטה אשר שלפני שהיה שם גרעין היו משהו כמו עשרה בני נוער פעילים במועצה וגם למועצות כמו עמק חפר שיש בהן מסורת תנועתית של עשרות שנים אז כשיורידו את הגרעין, במיוחד כשהמועצה התרגלה לעבודה של הגרעין, זה מפיל את המועצה בבת אחת (תשאלו את האנשים שהיו בגלבוע לפני שסגרו שם את הגרעין - הם היו מעצמה ואמרו שאם הם ככה אז לא צריך גרעין - סגרו אותו והמועצה נפלה לקרשים. והמאז שהחזירו לשם את הגרעין המועצה חוזרת לאט לאט... רק שלא יתקעו אותה שוב)

kedeman

New member
אני לא מבין אותם!!!

זה מן השקעות טיפשיות כאלה על בניינים לא נחוצים או על אנשים שדואגים למשרות וכסאות לעצמם ולמקורבים יותר ממה שהם דואגים למועצה שלהם. לא דואגים למנהל תקין ויורים לעצמם ברגליים לא משקיעים כמעט בחינוך, בילדים ונוער. אבל עוד 20 שנה הם יצטרכו להכפיל את ההשקעה שלהם על רווחה.

Scripter

New member
זאת הבעייה שלהם...

רק בדרך הקשה אנשים לומדים (אני חושב שזה הטבע של האנושות)

למעלה