חבל

*pank

New member
חבל

אהובי החובבן נתתי לך חבל כה נתתי וחבל אינו מלטף... אהובי החובבן הנחתי ראשי על כתפך וקיוותי כה קיוויתי שלא תלפף... אהובי החובבן צחקתי כה צחקתי למראה הלולאה אבל הנח לי, לסייע לך, הן אני בחורה מנוסה.

פנקיסטית יקרה

קראתי את השיר הזה הרבה פעמים כי הוא עושה לי הרגשה טובה, נותן לי את ההרגשה שאני בן אדם נורמלי המוקף ע"י אנשים אמיתיים. את עוזרת לי, לזכור את החלטה שלי, שאני לא לוחם, ושאני אחד שמעוניין להיות בן אדם. כבר על ההתחלה כשאת אומרת אהובי החובבןנתתי לך חבל, זה כבר מרגש אותי, זה עניין של אימון בין גבר לאישה, ואת אומרת, מההתחלה, עוד בהיותך כזה פתי ומגוחך, נתתי לך חבל כדי לקשור אותי ברצועה או לחנוק. התחושה הזו של לעסוק באהבה מצד אחד ומצד שני מהשהו אכזרי שלאט לאט מלפפ מסביב לצואר. אני אפילו לא מוצא אך לתאר את הרגשתי, זה כל כך חודר אלי חותך אותי. כנות זה מין סכין כזו שיש לה שני להבים. ולא מספיק שהחבל לאט לאט מלפפ מסביב לצווארך, את עוד באה ומציעה עזרה, הנה תסתכל כך עושים את זה. אני רוצה להיות אמיץ כמוך. אני רוצה לשכוח שיש בעולם הזה חבלים וליפופים, להכנס לתוך גוב האריה, מתוך אמונה שמשחשוב זה להיות אני, אוהב כזה, רוצה להיות עם כזה,ושהחבל יתלפפ לו כרצונו, כי מה שחשוב זה היותי אחד שמוכן להכנס לתוך הלוע וממש להיות שם. שתדעי לך שהשירים שלך עוזרים לי להבנות, כל שיר כזה נושא בתוכו דקירה קטנה שתוקפת את אישיותי ואת המהות שלי. אני מקנא בך על האומץ שלך, הלוואי ואדע להיות אמיץ כמוך. אמרת לי שאסור לי להיות נפלא, הבעייה היא שאני חשבתי שהדרך היחידה של להיות פחות נפלא זה לא להתייחס לשירייך. לא ידעתי מה לעשות כי זה דקר אותי, והשיר שלך עמד כך שמ. תשמעי בלתי אפשרי עבורי להתעלם משירייך. שמת לב שהחבל יש לו רעש חרישי כזה כשהוא לאט לאט מתלפפ, כמו נחש, ואת יודעת שהסכנה הולכת ומתקדמת, ואת עוד אפילו מציעה עזרה. תפילה לי, מי יתן ויעלה בידי, להיות גאה באהבותיי ובאנושיותי, לא לוחם ולא שיריונאי, ושיתלפפ לו החבל כמה שירצה.

*pank

New member
סייח רוקד ../images/Emo99.gif

כל פעם שאתה מנתח אותי אני מדמיינת את עצמי מתחננת שהמרדים ילך בכדי שאוכל להנות גם אני. הדרך שבה אתה מנתח את השיר שלי ולא מפספס אפילו ריקמה אחת מרטיטה אותי!!! אל תהיה פחות ניפלא תהיה אתה כך או כך מאוהבת!!!

למעלה