חבל..

ענתיק2

New member
חבל..

בכל מקום, המדריכים מצפים מאיתנו להיות בוגרים, לא לעשות שטויות, לא לגנוב, לא לבלגן, לא לרמות, לא לריב וכו' וכו' וכו'. וואלה, יפה. נחמד לכם לבוא ולחלק לנו הוראות- לפעמים זה עובד, לפעמים זה לא. אבל אני שומעת חוויות מטיולים, אני שומעת סיפורים, מקרים, אני קוראת בפורום- על כל מיני דברים שקורה בין השכב"ג- גניבות, ריבים, רימויים, חוסר בגרות מוחלט ע ועוד מיליון ואחת דברים שסותרים לחלוטין את מה שהם העבירו לנו לפני דקה. וזה כ"כ מעצבן אותי, כי מה כבר הערך של הצופים, ושל כל הדברות, אם אנחנו בעצמנו לא מבצעים אותם? מילא החניכים, אבל השכב"ג?! אלה שאמורים להתנהג בצורה ההגונה ביותר, גם בינם לבין עצמם, לא רק "להראות דוגמה" ולהעביר דבר שבכלל נוגד את הדברים שאתה עושה בחייך האישיים. נראה לי שמשהו פה קצת מקולקל. הדברים שאני אומרת לא נכונים? אני רק רוצה לדעת...

hadarinke

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך.

באמת שכל מה שאת אומרת נכון, וגם יש חניכים שנכנסים ורואים את הדיונים פה... ותמיד אומרים שצריך לשמש דוגמא!

hadarinke

New member
נכון, אז

זה כבר מתור נסיון... ואני פה כבר למעלה משנה...אז הרבה נסיון...

יSublime

New member
נכון,מה שאת אומרת באופן כללי הוא נכון.

אי אפשר להכחיש את מה שהולך בשכבג,גניבות,אלימות,ועוד. אבל עם זאת את לא יכולה להפיל את זה על כללל השכבג,אבל כן,בכל שכבג,בכל הנהגה,תמיד יהיה את הכמה אנשים שיעשו שם רע לכל השבט שלהם ולכל ההנהגה. מספיק שמישהו אחד מאיזה שבט יגנוב,וזה יכתים את כל השבט שלו...(ככה בדיוק קרה במחנה קיץ האחרון של הנהגת איילון...) אבל אין מה לעשות,כמה שזה מקומם-אי אפשר להאשים את כל השכבג.

ענתיק2

New member
...

ברור שלא כולם בשכב"ג. כלל וכלל לא.. אבל מי שלא יודע שזה אנשים ספציפיים, מסתכל על המצב בצורה כזאת שזה המצב בצופים. אותם האנשים האלו, הם אלה שגורמים לזה להיראות כמו שזה נראה וחבל :(

למעלה