חבל

חבל

שבחרת להישתלח בי מול כל המשפחה. פעם הבאה אני מציעה לך לחשוב לפני שאת יורה!
אני לא חושבת שיש לי את הרצון להזמין אותך לאכול אצלי ביום שישי כמו שאני בדרך כלל נוהגת לעשות.
אני גם לא חושבת שתזכי לשאני יארגן לך מסיבה יום הולדת בהפתעה עם ארוחה מושקעת ועוגת קומות כמו שעשיתי לך ביום הולדתך האחרון.

אני כן רוצה לשמוע את דעתך והיא אפילו חשובה לי אבל פעם הבאה שאת לא מסכימה עם החלטות שאני עושה, בבקשה, קחי אותי לצד ודברי איתי ב-4 עיניים.
יש דרך וצורה לעשות דברים ואני מאוד אבל מאוד נפגעתי ממך

בעצב גדול כלתך שרית

יודעת,

אם היחסים היו טובים עד כה, וכן הרגשת רצון להזמין, לארח, להשקיע, והיא מעדה (גם אם בגסות)
חבל למחוק יחסים.
במקומך היתי אומרת לה בדיוק מה שכתבת פה בפסקה השניה.

לא התאפקתי

שלחתי לה מייל ורשמתי את התוכן של השורות האחרונות.
אני יודעת שכרגע היא לא בבית אז אני ממתינה לתשובה שבטח אקבל רק אחרי הצהריים.

בסדר גמור

היא קוראת מיילים ועונה עליהם?
תעדכני.
אישית אני חושבת שעשית בחכמה שהצגת בפניה את הבעיה ושנפגעת ממנה ואיך הית מצפה ממנה להגיב בפעמים דומות בהמשך.

כיף לשמוע

אושי231

New member

אחרי שתרגעי תחשבי על הדברים ותראי אם שווה לך לנתק איתה את הקשר בגלל זה. מה בעלך אמר ברגע שהיא ביטלה את ההחלטה שלך?

צודקת.

כשמישהו פוגע בצורה קשה, החוט המחבר נקרע. מתפקידו של הפוגע לאחות אותו ולהחזיר את הקרבה.

פרצלה

New member
לא נורא,עשתה טעות ובטח היא תתנצל

סך הכל יש לכן מערכת יחסים חיובית וטובה,אל תתני לטעות קטנה כזו לחבל בה.

עדיף לשים מאחור ולא לסחוב משקעים

עדכון

היא הגיבה לי במייל.
אמרה שבאמת היא לא היתה צריכה להתערב לי בדרך שהיא עשתה.
לא היתה התנצלות (לא נורא מבחינתי).
הסבירה לי שהיא לא יכלה להשאר אדישה להחלטה שלי ורשמה לי שהיא אוהבת אותי ואני חשובה לה.

בגלל ההתערבות שלה אני כבר לא עושה את מה שרציתי לעשות השנה הזו. זה עצוב לי כי זה משהו שחיכיתי לו.
באסה, אבל ככה זה בחיים, לא תמיד דברים יכולים להיות כמו שאנחנו רוצים :(

אני חושבת שפעלת נכון

ואומנם היא לא כתבה סליחה אבל כן הודתה שעשתה טעות. אני מקוה שלמדה לפעם הבאה.
אני לא יודעת במה מדובר ועד כמה זה נורא לדחות את זה, אבל כתבת באחת התגובות למעלה שהבנת שהיא צדקה ורק הדרך הפריעה לך. לכן אם הגעתם להסכמה בדבר הדרך "הנכונה" וה "לא נכונה" פתרתן הרבה.
בהצלחה בהמשך ונשמח אם תמשיכי להשתתף בפורום

למעלה