חבל .. .. ..

prince01

New member
חבל .. .. ..../images/Emo4.gif

אי אפשר להגיד הרבה על המשחק, המחצית הראשונה הייתה יותר טובה לאדומים השנייה בכלל לא. וזהו. תסתכלו על הצד החיובי: זה רק 1-0 , באיטליה אם נכניס גול אחד אנחנו בשיוויון! הכל פתוח חבר´ה קחו את זה כ"חפיף" ..

prince01

New member
שכחתי את ה:

...............................................................................
....
....
....
...
............
....
....
........
........
...
........
............
....
........
........
...
........
....
....
................
........
...
........
....
....
....
........
...

pentagon89

New member
כמה דברים יש להגיד..

היה אחלה משחק.. עם אחלה עידוד.. אבל את אלן סמית´ לא יכולתי לסבול. הבן זונה הנאצי המוסלמי שיהיה לו שואה שימות היום עשה מלא הצגות ומלא פאולים!@@@!! אמן ימות נזרוק אותו לכלבים שישרף בגיהנום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נשכח ולא נסלח.... אני נוסע לאיטליה ואמן הוא יחזור משם בחלקים!!

לא נורא נתגבר../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo48.gif

האדומים שלי שיחקו מצויין . שיחקו ממש טוב . חבל חבל היו לנו הזדמניות . אבל הכדור עגול ובפרינצה אתפלל חזק חזק שנתקע גול. אז קדימה תרימו את הראש אדומים שלי יהיה טוב באש ובמים נתגבר על כולם כפליים מכינרת אחרת האדומה ומקווה

danistar

New member
אני מאוכזב ../images/Emo4.gif

יש לי הרגשה שזה לא הסיפור של שנה שעברה .. אולי לא תסכימו איתי אבל ההתקפה שלנו היתה בדיחה . אין חלוץ ברמה . הקבוצה שיחקה מחצית אחת לא רעה ולבלילי אסור היה להחמיץ !! מתי כבר נלמד. יש לי תחושה שזה לא זה , זו לא הרמה של שנה שעברה . מחזיק אצבעות לגומלין בפירנצה .. מצרף תמונה מטיולי שם דני

דניסטאר המשחק היה מצויין../images/Emo58.gif

הפסדנו הזדמניות מה לעשות ככה זה . החמצה של בלילי של עומרי אפק. אבל תסכים איתי שהם נתנו את הנשמה . רגע אחד של התקפה מסוכנת ונכנס הכדור. חבלללללללל. אבל אני עדיין אופטימית ומקווה . יש לנו עוד הזדמנות. ואני בטוחה שקשטן והאדומים יתנו את הכל אבל הכל לנצח . נחשוב חיובי עד למשחק הבא. באש ובמים נתגבר על כולם כפליים
חמסה חמסה שום בצל יין

חזרתי.........

אז ככה.... הייתי בלידס ורק תדעו שממש ממש ממש נהנתי שם...למרות התוצאה.. לא היה רגע אחד משעמם..והאדומים שלנו שיחקו ברמה מצוינת במיוחד במחצית הראשונה

לכל אוהדי הפועל ת"א!

שחקתם אתמול יפה מאוד! אפילו שהפסדתם ללידס! לא נרוא יש עוד משחק! מקווה שתנצחו! השדים הירוקים
אני איתכם לעולמים
בנצחונות בהפסדים
אני אדום כל החיים

תודה ../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

הצלחה לאדומים שלי בגומלין והצלחה גם לירוקים בהמשך. ככה צריך לפרגן אוהדים לאוהדים. ולא משנה אם אתה אדום או ירוק העיקר לנצח את הקבוצות מאירופה ובכלל. באש ובמים ננצח את כולם כפליים מכינרת אחרת האדומה והצוהלת

חחחחחחחחחחחחחחח

תודה, קודם כל. ועכשיו-פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הוא העתיק מאיתי את החתימה ושינה את זה לשדים הירוקים, במקום האדומים, זה בסדר. אבל בסוף הוא לא שינה וכתב "אני אדום כל החיים"....

למעלה